Ράδιο bourdela.com
Επισκέπτης 27 Ιαν 2010 #10.932 velvy έγραψε: θελω να παω να τον δωωωωωωωωωω :'( :'( :'( Κλικ για ολόκληρη προβολή... αφού ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί το tour του για το 2010...
velvy έγραψε: θελω να παω να τον δωωωωωωωωωω :'( :'( :'( Κλικ για ολόκληρη προβολή... αφού ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί το tour του για το 2010...
Επισκέπτης 27 Ιαν 2010 #10.933 McLein έγραψε: αφού ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί το tour του για το 2010... Κλικ για ολόκληρη προβολή... οταν ανακοινωθει, θα παααααμε να τον δουμε???????????????? νιαααααρ
McLein έγραψε: αφού ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί το tour του για το 2010... Κλικ για ολόκληρη προβολή... οταν ανακοινωθει, θα παααααμε να τον δουμε???????????????? νιαααααρ
Επισκέπτης 27 Ιαν 2010 #10.935 velvy έγραψε: οταν ανακοινωθει, θα παααααμε να τον δουμε???????????????? νιαααααρ Κλικ για ολόκληρη προβολή... άάάάάνεεεεεττττττααααααααα.... . . . . . . σε 5 χρόνια ?
velvy έγραψε: οταν ανακοινωθει, θα παααααμε να τον δουμε???????????????? νιαααααρ Κλικ για ολόκληρη προβολή... άάάάάνεεεεεττττττααααααααα.... . . . . . . σε 5 χρόνια ?
Επισκέπτης 27 Ιαν 2010 #10.936 McLein έγραψε: άάάάάνεεεεεττττττααααααααα.... . . . . . . σε 5 χρόνια ? Κλικ για ολόκληρη προβολή... καλα παμε τωρα κοντα μην αποσυρθει σε 5 χρονια αυτος, και μετα θα τα ξαναπουμε εμεις σε 5 χρονακια για μια φορα μοναχα ααακου τον! και ετοιμαααασου! σε οποια χωρα κι αν ειναι!!
McLein έγραψε: άάάάάνεεεεεττττττααααααααα.... . . . . . . σε 5 χρόνια ? Κλικ για ολόκληρη προβολή... καλα παμε τωρα κοντα μην αποσυρθει σε 5 χρονια αυτος, και μετα θα τα ξαναπουμε εμεις σε 5 χρονακια για μια φορα μοναχα ααακου τον! και ετοιμαααασου! σε οποια χωρα κι αν ειναι!!
Επισκέπτης 27 Ιαν 2010 #10.938 velvy έγραψε: καλα παμε τωρα κοντα μην αποσυρθει σε 5 χρονια αυτος, και μετα θα τα ξαναπουμε εμεις σε 5 χρονακια για μια φορα μοναχα ααακου τον! και ετοιμαααασου! σε οποια χωρα κι αν ειναι!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... θα πάμε μωρή...σκάσε πια...παλιολεσβία...πάντα έτσι τρίβεσαι ?
velvy έγραψε: καλα παμε τωρα κοντα μην αποσυρθει σε 5 χρονια αυτος, και μετα θα τα ξαναπουμε εμεις σε 5 χρονακια για μια φορα μοναχα ααακου τον! και ετοιμαααασου! σε οποια χωρα κι αν ειναι!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... θα πάμε μωρή...σκάσε πια...παλιολεσβία...πάντα έτσι τρίβεσαι ?
Επισκέπτης 27 Ιαν 2010 #10.939 McLein έγραψε: θα πάμε μωρή...σκάσε πια...παλιολεσβία...πάντα έτσι τρίβεσαι ? Κλικ για ολόκληρη προβολή... χειροτερη ειμαι συνηθως αλλα μονο στις γκομενες μου!
McLein έγραψε: θα πάμε μωρή...σκάσε πια...παλιολεσβία...πάντα έτσι τρίβεσαι ? Κλικ για ολόκληρη προβολή... χειροτερη ειμαι συνηθως αλλα μονο στις γκομενες μου!