Ράδιο bourdela.com
strobita Μέλος Εγγρ. 6 Φεβ 2011 Μηνύματα 1.930 Like 0 Πόντοι 16 21 Δεκ 2011 #36.302 geo65 έγραψε: Ρε Strobita είσαι λίγο "νεραιδοπαρμένη" Ή μου φαίνεται!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... :o μου την ειπες ή μου φαινεται? αποφασιστε ομως, γιατι απο το γκοθ μεχρι το νεραιδοπαρμενη υπαρχει μια...διαφορα
geo65 έγραψε: Ρε Strobita είσαι λίγο "νεραιδοπαρμένη" Ή μου φαίνεται!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... :o μου την ειπες ή μου φαινεται? αποφασιστε ομως, γιατι απο το γκοθ μεχρι το νεραιδοπαρμενη υπαρχει μια...διαφορα
Διαγραμμένο μέλος 101687 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 20 Νοε 2010 Μηνύματα 18.658 Like 19 Πόντοι 166 21 Δεκ 2011 #36.304 η stro πιστεύω θα το εκτιμήσει
mihail56 Μέλος Εγγρ. 8 Αυγ 2009 Μηνύματα 1.216 Like 0 Πόντοι 16 21 Δεκ 2011 #36.306 strobita έγραψε: :o μου την ειπες ή μου φαινεται? αποφασιστε ομως, γιατι απο το γκοθ μεχρι το νεραιδοπαρμενη υπαρχει μια...διαφορα Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ωραία.....ας σε λέμε με βάση το χρώμα τον μαλλιών σου....να μαντέψω...κόκκινα τα έχεις;
strobita έγραψε: :o μου την ειπες ή μου φαινεται? αποφασιστε ομως, γιατι απο το γκοθ μεχρι το νεραιδοπαρμενη υπαρχει μια...διαφορα Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ωραία.....ας σε λέμε με βάση το χρώμα τον μαλλιών σου....να μαντέψω...κόκκινα τα έχεις;
strobita Μέλος Εγγρ. 6 Φεβ 2011 Μηνύματα 1.930 Like 0 Πόντοι 16 21 Δεκ 2011 #36.308 vilma έγραψε: η stro πιστεύω θα το εκτιμήσει Κλικ για ολόκληρη προβολή... εννοείται! :-* :-* :-* :-* (με επιασε κι εμενα μια φορα το μελωδικο μου και βρηκα τον μπελα μου Βίλμα)
vilma έγραψε: η stro πιστεύω θα το εκτιμήσει Κλικ για ολόκληρη προβολή... εννοείται! :-* :-* :-* :-* (με επιασε κι εμενα μια φορα το μελωδικο μου και βρηκα τον μπελα μου Βίλμα)
strobita Μέλος Εγγρ. 6 Φεβ 2011 Μηνύματα 1.930 Like 0 Πόντοι 16 21 Δεκ 2011 #36.311 mihail56 έγραψε: Ωραία.....ας σε λέμε με βάση το χρώμα τον μαλλιών σου....να μαντέψω...κόκκινα τα έχεις; Κλικ για ολόκληρη προβολή... κατσε να δω τι τα εχω αυτη τη βδομαδα
mihail56 έγραψε: Ωραία.....ας σε λέμε με βάση το χρώμα τον μαλλιών σου....να μαντέψω...κόκκινα τα έχεις; Κλικ για ολόκληρη προβολή... κατσε να δω τι τα εχω αυτη τη βδομαδα
geo65 Μέλος Εγγρ. 29 Φεβ 2008 Μηνύματα 664 Κριτικές 7 Like 57 Πόντοι 6 21 Δεκ 2011 #36.316 Λιθινε εξελίσεσαι σε μουλωχτό!! Τι ώρα είναι αυτή που εμφαωίζεσαι??
Διαγραμμένο μέλος 101687 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 20 Νοε 2010 Μηνύματα 18.658 Like 19 Πόντοι 166 21 Δεκ 2011 #36.319 strobita έγραψε: εννοείται! :-* :-* :-* :-* (με επιασε κι εμενα μια φορα το μελωδικο μου και βρηκα τον μπελα μου Βίλμα) Κλικ για ολόκληρη προβολή... χαχα τι να πω και γω που είμαι η μόνη σε τέτοια διάθεση συνεχώς αγαπάμε Madrugada αυτό είναι ένα απ τα αγαπημένα μ gl έγραψε: ζω για την στιγμη που θα διαφημιζει και την σεξοπολι.... ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αυτό θα το εκτιμήσει για άλλους λόγους
strobita έγραψε: εννοείται! :-* :-* :-* :-* (με επιασε κι εμενα μια φορα το μελωδικο μου και βρηκα τον μπελα μου Βίλμα) Κλικ για ολόκληρη προβολή... χαχα τι να πω και γω που είμαι η μόνη σε τέτοια διάθεση συνεχώς αγαπάμε Madrugada αυτό είναι ένα απ τα αγαπημένα μ gl έγραψε: ζω για την στιγμη που θα διαφημιζει και την σεξοπολι.... ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αυτό θα το εκτιμήσει για άλλους λόγους
Επισκέπτης 21 Δεκ 2011 #36.320 geo65 έγραψε: Λιθινε εξελίσεσαι σε μουλωχτό!! Τι ώρα είναι αυτή που εμφαωίζεσαι?? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τύπε έχει ένα θρεντάκι για τις αγαπημένες χριστουγενιάτικες ταινίες.Είμαι σίγουρος ότι τις έχεις δει όλες κι άλλες τόσες Άντε καληνύχτα γιατί αύριο δουλειά
geo65 έγραψε: Λιθινε εξελίσεσαι σε μουλωχτό!! Τι ώρα είναι αυτή που εμφαωίζεσαι?? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τύπε έχει ένα θρεντάκι για τις αγαπημένες χριστουγενιάτικες ταινίες.Είμαι σίγουρος ότι τις έχεις δει όλες κι άλλες τόσες Άντε καληνύχτα γιατί αύριο δουλειά