You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ράδιο bourdela.com
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 68K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.163
- Πόντοι
- 3.506
Ωρίων τι λένε τα δεδομένα σού μήπως αυτός ο γκοτζιμπερι είναι Αρίσταρχος που ψάχνουμε? Για κάτσε να τον ρωτήσω κιόλας
Δε νομίζω να είναι τελικά. Απλώς τυχαίνει να έχει γνώσεις μουσικής κι εκείνος.Ωρίων τι λένε τα δεδομένα σού μήπως αυτός ο γκοτζιμπερι είναι Αρίσταρχος που ψάχνουμε? Για κάτσε να τον ρωτήσω κιόλας
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.163
- Πόντοι
- 3.506
Μήπως το λες επίτηδες επειδή θέλει να μείνει λίγο μόνος ακόμαΔε νομίζω να είναι τελικά. Απλώς τυχαίνει να έχει γνώσεις μουσικής κι εκείνος.
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.163
- Πόντοι
- 3.506
Κύριε μήπως είστε ο φίλος μας ο Αρίσταρχος που ψάχνουμε?
Όχι, δεν θα τον κάλυπτα ποτέ τον αχαΐρευτο. Που έφυγε και έχει να φανεί από το καλοκαίρι.Μήπως το λες επίτηδες επειδή θέλει να μείνει λίγο μόνος ακόμα
Άλλωστε εγώ διατύπωσα πρώτα τις υποψίες μου.
Όμως, δεν είναι. Τον ξέρω πολύ καλά τον Αρίσταρχο.
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.442
- Πόντοι
- 3.786
Δεν μιλάμε ποτέ έτσι για έναν ενωσίτη, Ωρίων. Πρόσεχε καλά πώς εκφράζεσαι.Όχι, δεν θα τον κάλυπτα ποτέ τον αχαΐρευτο. Που έφυγε και έχει να φανεί από το καλοκαίρι.
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.163
- Πόντοι
- 3.506
Εντάξει δεν επιμένω ΩρίωνΌχι, δεν θα τον κάλυπτα ποτέ τον αχαΐρευτο. Που έφυγε και έχει να φανεί από το καλοκαίρι.
εσύ τον ξέρεις καλύτερα
Αχαΐρευτο έγραψα; Μου το άλλαξε το πληκτρολόγιο.Δεν μιλάμε ποτέ έτσι για έναν ενωσίτη, Ωρίων. Πρόσεχε καλά πώς εκφράζεσαι.
Συμπαθέστατο και πνευματώδη ήθελα να γράψω.
Gojiberry
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Like
- 2.003
- Πόντοι
- 206
Παιδιά δεν ποιος είν' ο Αρίσταρχος..δεν ξέρω ποιον εννοείτε.. θυμάμαι μόνο από το σχολείο τον Αρίσταρχο τον σαμοθρακιο , νομίζω..
Λίγα λόγια για μένα μια που είστε περίεργοι: ζω στην ευρύτερη επαρχία, έχω μαγαζί με ξηρούς καρπούς, εξού και γκοτζιμπερι..διαβασζα από καιρό το sight και είπα να γίνω μέλος να γράφω τις ερωτικές εμπειρίες μου
Λίγα λόγια για μένα μια που είστε περίεργοι: ζω στην ευρύτερη επαρχία, έχω μαγαζί με ξηρούς καρπούς, εξού και γκοτζιμπερι..διαβασζα από καιρό το sight και είπα να γίνω μέλος να γράφω τις ερωτικές εμπειρίες μου
Gojiberry
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Like
- 2.003
- Πόντοι
- 206
Δεν είμαι.. καμία σχέσηΌχι, δεν θα τον κάλυπτα ποτέ τον αχαΐρευτο. Που έφυγε και έχει να φανεί από το καλοκαίρι.
Και γιατί δεν γράφεις τις ερωτικές σου εμπειρίες αντί να ανεβάζεις τραγούδια στο ράδιοbou; Όλα στην ώρα τους, θα μου πεις.Παιδιά δεν ποιος είν' ο Αρίσταρχος..δεν ξέρω ποιον εννοείτε.. θυμάμαι μόνο από το σχολείο τον Αρίσταρχο τον σαμοθρακιο , νομίζω..
Τους ξηρούς καρπούς τους ψήνεις εσύ;
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 456
Gojiberry
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Like
- 2.003
- Πόντοι
- 206
Εμπυρια νούμερο 1: ήπια δύο ωραίες μαύρες μπύρες προχθέςΚαι γιατί δεν γράφεις τις ερωτικές σου εμπειρίες αντί να ανεβάζεις τραγούδια στο ράδιοbou; Όλα στην ώρα τους, θα μου πεις.
Τους ξηρούς καρπούς τους ψήνεις εσύ;
Εγώ τους ψήνω τους καρπούς - έχω όλο τον εξοπλισμό
Gojiberry
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Like
- 2.003
- Πόντοι
- 206
Άσμα ασμάτωνγια πολυ φυσικο χυμο σκωτιας
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)