Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Το ξερατε οτι αυτο το βιδεοκλιπ γυριστηκε στην Θεσ/κη;Σε ειδα στο νιντεο χαχα
Δειτε με και μενα ... αυτος με το σφυρι ειμαι
γεια σου Lithin!Γεια σου strobita.Άκου μια τρομερή διασκευή που πιστεύω ότι θα σου αρέσει
Τύπε γκαραντί το πληροφορία;Το ξερατε οτι αυτο το βιδεοκλιπ γυριστηκε στην Θεσ/κη;
Γεγονος
Πολύ καλός ο πούστης,αν και η original είναι κατάτι καλύτερη.Και σ'αυτό τα σπάει τρελλά.Ούτε εγώ δεν το λέω τόσο καλάγεια σου Lithin!
πολύ καλό! (είναι σκοτεινό, γι' αυτό μάλλον ;) )
Τύπε γκαραντί το πληροφορία;
Έχω χαλάσει πολλά ζευγάρια παπούτσια μ'αυτό το τραγούδι νιάτο,σε υπόγεια με καπνούς και τα σέα τρελα ποδια σε ντεκαντανς καταγώγια,ε ?
Πολύ καλός ο πούστης,αν και η original είναι κατάτι καλύτερη.Και σ'αυτό τα σπάει τρελλά.Ούτε εγώ δεν το λέω τόσο καλά
είναι πάρα πολύ καλός ο...άτιμος!... φανταζομαι μικρη διαφορα έχετε
Τυπε, με τετοια σε εκρου χορευες;Τύπε γκαραντί το πληροφορία;
Έχω χαλάσει πολλά ζευγάρια παπούτσια μ'αυτό το τραγούδι νιάτο,σε υπόγεια με καπνούς και τα σέα
Φιλενάδα,εγώ μέχρι εδώ φτάνω.Είμαι λίγο μπάσος
Τύπε είχα πρόσκληση να πάω στη συναυλία τους στο Βύρωνα όταν πρωτοήρθαν αλλά δε μ'άφηνε η μαμά μου να πάωΤυπε, με τετοια σε εκρου χορευες;
Σπαω το κεφαλι μου που το διαβασα-ειδα.
Θα μου'ρθει...
Τύπε είχα πρόσκληση να πάω στη συναυλία τους στο Βύρωνα όταν πρωτοήρθαν αλλά δε μ'άφηνε η μαμά μου να πάω
Πότε πρωτοήρθαν Θεσσαλονίκη;;;;Πωωω αυτοι οι γονεις...Εμενα δεν με αφησε ο μπαμπας μου οταν πρωτοηρθαν Θεσσαλονικη......
Απ'οτι θυμαμαι ειχαν γινει και κατι φασαριες εδω.....
Ε μια μοσχοκορη την εχουν.Πωωω αυτοι οι γονεις...Εμενα δεν με αφησε ο μπαμπας μου οταν πρωτοηρθαν Θεσσαλονικη......
Απ'οτι θυμαμαι ειχαν γινει και κατι φασαριες εδω.....
Τυπε, στειλε μηνυμα στον φιλο του Gl, να σε ειδοποιησει οταν μπει με νεο νικ.mihail εισαι εδω ή σε μπαναρισαν?
Τυπε, τα Μεταλλα ειχαν ριξει ολο το νταμαρι στην κονσολα του Liam.Πότε πρωτοήρθαν Θεσσαλονίκη;;;;
Και στο Βύρωνα είχε διακοπεί η συναυλία.