You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ράδιο bourdela.com
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Μπα, το έχω χάσει το πλοίο, Jimmy.προλαβαινεις
Αμαρτωλών Σωτηρία - Αγίων Σκέπη : Εργαστήρι Βυζαντινής Αγιογραφίας - Εκκλησιαστικά Είδη
Σε απλή και κατανοητή γλώσσα και με το δικό του γλωσσικό ιδίωμα, ο μοναχός Αγάπιος (Λάνδος) επιχείρησε με το έργο που εξέδωσε το 1641 να συνοψίσει τις αρχές με τις οποίες θα έπρεπε να ζει ο χριστιανός, ώστε να οδηγηθεί στην σωτηρία. Στο βιβλίο του πραγματεύεται ποικιλία θεμάτων όπως οι μικρές...agionskepi.gr
Τσάμπα τα 22€ θα δώσω.
Σε έχει πιάσει η Μεγάλη Εβδομάδα...
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.492
- Πόντοι
- 3.506
εαν ειναι με πλοιο θα σωθεις ωριων -ναυτικος εισαι εχουμε και βισμα καπετανιοΜπα, το έχω χάσει το πλοίο, Jimmy.
Τσάμπα τα 22€ θα δώσω.
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.492
- Πόντοι
- 3.506
διπλωματικος ελιγμοςΣε έχει πιάσει η Μεγάλη Εβδομάδα...
Δεν ξέρω, δεν ξέρω....τον συγκεκριμένο καπετάνιο τον έχω ικανό να με πετάξει στη θάλασσα, πριν καν μπαρκάρουμε.εαν ειναι με πλοιο θα σωθεις ωριων -ναυτικος εισαι εχουμε και βισμα καπετανιο
Είναι λίγο, πώς να το πω...σκληρός.
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.492
- Πόντοι
- 3.506
θα μαλακωσει με τα χρονια και αυτος οπως τοσοι και τοσοι - ζωη και θαλασσα αν και γενος θηλυ πιο σκληρες - ολους τους μαλακωνουν στο τελοςΔεν ξέρω, δεν ξέρω....τον συγκεκριμένο καπετάνιο τον έχω ικανό να με πετάξει στη θάλασσα, πριν καν μπαρκάρουμε.
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.472
- Πόντοι
- 2.536
Σκληρός.... Ο πιο σκληρός όλων. Αλλά δίκαιος.Δεν ξέρω, δεν ξέρω....τον συγκεκριμένο καπετάνιο τον έχω ικανό να με πετάξει στη θάλασσα, πριν καν μπαρκάρουμε.
Για το τελευταίο δεν υπάρχει αμφιβολία. Αλλά για την περίπτωσή μου, δεν ξέρω αν συμφέρει. Κάντε και λίγο τα στραβά μάτια...Σκληρός.... Ο πιο σκληρός όλων. Αλλά δίκαιος.
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.472
- Πόντοι
- 2.536
Για το πρώτο δεν υπάρχει αμφιβολία. Για το δεύτερο, αν συνεχίσεις να αυθαδιάζεις και να ασχημονείς, θα υπάρξει γιατί θα γίνω αμείλικτος...Για το τελευταίο δεν υπάρχει αμφιβολία. Αλλά για την περίπτωσή μου, δεν ξέρω αν συμφέρει. Κάντε και λίγο τα στραβά μάτια...
Από λόγια, χορτάσαμε ....Για το πρώτο δεν υπάρχει αμφιβολία. Για το δεύτερο, αν συνεχίσεις να αυθαδιάζεις και να ασχημονείς, θα υπάρξει γιατί θα γίνω αμείλικτος...
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.472
- Πόντοι
- 2.536
Αν πεινάς να σου κάνω το τραπέζι ρε Ωρίωνα. Αρκεί να μην νηστεύειςΑπό λόγια, χορτάσαμε ....
Δεν νηστεύωΑν πεινάς να σου κάνω το τραπέζι ρε Ωρίωνα. Αρκεί να μην νηστεύεις
Πειράζει να μεταταλάβω;
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.472
- Πόντοι
- 2.536
Θα σε κοινωνήσω εγώ Ωρίωνα.Δεν νηστεύω
Πειράζει να μεταταλάβω;
Η Θεία Κοινωνία είναι "σώμα και αίμα", όχι "σώμα και σπέρμα".Θα σε κοινωνήσω εγώ Ωρίωνα.
Πολλοί μπερδεύονται
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.472
- Πόντοι
- 2.536
Τα θρησκευτικά δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου Ωρίωνα, αν και συχνά με κάνουν θεό τους.Η Θεία Κοινωνία είναι "σώμα και αίμα", όχι "σώμα και σπέρμα".
Πολλοί μπερδεύονται
Κοιμήσου τώρα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 960
- Απαντήσεις
- 225
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις