KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.971
- Πόντοι
- 6.166
Ταιριαστά τραγούδια με τον τίτλο του νήματοςΚάνεις λίστα με θέμα το bou τώρα;
Κατάλαβα. Βάλε και αυτό οπωσδήποτε τότε.Ταιριαστά τραγούδια με τον τίτλο του νήματος
Κομματαρα!Κατάλαβα. Βάλε και αυτό οπωσδήποτε τότε.
Να βάλω υποψηφιότητα επειδή με πειράζουν όλοι; Για τι; Για Μr Maalakas 2023;Απο τι βλέπω όλοι σε πειράζουν Ωρίων - είσαι αρκετά δημοφιλής βάλε υποψηφιότητα θα στηρίξουμε
Άμα περνάς αδιάφορος να στεναχωριέσαι - νομίζω τομεάρχης πολιτισμού του μπου θα σου πήγαινε γάντι έχεις και μουσική παιδία σου αρέσουν τα καψουρικα δε το λες και λίγοΝα βάλω υποψηφιότητα επειδή με πειράζουν όλοι; Για τι; Για Μr Maalakas 2023;
Άκου άκου!Άμα περνάς αδιάφορος να στεναχωριέσαι - νομίζω τομεάρχης πολιτισμού του μπου θα σου πήγαινε γάντι έχεις και μουσική παιδία σου αρέσουν τα καψουρικα δε το λες και λίγο
Η Δεσποινάρα το ξέρει ότι το έχεις γυρίσει στην Άννα;;
αυτη εκανε την αρχη δεν φταιω εγωΗ Δεσποινάρα το ξέρει ότι το έχεις γυρίσει στην Άννα;;
Σαν Φερράρι που πηγαίνει με 30 χιλιόμετρα μοιάζει αλλιώς την έχω συνηθίσει τη Αννούλα μαςΕγκρίνεις;
Η Αννούλα μας είναι 65 βέβαια, θα πέσουν και λίγο οι ρυθμοί....Σαν Φερράρι που πηγαίνει με 30 χιλιόμετρα μοιάζει αλλιώς την έχω συνηθίσει τη Αννούλα μας