Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.996
- Πόντοι
- 5.956
Που ξενυχτούσες καλέ μου φίλε Ωρίωνα το βράδυ του Σαββάτου και έχεις διάθεση για πάρτυ, για πεςΚαι εγώ ξύπνησα και έχω διάθεση για ... party all the time!
@jim2323
@Aristarxos unplugged
@Αγράμματος
Πςςς τι κομματάρα !!! Για εμάς που είμαστε ρομαντικές ψυχές Το έχω ζητήσει σχετικά πρόσφατα σε μεζεδοπωλείο όντας μεθυσμένος , βέβαια με ήξεραν οι άνθρωποι στο μαγαζί...τι κουμάσι είμαι χαχα
Η διάθεσή μου για party είναι έμφυτη, δε χρειάζεται να ξενυχτήσωΠου ξενυχτούσες καλέ μου φίλε Ωρίωνα το βράδυ του Σαββάτου και έχεις διάθεση για πάρτυ, για πες
Είναι αγριοκόριτσο για αυτό μάλλονΗ διάθεσή μου για party είναι έμφυτη, δε χρειάζεται να ξενυχτήσω
Μιας και σε βρήκα και μπορώ να σου μιλήσω...η γάτα σου μου επιτέθηκε χθες.
Άμα το ζήτησες μεθυσμένος μια χαρά είσαι και κίνησε σε νορμάλ μονοπάτια - εγώ που το ακούω συνέχεια ξεμεθυστος τι να πω?Πςςς τι κομματάρα !!! Για εμάς που είμαστε ρομαντικές ψυχές Το έχω ζητήσει σχετικά πρόσφατα σε μεζεδοπωλείο όντας μεθυσμένος , βέβαια με ήξεραν οι άνθρωποι στο μαγαζί...τι κουμάσι είμαι χαχα
Καλά αυτός ο Ωρίων σκύλος δεν έλεγε ότι ήταν τωρα το παίζει και λίγο γάτα τίνα πω εχε χάρη πού με είχε πρώτο στη λίστα εχθές μάλαμα είναι μάλαμαΠου ξενυχτούσες καλέ μου φίλε Ωρίωνα το βράδυ του Σαββάτου και έχεις διάθεση για πάρτυ, για πες