Νέα

Ράδιο bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό είδος μουσικής προτιμάτε;

• Ποπ

Ψήφοι: 74 6,0%
  • Ροκ

Ψήφοι: 327 26,4%
  • House

Ψήφοι: 66 5,3%
  • Soul

Ψήφοι: 13 1,1%
  • Μέταλ

Ψήφοι: 166 13,4%
  • Trance

Ψήφοι: 48 3,9%
  • Μπλουζ

Ψήφοι: 18 1,5%
  • R'n'B

Ψήφοι: 25 2,0%
  • Τζαζ

Ψήφοι: 33 2,7%
  • Ρέγκε

Ψήφοι: 13 1,1%
  • Chill-Out

Ψήφοι: 42 3,4%
  • Κλασσική

Ψήφοι: 42 3,4%
  • Ελληνική

Ψήφοι: 204 16,5%
  • Δεν ακούω μουσική

Ψήφοι: 34 2,7%
  • Άλλο είδος

Ψήφοι: 48 3,9%
  • Industrial

Ψήφοι: 22 1,8%
  • Hip hop / Rap

Ψήφοι: 62 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.237

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τσακισα τις Tanqueray τονικ μπομπες του νησιου χτες,με εχει γαμησει ο πονοκεφαλος (αλλα μου ηρθε οικονομικα,4 ηπια και την ακουσα λες και ηπια 10 :grin:)),ανοιγω μια amstel μπας και φυγει γιατι τα ντεπον δεν κανουν τιποτα.
Ας βαλουμε κατι ηρεμο γιατι ποναει και το κεφαλι μου :cheesy:

ζεστή σπράιτ σύμφωνα με τον γκάμπα

τσάκω και μια αυτοκριτική

Επισκέπτης
Δεκαετια του 90,καταληψεις,πορειες Πολυτεχνειου,πνιγομασταν,δεν ξεραμε ΓΙΑΤΙ.
Που να ξεραμε οτι λιγα χρονια μετα θα ζουσαμε Χουντα οπως οι πατεραδες μας και στα ηχεια Αδιεξοδο,ανατριχιλα.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Aσε ρε ο Gabba πινει φλωριες,τσιπουρα και τετοια,εδω μιλαμε για νοθευμενη μπομπα 98 οκτανιων,η ζεστη σπραιτ δεν κανει τιποτα.
νοθευμένο τζιν πάντως δεν μου έχει τύχει στην καριέρα μου ρε. Και πίνω πολλά λίτρα κάθε καλοκαίρι

Επισκέπτης
νοθευμένο τζιν πάντως δεν μου έχει τύχει στην καριέρα μου ρε. Και πίνω πολλά λίτρα κάθε καλοκαίρι
Ρε man αυτο δεν εχει ξαναγινει,μου δινει το ποτο η μπαργουμαν και το βλεπω ψιλομπλεδιζει σαν το χρωμα του φωτιστικου οινοπνευνματος,στην αρχη νομιζα οτι ηταν το μπλακλαιτ του μαγαζιου που του εδινε αυτο το χρωματισμο,σε μια φαση χτυπαει το κινητο μου και βγαινω εξω να μιλησω,σε κανονικο φως το ιδιο χρωμα ειχε :S

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρε man αυτο δεν εχει ξαναγινει,μου δινει το ποτο η μπαργουμαν και το βλεπω ψιλομπλεδιζει σαν το χρωμα του φωτιστικου οινοπνευνματος,στην αρχη νομιζα οτι ηταν το μπλακλαιτ του μαγαζιου που του εδινε αυτο το χρωματισμο,σε μια φαση χτυπαει το κινητο μου και βγαινω εξω να μιλησω,σε κανονικο φως το ιδιο χρωμα ειχε :S
και βέβαια σαν ατόφιος αλκοόλας και συ κάθισες και το ήπιες  :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πώς πίνετε με τη ζέστη ρε?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
δεν πίνουμε κονιάκ πουλάκι μου

παρεπιπτόντως, πολύ εύκολα
Ένα ποτήρι λευκό κρασί ήπια πριν πόσες μέρες, και ξέρναγα σαν γατί μετά όλο το βράδυ.
Από Σεπτέμβρη πάλι, δεν ξαναπίνω τπτ άλλο ως τότε.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ένα ποτήρι λευκό κρασί ήπια πριν πόσες μέρες, και ξέρναγα σαν γατί μετά όλο το βράδυ.
νομίζω πως είναι προφανές οτι δεν μπορεί να σε πειράξει σε τέτοιο βαθμό ένα ποτήρι κρασί. Κάποιος άλλος ήταν ο ένοχος

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
νομίζω πως είναι προφανές οτι δεν μπορεί να σε πειράξει σε τέτοιο βαθμό ένα ποτήρι κρασί. Κάποιος άλλος ήταν ο ένοχος

Έφαγα κι ένα κομμάτι πίτσα με τηγανιτές πατάτες, αλλά έχω φάει άπειρες φορές από κει. Δεν ξέρω, πάντως με χάλασε πάρα πολύ. Μόνο χυμούς και νερό πλέον.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

...μήπως έχεις χαλάσει το στομάχι σου με τις διατροφικές ιδιαιτερότητές σου ! :uglystupid:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
είσαι πολύ γκουρμέ γκομενάκι

Εκτός ότι είναι υπερτέλεια, δεν έχει και τίποτα άλλο να φάω ρε συ. Η μαργαρίτα είχε τελειώσει και όλα τα άλλα κομμάτια έχουν και αλλαντικά πάνω.

...μήπως έχεις χαλάσει το στομάχι σου με τις διατροφικές ιδιαιτερότητές σου ! :uglystupid:

Όχι, πάντα λίγο πίνω έτσι κι αλλιώς-μην κοιτάς τις υπερβολές που γράφω κατά καιρούς. Για μένα ήπια πολύ είναι 2 ποτήρια μπύρα ξέρω γω. Δεν έχω αντοχές στο ποτό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom