Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
ΤΡΑ-ΓΟΥ-ΔΑ-ΡΑ.- Ίσως το αγαπημένο μου όλων των εποχών.Καλημέρα σας αγαπητοί εν χριστώ αδελφοί
Ημουν σίγουρος για αυτό το έβαλα Πολύ ωραίο και μουσικά αλλά και στιχουργικά !!ΤΡΑ-ΓΟΥ-ΔΑ-ΡΑ.- Ίσως το αγαπημένο μου όλων των εποχών.
Καλησπέρα, εν Χριστώ Αγράμματε.
Ο Αρίσταρχος δεν φάνηκε ακόμα φυσικό είναι -από Θεσσαλονίκη δεν είναι (όλα αργά και χαλαρά) - για μνημείο σύμβολο εκεί στη Σαλονίκη την χελώνα έπρεπε να έχουν όχι το λευκό ΠύργοΚαλημέρες @Ωρίων, @jim2323, @Aristarxos unplugged, @sotos71, @nikolas81,@Maximilien, @athinaios44, @koutavoulias
Χαχα ο Αρίσταρχος νεολαία τι νεολαία βρε Ωρίων - την άλλη βδομάδα που ανεβαίνω Θεσσαλονίκη έχουμε κλείσει παρτίδα τάβλι σε καφενείο... με την ονομασία να ήταν τα νιάτα δυο φορές μου είπε γρήγορα όμως- τρώει μεσημεριανό στις 12:00Θα βγήκε χθες και θα γύρισε το πρωί. Πού να ξυπνήσει! Έτσι κάνει η νεολαία!
Ζηλιάρη εσύ, αμέσως!
Να σου πω την αλήθεια κι εγώ τρώω μεσημεριανό 12:30 με 13:00 και βραδινό στις 20:00, καταλαβαίνεις λοιπόν τι ώρα πάω για ύπνο...γεράματα..Χαχα ο Αρίσταρχος νεολαία τι νεολαία βρε Ωρίων - την άλλη βδομάδα που ανεβαίνω Θεσσαλονίκη έχουμε κλείσει παρτίδα τάβλι σε καφενείο... με την ονομασία να ήταν τα νιάτα δυο φορές μου είπε γρήγορα όμως- τρώει μεσημεριανό στις 12:00
Ο Αρίσταρχος τρώει μεσημεριανό στις 12 για να έχει περιθώριο να ξαναφάει (μεσημεριανό) στις 14.00.Χαχα ο Αρίσταρχος νεολαία τι νεολαία βρε Ωρίων - την άλλη βδομάδα που ανεβαίνω Θεσσαλονίκη έχουμε κλείσει παρτίδα τάβλι σε καφενείο... με την ονομασία να ήταν τα νιάτα δυο φορές μου είπε γρήγορα όμως- τρώει μεσημεριανό στις 12:00