jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.656
- Πόντοι
- 3.506
Το έχω βάλει στόχο για το 2025 με τίς 30+ Ωρίων δεν πρέπει να κάνουμε βιαστικές κινήσειςΩραίο!
Αλλά εσύ, άσε τα πιπίνια και δώσε την σπίθα σου σε 30+
Το έχω βάλει στόχο για το 2025 με τίς 30+ Ωρίων δεν πρέπει να κάνουμε βιαστικές κινήσειςΩραίο!
Αλλά εσύ, άσε τα πιπίνια και δώσε την σπίθα σου σε 30+
Ωχ, κατάλαβα...πάλι τα ίδια στο Τιρόλο!Το έχω βάλει στόχο για το 2025 με τίς 30+ Ωρίων δεν πρέπει να κάνουμε βιαστικές κινήσεις
Ωραία να αρχίσουμε τίς ευχές τοτε να κερδίσουμε το τζόκερ - για τον Αρίσταρχο ξέρω τι δώρο να πάρω μια κιθάρα kiesel η μια ξανθιά μάλλον εσένα Ωρίων τι δώρο να σού ετοιμάσωΜη χάσετε τις Ωριωνίδες!
Δεν είναι πεφταστέρια, είναι οι μαλακίες που πετάω!
Ωριωνίδες: Πότε κορυφώνεται η βροχή από «πεφταστέρια» | LiFO
Τι να κάνετε για να δείτε το εντυπωσιακό φαινόμενοwww.lifo.gr
Εγώ, θα ήθελα μια χτένα-αψίδα, για να ξύνομαι. Ευχαριστώ!Ωραία να αρχίσουμε τίς ευχές τοτε να κερδίσουμε το τζόκερ - για τον Αρίσταρχο ξέρω τι δώρο να πάρω μια κιθάρα kiesel η μια ξανθιά μάλλον εσένα Ωρίων τι δώρο να σού ετοιμάσω
Τελικά Ωρίωνα είσαι γάτα!Εγώ, θα ήθελα μια χτένα-αψίδα, για να ξύνομαι. Ευχαριστώ!
Όχι! Και πάλι όχι!Τελικά Ωρίωνα είσαι γάτα!
Είμαι 24 εκατοστά. Αλλά ανεβαίνω όσο ψηλά θέλω.Μήπως Ωρίωνα είσαι και κοντός συν τοις άλλοις?
Βέβαια είναι στειρωμένη και μόνο παρέα μπορεί να κάνει μαζί σουΌχι! Και πάλι όχι!
Είμαι γάτος και μένω στο σπίτι του @Αγράμματος , με ένα γκομενάκι μπουκιά και συχώριο
Είμαι 24 εκατοστά. Αλλά ανεβαίνω όσο ψηλά θέλω.
Ε πες το μου και αναρωτιόμουνα τόσο καιρό γιατί δε μου κάθεται!Βέβαια είναι στειρωμένη και μόνο παρέα μπορεί να κάνει μαζί σου