Νέα

Ράδιο bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιό είδος μουσικής προτιμάτε;

• Ποπ

Ψήφοι: 73 6,1%
  • Ροκ

Ψήφοι: 323 26,8%
  • House

Ψήφοι: 62 5,1%
  • Soul

Ψήφοι: 12 1,0%
  • Μέταλ

Ψήφοι: 161 13,3%
  • Trance

Ψήφοι: 47 3,9%
  • Μπλουζ

Ψήφοι: 18 1,5%
  • R'n'B

Ψήφοι: 25 2,1%
  • Τζαζ

Ψήφοι: 33 2,7%
  • Ρέγκε

Ψήφοι: 13 1,1%
  • Chill-Out

Ψήφοι: 41 3,4%
  • Κλασσική

Ψήφοι: 41 3,4%
  • Ελληνική

Ψήφοι: 198 16,4%
  • Δεν ακούω μουσική

Ψήφοι: 34 2,8%
  • Άλλο είδος

Ψήφοι: 44 3,6%
  • Industrial

Ψήφοι: 22 1,8%
  • Hip hop / Rap

Ψήφοι: 59 4,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.206

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Αφιερωμένα τα σημερινά ποσταρίσματα στις γυναίκες των blues (όχι όλες φυσικά) που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν. Άλλη μία ιέρεια με τα γνωρίσματα που έχω ήδη αναφέρει μας τραγουδάει You don't know what love is (ελληνιστί για να πω και το αποτυχημένο μου αστείο "Είσαι νινί ακόμα, δεν ξέρεις πως χαιδεύουνε και πως φιλούν στο στόμα" :grin:). Η εν λόγω έχει επηρρεάσει την R'n'B (Rythm & Blues) σκηνή όσο λίγες γυναίκες (ακούς MOUninja???). Στο συγκεκριμένο κομμάτι δε έχω την εντύπωση πως συνεργάζεται με την μπάντα του Muddy Waters.

Etta James  "You Don't Know What Love Is"

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Etta James και πάλι, live σε ένα κομμάτι που το επανέφερε στο προσκήνιο η πασίγνωστη πλέον και (μουνάρα) Beyonce Knowless (καλά το λέω μπρε?), όταν πρόσφατα το τραγούδησε προς τιμήν του προεδρικού ζεύγους Barack & Michelle Obama, ως επιλογή τους για τον Προεδρικό χορό μετά την εκλογή του συζύγου ως Προέδρου των Η.Π.Α. Το περίμεναν αρκετό καιρό και επιτέλους τους έκατσε....

Etta James  "At Last"

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Αλλαξοπιστώ για σήμερα σε σχέση με τις γυναίκες και ανεβάζω διάθεση, ντεσιμπέλ και το mojo μου... Μία πολύ ΜΕΓΑΛΗ μουσική προσωπικότητα ανόιγει την συναυλία του και φανερώνει σε πόσο μεγάλη φόρμα ήταν... Σκεφτείτε απλά αν το intro ήταν έτσι... τί θα έγινε στη συνέχεια.... Κρίμα να μην θαυμάσουμε από κοντά τόσο μεγάλους μουσικούς.
1986 Live

Dr John  "Mac's Boogie"

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Εφόσον λοιπόν σήμερα είναι ημέρα μνήμης του θανάτου του Jim Morrison, αποτίοντας φόρο τιμής στον εν λόγω καλλιτέχνη και ας μην μου άρεσαν ποτέ οι doors (σόρρυ gatto... γούστα είναι αυτά) θα προτιμήσω ένα τραγούδι που φανερώνει τις blues επιρροές τους και κατά κάποιο περίεργο τρόπο αναμειγνύεται με έναν ξεχωριστό και πολύ ιδιαίτερο τρόπο με ένα άλλο του John Lee Hooker. Με αυτό λοιπόν τον τρόπο θα κλείσω τον σημερινό κύκλο των blues χωρίς να ξεφύγω ούτε κατ'ελάχιστον από το μετερίζι της παραγκωνισμένης αυτής μουσικής που κατά την προσωπική μου άποψη είναι η επιτομή του cool :sunglasses:

The Doors & John Lee Hooker  "Roadhouse Blues"

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Αφιερωμένα τα σημερινά ποσταρίσματα στις γυναίκες των blues (όχι όλες φυσικά) που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν. Άλλη μία ιέρεια με τα γνωρίσματα που έχω ήδη αναφέρει μας τραγουδάει You don't know what love is (ελληνιστί για να πω και το αποτυχημένο μου αστείο "Είσαι νινί ακόμα, δεν ξέρεις πως χαιδεύουνε και πως φιλούν στο στόμα" :grin:). Η εν λόγω έχει επηρρεάσει την R'n'B (Rythm & Blues) σκηνή όσο λίγες γυναίκες (ακούς MOUninja???). Στο συγκεκριμένο κομμάτι δε έχω την εντύπωση πως συνεργάζεται με την μπάντα του Muddy Waters.

:2funny: :2funny: :2funny:

Τώρα το είδα ρε παιχτρόνι.
Εγώ όπως έχω πει, από παλιά δε ξέρω πολλά πράγματα αλλά διαβάζω και μαθαίνω.
Το συγκεκριμένο παραείναι blues για τα γούστα μου, μιας και γενικότερα δίνω μεγάλη σημασία κυρίως στο ρυθμό.
Από παλιά μπορώ να ακούσω κάτι σαν αυτό και πιστεύω ότι πολλά παλιά/κλασικά κομμάτια, έτσι και είχαν δυνατά μπάσα θα γινόντουσαν hits και στις μέρες μας.

Sure Shot - The Beastie Boys

[flash=560,440]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom