North people
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 560
- Πόντοι
- 81
Τα κάνω αυτά @james034 μου τιμώρησε μετάξη είπαμε να βάλεις μωρό (μου)...όχι αταξία!! Από τα 60's μας πήγες στα...2020's...
@italaki
Τι ενα.. εγω μπορω να ανεβαζω μεχρι το πρωι!το λοιπόνε...πιστευω ότι όλοι έχουμε ένα τραγουδι που όταν είμαστε στα ντάουν μας....μας ανεβάζει, μας ξεσηκώνει....μας κάνει να νιώθουμε λίγο καλύτερα!
Εγώ έχω τουλάχιστον....2-3! Προτείνω να ανεβάσουμε ο καθένας το ξεσηκωτικό του τραγούδι...όχι το αγαπημένο του, το πιο "χαρούμενο" του!!
Ξεκινώ πρώτος και σας περιμένω....(στη γωνία!)...
μην το αφιερώσεις σε κορίτσι...βρες ένα που να λέει .... πουτ γιορ χεντ ον μάι τράουζερς.....μπιτουίν μάι λεγκζ ...ξέρω γω....
Τι ενα.. εγω μπορω να ανεβαζω μεχρι το πρωι!
1 θέλουμε! το πιο ξεσηκωτικό! Αυτο??????Τι ενα.. εγω μπορω να ανεβαζω μεχρι το πρωι!
Ενα ισον κανενα φιλε.. αμα θελεις καμια 50αρια που μου ερχονται ετσι προχειρα1 θέλουμε! το πιο ξεσηκωτικό! Αυτο??????
@italaki
splish splash i was taking a bath της αφιέρωσα (@Sofia_Magic )αλλά ....είναι μάταιος τούτος ο κόσμος φίλε μου...
......καληνυχτα Κεμάλ!!
ένα ηθελα ρε...όταν έχεις τις μαυρες σου....και δεν θες να κόψεις τις φλέβες σου αλλά να αλλάξεις μουντ....Ενα ισον κανενα φιλε.. αμα θελεις καμια 50αρια που μου ερχονται ετσι προχειρα
Ναι Doors ειναι απο τα αγαπημενα μ συγκροτηματα βεβαια.Θα σκεφτώ την τιμωρία σου....μεχρι τότε βάλε μας το αγαπημενο σου...που σε ανεβαζει! Εχεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτό σε ανεβάζει?
Τι 50 και 200 μπορει να φτασουν..ένα ηθελα ρε...όταν έχεις τις μαυρες σου....και δεν θες να κόψεις τις φλέβες σου αλλά να αλλάξεις μουντ....
τι θα άκουγες...? δεν μπορεί να έχεις 50 ρε μλκ!!
ε αυτό...κι εγω τους αγαπώΝαι Doors ειναι απο τα αγαπημενα μ συγκροτηματα βεβαια.