Νέα

Ράδιο bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (9 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό είδος μουσικής προτιμάτε;

• Ποπ

Ψήφοι: 74 6,0%
  • Ροκ

Ψήφοι: 327 26,6%
  • House

Ψήφοι: 66 5,4%
  • Soul

Ψήφοι: 13 1,1%
  • Μέταλ

Ψήφοι: 166 13,5%
  • Trance

Ψήφοι: 48 3,9%
  • Μπλουζ

Ψήφοι: 18 1,5%
  • R'n'B

Ψήφοι: 25 2,0%
  • Τζαζ

Ψήφοι: 33 2,7%
  • Ρέγκε

Ψήφοι: 13 1,1%
  • Chill-Out

Ψήφοι: 42 3,4%
  • Κλασσική

Ψήφοι: 42 3,4%
  • Ελληνική

Ψήφοι: 201 16,3%
  • Δεν ακούω μουσική

Ψήφοι: 34 2,8%
  • Άλλο είδος

Ψήφοι: 46 3,7%
  • Industrial

Ψήφοι: 22 1,8%
  • Hip hop / Rap

Ψήφοι: 61 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.231

xanthiforever

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
40
Like
1.712
Πόντοι
3.135
όχι καινουριο νομιζω μονος του σε σκηνή απαντά στον άλλον, το mockingbird πρέπει να είναι αλλά δεν είμαι σιγουρος
Δεν είναι αυτό αλλα θα στο βρω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

super80

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2018
Κριτικές
1
Like
750
Πόντοι
81
όχι καινουριο νομιζω μονος του σε σκηνή απαντά στον άλλον, το mockingbird πρέπει να είναι αλλά δεν είμαι σιγουρος
Κατάλαβα....για να κλείσω το κύκλο με τα τραγούδια του Eminem....το κάτωθι ήταν ένα από τα τραγούδια που κάποια στιγμή...μου έδωσε μεγάλο motivation....γενικα, η μουσική μπορει να σε κινητοποιήσει να κάνεις κάποια πράγματα διαφορετικά όταν είσαι στις δυσκολότερες στιγμές σου....δεν είναι τυχαίο αυτό που λένε...salvation comes in desperate hours...και η μουσική βοηθάει παρα πολυ, σε συνδυασμό με τη γυμναστική...σε κρατάει σε μια νηφάλια κατάσταση και σε εγρήγορση και θες να παραμείνεις έτσι. Αλλάζει το ψυχικό σου κόσμο και του προσδίδει μια θετικότητα (anayway....δεν έχουν και πολύ σημάσια αυτά που γράφω, αλλά το τραγούδι...αξίζει προσοχής :D:)

xanthiforever

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
40
Like
1.712
Πόντοι
3.135
Κατάλαβα....για να κλείσω το κύκλο με τα τραγούδια του Eminem....το κάτωθι ήταν ένα από τα τραγούδια που κάποια στιγμή...μου έδωσε μεγάλο motivation....γενικα, η μουσική μπορει να σε κινητοποιήσει να κάνεις κάποια πράγματα διαφορετικά όταν είσαι στις δυσκολότερες στιγμές σου....δεν είναι τυχαίο αυτό που λένε...salvation comes in desperate hours...και η μουσική βοηθάει παρα πολυ, σε συνδυασμό με τη γυμναστική...σε κρατάει σε μια νηφάλια κατάσταση και σε εγρήγορση και θες να παραμείνεις έτσι. Αλλάζει το ψυχικό σου κόσμο και του προσδίδει μια θετικότητα (anayway....δεν έχουν και πολύ σημάσια αυτά που γράφω, αλλά το τραγούδι...αξίζει προσοχής :D:)

Οχι ρε συ, βάζε όλοι οι καλοί χωράμε :hi:

super80

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2018
Κριτικές
1
Like
750
Πόντοι
81

xanthiforever