jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.656
- Πόντοι
- 3.506
Ωραίο άσμα και αυτό το ψιλολιγνο πιπινι άλλο πράμα
Ωραίο άσμα και αυτό το ψιλολιγνο πιπινι άλλο πράμα
Μοιάζετε!
Χθεσινή. Εγώ είμαι δεξιά.
Ο @jim2323 κοιτάζει κάτι 20χρονες που περνάνε και του κάνουν "κουτς κουτς, έλα εδώ καλό σκυλάκι".
Συμφωνώ!Ωραίο άσμα και αυτό το ψιλολιγνο πιπινι άλλο πράμα
Την κοιλίτσα ποτεεεε είναι δείγμα υποταγής Αρίσταρχος άμα θέλουν ας μου χαιδεψουν τα μαγουλακια- όλες οι γυναίκες είναι σουπιές ακόμα και οι 20 χρονεςΜοιάζετε!
Τελικά, πήγε στις 20 χρονες για χάδια?
Έκατσε με την κοιλιά στην άσφαλτο και με τα πόδια σηκωμένα όπως κάνουν όλα τα καλά σκυλάκια, για να του χαιδεψουν την κοιλίτσα?
Σωστός!Την κοιλίτσα ποτεεεε είναι δείγμα υποταγής Αρίσταρχος άμα θέλουν ας μου χαιδεψουν τα μαγουλακια- όλες οι γυναίκες είναι σουπιές ακόμα και οι 20 χρονες
Την κοιλίτσα ποτεεεε είναι δείγμα υποταγής Αρίσταρχος άμα θέλουν ας μου χαιδεψουν τα μαγουλακια- όλες οι γυναίκες είναι σουπιές ακόμα και οι 20 χρονες
Κρυβε λόγια Αρίσταρχος εχει γυναίκες εδώ - δεν θέλω μια μερα ξαφνικά να σε χάσουμε και ποιός ακούει τον ΩρίωνΓυναίκες..
Τελικά, πήγε στις 20 χρονες για χάδια?
Έκατσε με την πλάτη στην άσφαλτο και με τα πόδια σηκωμένα όπως κάνουν όλα τα καλά σκυλάκια, για να του χαιδεψουν την κοιλίτσα?
Τι κοιλίτσα...πήγε και γράπωσε και τις 3 από το πόδιΤην κοιλίτσα ποτεεεε είναι δείγμα υποταγής Αρίσταρχος άμα θέλουν ας μου χαιδεψουν τα μαγουλακια
Τις αγαπάω τις γυναίκες Τζίμι ( γι'αυτό και δεν είδα χαιρια..)Κρυβε λόγια Αρίσταρχος εχει γυναίκες εδώ - δεν θέλω μια μερα ξαφνικά να σε χάσουμε και ποιός ακούει τον Ωρίων
Στην αναβροχια, καλό και το μπισκότο..Τι κοιλίτσα...πήγε και γράπωσε και τις 3 από το πόδι
και εκείνες, τον ρωτούσαν
Εκείνος, έκανε κάτι τέτοια
και στο τέλος, του πέταξαν κάτι μπισκότα
Αααα τώρα τις αγαπάς -εμαθες ότι ο Ωρίων έχει πολλές φίλες και τωρα ακολουθεί ς τη διπλωματική οδόαρισταρχος δεν θέλω να δεν τρομάξω αλλά ο φίλος μας νομίζει ότι είναι σκύλος τι θα κάνουμε? @Ωρίων ξανάγινε άνθρωπος δεν συμφέρει σκύλος - οι σκύλοι δεν ζούνε πολλά χρόνιαΤις αγαπάω τις γυναίκες Τζίμι ( γι'αυτό και δεν είδα χαιρια..)