Επισκέπτης
ENNOEITAI guzelll.....
P.s. Σπιτι σου ή σπιτι μου?
ελάτε καλύτερα στο δικό μου που έχω και μεγάλη βεράντα
ENNOEITAI guzelll.....
P.s. Σπιτι σου ή σπιτι μου?
Η πρώτη επανάσταση...
Imagine - John Lennon
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value=""></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Φοβάμαι ότι εξέλαβες την ψηφοφορία της κορυφής του νήματος για το όνομά του, πράγμα προφανώς λανθασμένο. Είθισται στο Ράδιο bourdela.com να βάζει ο καθένας ότι τον εκφράζει εκείνη τη στιγμή, γι αυτό κι έκανα την παρατήρηση στο νέο νήμα που άνοιξες.Το "Ποιό είδος μουσικής προτιμάτε (radio bourdela.com)" και το "Εκφραστείτε μ΄ένα τραγούδι" δεν είναι το ίδιο, ή νομίζω...
κάποιοι μπερδεύουν την πούτσα με την βούρτσα...
Στην περίπτωση που το «Εκφραστείτε μ΄ ένα τραγούδι» δεν γίνει ανεξάρτητο εγώ απλά δηλώνω λάτρης της κλασικής μουσικής και αποχωρώ…
Λάθος κατάλαβες, η παράθεσή μου δεν είναι με σένα αλλά με τους mods του συγκεκριμένου thread που απ' ότι φαίνεται αντιμετωπίζουν τελείως επιφανειακά το θέμα: τραγούδι είναι? χώστο εκεί...Φοβάμαι ότι εξέλαβες την ψηφοφορία της κορυφής του νήματος για το όνομά του, πράγμα προφανώς λανθασμένο. Είθισται στο Ράδιο bourdela.com να βάζει ο καθένας ότι τον εκφράζει εκείνη τη στιγμή, γι αυτό κι έκανα την παρατήρηση στο νέο νήμα που άνοιξες.
Μοντ δεν είμαι και δεν επιθυμώ να γίνω, το αυτονόητο επισήμανα.
Επίσης, θα δεις ότι στην ομάδα "Μουσική-Κινηματογράφος" υπάρχει ειδικό νήμα που αναφέρεται στην κλασσική μουσική. Όλα κι όλα, ότι θέλεις βρίσκεις στα μπουρδέλα!
Aπλά ΣΚΑΒΕΙ!
Ashanti - Only You
[youtube=425,350]SnoepKrQ1Rc&feature=related[/youtube]
(και στριπτιζοκόμματο άμα λάχει ξέρεις εσύ... ;))
πού το ακούσαμε πρώτη φορά, ε?