Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Θα σου φέρω βρε, γυναίκες, να δω τι θα τις κάνειςΑρισταρχε ο Ωρίων θα φέρει γυναίκες -εσυ πώς την θέλεις την δικιά σου?
Τι υποννοεις? Ότι ο Τζίμης δεν ξέρει τι να κάνει με τις γυναίκες? Κι όλες αυτές οι κατακτήσεις? Αποκυήματα της φαντασίας του? Μήπως είναι παρθένος ετών 40?Θα σου φέρω βρε, γυναίκες, να δω τι θα τις κάνεις
@Aristarxos unplugged
@jim2323
@Αγράμματος
@CaptainK
@troubaman
@Nebuchadnezzar
@argyrotoxos
@Nubic
@savvass
@Mpratan
@xxx_male
@papaphilips
@paparotriftoulas
@Drunk Sinatra
και λοιποί συγγενείς,
απόψε με έπιασε μια όρεξη (μην πει κανείς στα αρχίδια μας γιατί θα ) για καψουροτράγουδα και αφιερώσεις στις γυναίκες του site αλλα και στις γυναίκες της ζωής μας, γενικώς.
Κάνω την αρχή και αφιερώνω στη @Sexyjoanna, που θεωρώ μία από τις πιο αξιοπρεπείς και θελκτικές γυναίκες του χώρου
@Aristarxos unplugged
@jim2323
@Αγράμματος
@CaptainK
@troubaman
@Nebuchadnezzar
@argyrotoxos
@Nubic
@savvass
@Mpratan
@xxx_male
@papaphilips
@paparotriftoulas
@Drunk Sinatra
και λοιποί συγγενείς,
απόψε με έπιασε μια όρεξη (μην πει κανείς στα αρχίδια μας γιατί θα ) για καψουροτράγουδα και αφιερώσεις στις γυναίκες του site αλλα και στις γυναίκες της ζωής μας, γενικώς.
Κάνω την αρχή και αφιερώνω στη @Sexyjoanna, που θεωρώ μία από τις πιο αξιοπρεπείς και θελκτικές γυναίκες του χώρου
Δυστυχώς δεν παίζει τώρα κάποια θηλυκή για να το αποδεχτεί. Το αφιρεώνω σε όσους έχασαν το μυαλό τους για μια γυναίκα.Έλα, πες και σε ποια το αφιερώνεις....
Την αγάπη μου και τον σεβασμό μου έχεις,στο εχω δηλώσει αρκετές φορές ποσο σε συμπαθώ..Ευχαριστώ που έγραψες για μένα, με τιμά..@Aristarxos unplugged
@jim2323
@Αγράμματος
@CaptainK
@troubaman
@Nebuchadnezzar
@argyrotoxos
@Nubic
@savvass
@Mpratan
@xxx_male
@papaphilips
@paparotriftoulas
@Drunk Sinatra
και λοιποί συγγενείς,
Την αγάπη μου και τον σεβασμό μου έχεις,στο εχω δηλώσει αρκετές φορές ποσο σε συμπαθώ..Ευχαριστώ που έγραψες για μένα, με τιμά..
Δεν μου ανοίγει το εικονίδιο με την καρδούλα να πατήσω γμτ..δεν πειράζει εισαι στην καρδιά μου ετσι κι αλλιώς!