Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
σας ευχαριστω εκ των προτερων αν και ειμαι σιγουρη οτι στο ιδιο αποτελεσμα θα καταληξουμε![]()
θα ενημερωθειτε παραυτα αν και η δικια μου τυγχανει μεγαλη Λαϊδα κ θα το ανατρεψει...
σας ευχαριστω εκ των προτερων αν και ειμαι σιγουρη οτι στο ιδιο αποτελεσμα θα καταληξουμε![]()
Χει ;)
θα ενημερωθειτε παραυτα αν και η δικια μου τυγχανει μεγαλη Λαϊδα κ θα το ανατρεψει...
Φοβου τη Φρυνη και δωρα φερουσα ;)
αυτη ηταν απο Βοιωτια μερια νομιζω.
εγω θελω Κορινθια.
μπλεξαμε με τις πουτανες κ δεν ειναι σωστο σε αυτο το σαιτ.
Το θεμα ειναι να ακολουθει η καταγωγη το ονομα και οχι το ονομα την καταγωγη ;)
παρντον....δε θα ξαναμιλησω για πουτανες...παραφερθηκα και δεν ειναι σωστο για τα υπολοιπα μελη...
μπλεξαμε με τις πουτανες κ δεν ειναι σωστο σε αυτο το σαιτ.
παρντον....δε θα ξαναμιλησω για πουτανες...παραφερθηκα και δεν ειναι σωστο για τα υπολοιπα μελη...
παντως για τη Λαιδα βγηκε το "...σερνει καραβι..."
ε κατι δε θα ηξεραν?!?!?!![]()
ναι ε για πες την ιστορια...
Για τη Λαϊδα σιγουρα εχει βγει το "λυχνιας σβησθεισης"...Το καραβι νομιζω εχει προελθει απο την Ασπασιτσα η οποια ητο γνωστο πορνιδιο της εποχης...
εχει καλες κριτικες δαυτη?Για τη Λαϊδα σιγουρα εχει βγει το "λυχνιας σβησθεισης"...Το καραβι νομιζω εχει προελθει απο την Ασπασιτσα η οποια ητο γνωστο πορνιδιο της εποχης...
μπορεις να σιγουρευτεις σε παρακαλω ?δεν ξερω και πολλά αλλά αν δεν απατωμαι
για τη Λαιδα εχει βγει
για τα καραβια που εσερναν στη διολκο προ Ισθμου και σταματουσαν για να επισκεφτουν τη Λαιδα
και το λυχνια σβησθεισης επισης ως απαντηση του Διογενη στην προκληση της λαιδος ;)
δεν ξερω και πολλά αλλά αν δεν απατωμαι
για τη Λαιδα εχει βγει
για τα καραβια που εσερναν στη διολκο προ Ισθμου και σταματουσαν για να επισκεφτουν τη Λαιδα
και το λυχνια σβησθεισης επισης ως απαντηση του Διογενη στην προκληση της λαιδος ;)
ευχαριστουμε που το μοιραστηκες με μας.τυχερος ο πετσοπας![]()