jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.578
- Πόντοι
- 3.506
Ιεροσυλία και αισχρός μαζί -άμα ειμασταν σοβαρό νήμα θα σε έβγαζα αναφορά
Ιεροσυλία και αισχρός μαζί -άμα ειμασταν σοβαρό νήμα θα σε έβγαζα αναφορά
Αφού είσαι τόσο της πχιοτητας, άκου λίγο το κάτωθεν masterbiece ..Ιεροσυλία και αισχρός μαζί -άμα ειμασταν σοβαρό νήμα θα σε έβγαζα αναφορά
Good morning αρισταρχε σήμερα Παρασκευή (χέστηκαμε) και σήμερα ζωή και μοίρα ελέγχει όλα τα ανθρώπινα - σε όλα επιτρέπεται να βάλουν το χεράκι τούς εκτός από την συμπεριφορά μαςΑφού είσαι τόσο της πχιοτητας, άκου λίγο το κάτωθεν masterbiece ..
Που το θυμήθηκες! χρόνια είχα με το ακούσω! μάλλον γνώρισες κάποια νεαρή δασκάλα και στο εβαλε( να το ακούσεις)Good morning αρισταρχε σήμερα Παρασκευή (χέστηκαμε) και σήμερα ζωή και μοίρα ελέγχει όλα τα ανθρώπινα - σε όλα επιτρέπεται να βάλουν το χεράκι τούς εκτός από την συμπεριφορά μας
Χαχα μόνος μου το θυμήθηκα δεν γνώρισα καμία- περνάω περίοδο ξηρασίας η τελευταία που γνώρισα ήταν μία 21χρονη από Κρήτη πριν κάνα μήνα μπαισεξουαλ έλεγε αλλά ήταν λεσβία τελικά- μου έλεγε έχω πάει με 40 γυναίκες και καμία 4 -5 άνδρες- καλά τις γυναίκες γιατί τις θυμάσαι ακριβώς τι λέω ? Τίς έχω και γραμμένες μου λέει - άμα κολλήσω τίποτα να ξέρω ποια είναι η νεολαία είναι έξυπνη τελικάΠου το θυμήθηκες! χρόνια είχα με το ακούσω! μάλλον γνώρισες κάποια νεαρή δασκάλα και στο εβαλε( να το ακούσεις)
Άμα είναι οργανωμένος ο άνθρωπος, πάει μπροστάΧαχα μόνος μου το θυμήθηκα δεν γνώρισα καμία- περνάω περίοδο ξηρασίας η τελευταία που γνώρισα ήταν μία 21χρονη από Κρήτη πριν κάνα μήνα μπαισεξουαλ έλεγε αλλά ήταν λεσβία τελικά- μου έλεγε έχω πάει με 40 γυναίκες και καμία 4 -5 άνδρες- καλά τις γυναίκες γιατί τις θυμάσαι ακριβώς τι λέω ? Τίς έχω και γραμμένες μου λέει - άμα κολλήσω τίποτα να ξέρω ποια είναι η νεολαία είναι έξυπνη τελικά
Μια αρχαία δοξασία - προκατάληψη λέει, ότι αν κάνεις σεξ με ομοφυλόφιλο άτομο , γίνεσαι κι εσύ ομοφυλόφιλος..( το είδα σε βιβλίο μαγείας σε βίντεο του υτυβε πριν χρόνια - δε θυμάμαι ποιο βίντεο, ούτε ποιο βιβλίο)..μάλλον όχι με την πρώτη, επομένως έχεις ελπίδες..Χαχα μόνος μου το θυμήθηκα δεν γνώρισα καμία- περνάω περίοδο ξηρασίας η τελευταία που γνώρισα ήταν μία 21χρονη από Κρήτη πριν κάνα μήνα μπαισεξουαλ έλεγε αλλά ήταν λεσβία τελικά- μου έλεγε έχω πάει με 40 γυναίκες και καμία 4 -5 άνδρες- καλά τις γυναίκες γιατί τις θυμάσαι ακριβώς τι λέω ? Τίς έχω και γραμμένες μου λέει - άμα κολλήσω τίποτα να ξέρω ποια είναι η νεολαία είναι έξυπνη τελικά
Βιβλίο μαγείας;;; Θεός φυλάξοιΜια αρχαία δοξασία - προκατάληψη λέει, ότι αν κάνεις σεξ με ομοφυλόφιλο άτομο , γίνεσαι κι εσύ ομοφυλόφιλος..( το είδα σε βιβλίο μαγείας σε βίντεο του υτυβε πριν χρόνια - δε θυμάμαι ποιο βίντεο, ούτε ποιο βιβλίο)..μάλλον όχι με την πρώτη, επομένως έχεις ελπίδες..