Νέα

Ράδιο bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό είδος μουσικής προτιμάτε;

• Ποπ

Ψήφοι: 73 6,1%
  • Ροκ

Ψήφοι: 323 26,8%
  • House

Ψήφοι: 62 5,1%
  • Soul

Ψήφοι: 12 1,0%
  • Μέταλ

Ψήφοι: 161 13,3%
  • Trance

Ψήφοι: 47 3,9%
  • Μπλουζ

Ψήφοι: 18 1,5%
  • R'n'B

Ψήφοι: 25 2,1%
  • Τζαζ

Ψήφοι: 33 2,7%
  • Ρέγκε

Ψήφοι: 13 1,1%
  • Chill-Out

Ψήφοι: 41 3,4%
  • Κλασσική

Ψήφοι: 41 3,4%
  • Ελληνική

Ψήφοι: 198 16,4%
  • Δεν ακούω μουσική

Ψήφοι: 34 2,8%
  • Άλλο είδος

Ψήφοι: 44 3,6%
  • Industrial

Ψήφοι: 22 1,8%
  • Hip hop / Rap

Ψήφοι: 59 4,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.206

dfgh

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Οχι ξεκαληνυχτω. Βαζω και αυτο.

dfgh

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αυτο ειναι ενα κομματι των tool, δεν συμπεριλαμβανεται στα αγαπημενα μου, αλλα ειναι εξυπνο και διασκεδαστικο το παιχνιδι που κανει. Θελει να δειξει τη δυναμη που μπορει να εχει ο λογος και το υφος ανεξαρτητα απο τα λεγομενα και την ουσια. Οποιος ξερει γερμανικα θα καταλαβει, οποιος εχει την περιεργεια να ρωτησει.

dfgh

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Και θα κλεισω με ενα απο τα αγαπημενα των tool. Parabol-Parabola

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Αυτο ειναι ενα κομματι των tool, δεν συμπεριλαμβανεται στα αγαπημενα μου, αλλα ειναι εξυπνο και διασκεδαστικο το παιχνιδι που κανει. Θελει να δειξει τη δυναμη που μπορει να εχει ο λογος και το υφος ανεξαρτητα απο τα λεγομενα και την ουσια. Οποιος ξερει γερμανικα θα καταλαβει, οποιος εχει την περιεργεια να ρωτησει.

Αγαπητή dfgh!
Καταρχάς μπράβο και πάλι για τις μουσικές επιλογές σου!

Σχετικά με το κομμάτι τώρα. Εσύ ξέρεις σε τί αναφέρεται?
Επειδή δίνει μία συνταγή... και τίποτα παραπάνω. Το ζήτημα φυσικά είναι τι μαγειρευέι....

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
          Rage Against The Machine  "Bulls On Parade"    

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16

Alice Cooper  "Poison"

dfgh

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητή dfgh!
Καταρχάς μπράβο και πάλι για τις μουσικές επιλογές σου!

Σχετικά με το κομμάτι τώρα. Εσύ ξέρεις σε τί αναφέρεται?
Επειδή δίνει μία συνταγή... και τίποτα παραπάνω. Το ζήτημα φυσικά είναι τι μαγειρευέι....

Καταρχάς ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια Κακέ Ινδιάνε.
Οι στίχοι του κομματιού είναι μια συνταγή για μεξικάνικα κουλουράκια. Δεν ειναι ευκολα αντιληπτό για καποιον (που δεν γνωριζει γερμανικα), ισως βοηθαει και το βιντεο εδω. Και δεν θεωρω μουσικως το κομματι σπουδαίο, το έβαλα γιατι μου φαίνεται διασκεδαστικος  και αρκετα εξυπνος ο τροπος που λεει αυτο που θελει να πει. Φανταστείτε ενα πλήθος αμερικανακια(ειναι Αμερικανοι οι tool) να ζητωκραυγάζουν πορωμένα, υπο τους ηχους αυτου του τραγουδιου. Και κανενα αυγο!

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Καταρχάς ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια Κακέ Ινδιάνε.
Οι στίχοι του κομματιού είναι μια συνταγή για μεξικάνικα κουλουράκια. Δεν ειναι ευκολα αντιληπτό για καποιον (που δεν γνωριζει γερμανικα), ισως βοηθαει και το βιντεο εδω. Και δεν θεωρω μουσικως το κομματι σπουδαίο, το έβαλα γιατι μου φαίνεται διασκεδαστικος  και αρκετα εξυπνος ο τροπος που λεει αυτο που θελει να πει. Φανταστείτε ενα πλήθος αμερικανακια(ειναι Αμερικανοι οι tool) να ζητωκραυγάζουν πορωμένα, ετοιμα να προσηλυτιστουν, υπο τους ηχους αυτου του τραγουδιου. Και κανενα αυγο!
όχι ακριβώς αγαπητή... Τα μεξικάνικα κουλουράκια είναι τα αποκαλούμενα space cakes ;)... αν ακούς καλά σε κάποια φάση λέει πως προσθέτεις μια ουγγια( δεν είμαι και σίγουρος τώρα για το ουγγιά ή ένα τέτερτο) die Turkish hashish... :)
Εξ'ου και ο τίτλος τα αυγά του Σατανά....
Ξέρω καλά τους tool, είναι από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα και αρκετά περίπλοκοι. Τους έχω δει και live. Όσο για το συγκεκριμένο κομματι... απλοί industrial ήχοι προκειμένου να παρασκευαστούν τα  "Αυγά του Σατανά"...

Υ.Γ. Τώρα είδα και το κομμάτι που έβαλες... Εύγε keep on rockin' good!!!

dfgh

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ενδιαφέρον, η αληθεια είναι οτι δεν έψαξα διεξοδικα την συνταγη. Παντως είναι μια συνταγη για κουλουρακια. Σίγουρα οχι απο τις συνηθισμένες, καθώς δεν χρησιμοποιειται αυγό. Ακομα και μεξικανικα μπορει να ειναι τα κουλουρακια, δε νομιζω οτι θα ελεγε στην αρχη πως να φτιαξετε space cakes. Αλλα δεν επιμένω, καθώς μπορει να εχετε ψαξει πολυ τη συνταγή. Μπορει και να τα εχετε μαγειρεψει.
Παντως το αξιοσημειωτο δεν ειναι η συνταγη αυτη καθεαυτη.

[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=UhjG47gtMCo&feature=related[/video] [/video]

I know the pieces fit cuz I watched them fall away

dfgh

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κι επειδη οι tool ειναι το κατι αλλο, βασικα ειναι κατι αλλο, βαζω και το παρακατω. Δεν ξερω αν το εχετε ακουσει, ισως το εχω ξαναβαλει.
Ειναι διασκευη απο Led Jeppelin - no quarter.
Απιθανο, μαγικο.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Κι επειδη οι tool ειναι το κατι αλλο, βασικα ειναι κατι αλλο, βαζω και το παρακατω. Δεν ξερω αν το εχετε ακουσει, ισως το εχω ξαναβαλει.
Ειναι διασκευη απο Led Jeppelin - no quarter.
Απιθανο, μαγικο.

+1000

Όχι δεν το είχα ξανακούσει πολύ καλό!

dfgh

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κι εφυγον..? Χαιρετε. Εγω εχω κολλησει με τους tool σημερα, οποτε θα βαλω και αυτο.
Tool - Pushit

Take care not to make me enter.
Cause if I do we both may disappear.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom