Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
τωρα αυτο για καλο ειναι η για κακο ωριων? παντως αμα ξαναφαει χυλοπιτα ο αρισταρχος σε εσενα επεσε ο κληρος να του βρεις γκομενα- μια γκομενα που δεν θα ριχνει χυλοπιτες
Ποιος κλήρος;;; Να επαναληφθεί μπροστά μου η κλήρωση.τωρα αυτο για καλο ειναι η για κακο ωριων? παντως αμα ξαναφαει χυλοπιτα ο αρισταρχος σε εσενα επεσε ο κληρος να του βρεις γκομενα- μια γκομενα που δεν θα ριχνει χυλοπιτες
μην ανησυχεις αμα τον εκαψεις θα πουμε οτι ησουν μονον 19 αλλα χρειαζομασταν φρεσκα μυαλα νεα - θα γινεις ενας νεος κασσελακης του προξενιου - αλλωστε λιγο καψιμο δεν πειραξε ποτε κανεναν το ωμο κρεας κανεις δεν το τρωειΠοιος κλήρος;;; Να επαναληφθεί μπροστά μου η κλήρωση.
Έλα, Jimmy, εγώ δεν έχω ιδέα από τέτοια, είμαι μόνο 19 χρονών. Δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν γκόμενες που δε ρίχνουν χυλόπιτες. Θα τον κάψω τον φίλο μας.
Jimmy μου, ο φίλος μας είναι σε άσχημη κατάσταση, δεν είναι για πειραματισμούς. Είναι που είναι καμένος από την ξανθιά, αν τον κάψω κι εγώ...μην ανησυχεις αμα τον εκαψεις θα πουμε οτι ησουν μονον 19 αλλα χρειαζομασταν φρεσκα μυαλα νεα - θα γινεις ενας νεος κασσελακης του προξενιου - αλλωστε λιγο καψιμο δεν πειραξε ποτε κανεναν το ωμο κρεας κανεις δεν το τρωει
ενταξει ωριων οτι θες - εγω παντως διαφωνω -με τη φωτια αρχισε και ανθρωπινος πολιτισμος -ας αφιερωσωJimmy μου, ο φίλος μας είναι σε άσχημη κατάσταση, δεν είναι για πειραματισμούς. Είναι που είναι καμένος από την ξανθιά, αν τον κάψω κι εγώ...
Θα κατουρηθεί με τόσο νερό.
το νερο δεν σου αρεσει η φωτια δεν σου αρεσει ωριων μηπωςεισαι κομμουνιστηςΘα κατουρηθεί με τόσο νερό.