Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
αφου ειναι αφιερωση αγαπης... εσυ τι πεταγεσαι???? δεν ηταν για σενα *PΤι άλλο ξενέρωτο περιμέναμε ν' ακούσουμε από σένα...
bite με πληγωνεις....αφου ειναι αφιερωση αγαπης... εσυ τι πεταγεσαι???? δεν ηταν για σενα *P
οτι κ αν λες παντως.. δεν με πτοεις.. ειδικα μετα που διαβασα τις γλυκες σου με τα κοσμοπολιτικα κοριτσακια... εχασα πασα ιδεα... χαλασες κ συ...
*P
bite με πληγωνεις....
αφου ειναι αφιερωση αγαπης... εσυ τι πεταγεσαι???? δεν ηταν για σενα *P
οτι κ αν λες παντως.. δεν με πτοεις.. ειδικα μετα που διαβασα τις γλυκες σου με τα κοσμοπολιτικα κοριτσακια... εχασα πασα ιδεα... χαλασες κ συ...
*P
γιατι μαι νδιαρ λουκ?
αφου εγω σας παω τα μαλα.. οχι ολες.. μερικες φωτεινες εξαιρεσεις... αλλα ο ανατολακης??? ο μισητος εχθρος των ελληνιδων? ο σουπερ ουλτρα φαν των ρωσιδων??? να σας κανει χαριτωμενα γλυκουλινικα σχολιακια???? τραγικο
μαι νδιαρ λεει!!!!! ευχαριστω για το''φωτεινη''!! κοιτα σοβαρα τωρα πιστευω πως ο ανατολ ασχετο με τις προτημησεις στο σεξ αν βρει καποια που μπορει να μιλαει κ να τα λεει ομορφα κ ωραια εκτος σεξουαλικου..δε θα κοιταξει καταγωγη...γιατι μαι νδιαρ λουκ?
αφου εγω σας παω τα μαλα.. οχι ολες.. μερικες φωτεινες εξαιρεσεις... αλλα ο ανατολακης??? ο μισητος εχθρος των ελληνιδων? ο σουπερ ουλτρα φαν των ρωσιδων??? να σας κανει χαριτωμενα γλυκουλινικα σχολιακια???? τραγικο
Ζήλεψες ε?? Τι σε χάλασε?? Οι γλύκες?? Ή ότι ήταν με άλλες??
Βρε, αυτές δεν είναι σαν εσένα. Είναι κορίτσια από σπίτι. Με χρήμα, μόρφωση, αγωγή, εμφάνιση, κουλτούρα...Μοιάζουν στις λατρεμένες μου Ρωσίδες...
μαι νδιαρ λεει!!!!! ευχαριστω για το''φωτεινη''!! κοιτα σοβαρα τωρα πιστευω πως ο ανατολ ασχετο με τις προτημησεις στο σεξ αν βρει καποια που μπορει να μιλαει κ να τα λεει ομορφα κ ωραια εκτος σεξουαλικου..δε θα κοιταξει καταγωγη...