jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.166
- Πόντοι
- 3.506
hello ωριων βλεπω πηρες προαγωγη- και του χρονου καπετανιοςΓεια σου, Jimmάρα!
hello ωριων βλεπω πηρες προαγωγη- και του χρονου καπετανιοςΓεια σου, Jimmάρα!
Σας ευχαριστώ! Σας ευχαριστώ πολύ όλους!hello ωριων βλεπω πηρες προαγωγη- και του χρονου καπετανιος![]()
απο τουδε σοβαροτης - τσιφτετελια και λοιπα με μετροΣας ευχαριστώ! Σας ευχαριστώ πολύ όλους!
![]()
Γιατί;; Δεν με επηρεάζουν οι τίτλοι και τα αξιώματα. Μέσα μου, παραμένω ένας απλός μούτσος.απο τουδε σοβαροτης - τσιφτετελια και λοιπα με μετρο![]()
καλα λες - ας ξαναπαμε στη ρουτινα λοιπονΓιατί;; Δεν με επηρεάζουν οι τίτλοι και τα αξιώματα. Μέσα μου, παραμένω ένας απλός μούτσος.
καλα λες - ας ξαναπαμε στη ρουτινα λοιπον
Άκου, πρώτος, το αγαπημένο τραγούδι της μέσης Ελληνίδας για την επόμενη πενταετίακαλα λες - ας ξαναπαμε στη ρουτινα λοιπον
Ψαγμένο. Οι βιωματικοί στίχοι της Jenny Tsiko, πατώντας πάνω στα απλά μπουζουκοριφ του Μιχάλη Τουρατζίδη, αναδεικνύονται από την ερμηνευτική δεινότητα της Ιουλίας Καλλιμάνη. Το λαϊκό στοιχείο τείνει να γίνει κλασσικό μέσα από αυτή την κατάθεση ψυχής που εκφράζει κάθε προδομένη γυναίκα.Άκου, πρώτος, το αγαπημένο τραγούδι της μέσης Ελληνίδας για την επόμενη πενταετία
Ψαγμένο. Οι βιωματικοί στίχοι της Jenny Tsiko, πατώντας πάνω στα απλά μπουζουκοριφ του Μιχάλη Τουρατζίδη, αναδεικνύονται από την ερμηνευτική δεινότητα της Ιουλίας Καλλιμάνη. Το λαϊκό στοιχείο τείνει να γίνει κλασσικό μέσα από αυτή την κατάθεση ψυχής που εκφράζει κάθε προδομένη γυναίκα.
Όχι. Όπως και το 7/7 της Ιουλίας, έτσι και η υπό έκδοση αυτοβιογραφία μου, καταφέρνει μέσα από τον ώμο λυρισμό της να αφήνει το λαϊκό στοιχείο να ξεπηδήσει αδιαμεσολάβητα, χωρίς ιδιαίτερα πολύπλοκες αισθητικές διευθετήσεις, μεταμορφώνοντάς το σε παγκόσμιο.Φοβερή ανάλυση!
Qu'est-ce que c'est "μπουζουκοριφ", Καπετάνιε;
Δεν πιστεύω μαζί με την αυτοβιογραφία σας, να χρειαστεί να αγοράσουμε και τον Μπαμπινιώτη.
ΟΥΑΟΥΌχι. Όπως και το 7/7 της Ιουλίας, έτσι και η υπό έκδοση αυτοβιογραφία μου, καταφέρνει μέσα από τον ώμο λυρισμό της να αφήνει το λαϊκό στοιχείο να ξεπηδήσει αδιαμεσολάβητα, χωρίς ιδιαίτερα πολύπλοκες αισθητικές διευθετήσεις, μεταμορφώνοντάς το σε παγκόσμιο.
Εσύ είσαι στο γκιφακι, Ρίο;ΟΥΑΟΥ
![]()
Μακάρι να είχα, έστω 2-3 σελίδες, για να διάβαζα και να καταλάβω. Από τα post σας αντιλαμβάνομαι ότι θα είναι καλογραμμένη μεν, πυκνογραμμένη δε, για τις νοητικές μου ικανότητες. Θα χρειάζεται πολύ προσεκτικό διάβασμα.
Είναι απλώς ένα gifάκι, Κέι. Δείχνει είτε μια γυναίκα είτε έναν άντρα είτε έναν γκέι. Σημασία έχει το συναίσθημα που αποτυπώνειΕσύ είσαι στο γκιφακι, Ρίο;
Να τα και τα φεμινιστικά με το κοινωνικό φύλο. Πάντως να ξέρεις σου πάει πιο πολύ το γυναικείο στιλ σε σχέση με το πούστικοΕίναι απλώς ένα gifάκι, Κέι. Δείχνει είτε μια γυναίκα είτε έναν άντρα είτε έναν γκέι. Σημασία έχει το συναίσθημα που αποτυπώνεικαι όχι το φύλο.
(Ε, βαριέμαι να βάζω και πάντα το δικό μου)
![]()
Δεν έχω καμία σχέση με φεμινιστικά, μην με μπλέκετε.. Είμαι ήδη αρκετά "μπλεγμένος"!Να τα και τα φεμινιστικά με το κοινωνικό φύλο.
Ευχαριστώ! Θα το σκεφτώ και μπορεί να το υιοθετήσω!Πάντως να ξέρεις σου πάει πιο πολύ το γυναικείο στιλ σε σχέση με το πούστικο
γαματο τραγουδακι και πολλα υποσχομενη η νεαρα - επιτελους ηρθε το νεο που αντικαταστήσει το παλιο- κοσμοιστορικες αλαγες λοιπον και στο λαικο τραγουδιΆκου, πρώτος, το αγαπημένο τραγούδι της μέσης Ελληνίδας για την επόμενη πενταετία
Σου πάει αυτό που σου λέει ο Καπετάνιος σου._Δεν έχω καμία σχέση με φεμινιστικά, μην με μπλέκετε.. Είμαι ήδη αρκετά "μπλεγμένος"!
Ευχαριστώ! Θα το σκεφτώ και μπορεί να το υιοθετήσω!
Αν και προφανώς, το λέτε αυτό γιατί είστε στρέιτ. Αν ήσαστε γκέι, θα λέγατε το αντίθετο...οπότε δεν έχω βεβαιότητα για το τι μου πάει περισσότερο τελικά...ουφ, πολύ μπέρδεμα.![]()
δουλειες φιλε ωριων δουλειες (να γινονταν και κατι