live εκτέλεση του παραπάνω κομματιού από τους keane:ό,τι του λείπει από εμφάνιση το έχει σε φωνή ο πούστης ο τραγουδιστής=ακούστε το λάιβ και προσέξτε πόσο κρυστάλινη ακούγεται η φωνή του, λες και τραγουδάει playback και παίζει το cd (μόνο ο Ρακιντζής τα κάνει αυτά... ). τρομερή φωνή :o :o :o
όταν ανεβαίνω στα decks και βλέπω ότι έχει προηγηθεί Βασιλάκης Τερλέγκας και George Michael δεν μπορώ να πετάξω slayer...θα προκαλέσω σύγχυση στο κοινό...
δεν θα διαφωνήσω ότι είναι κάπως gay, αλλά έχει καλή φωνή ο τύπος και τα τραγουδάκια τους είναι ανάλαφρα (=gay, οκ...), νομίζω ότι είναι καλύτεροι από coldplay αλλά προβάλλονται λιγότερο...
ωραίο το ζαπαίικο, γαμεί η σολιά κρίμα μόνο που είναι τόσο μικρό σε διάρκεια άλλη φορά ψάξε να βρεις κανένα από 20λεπτο και πάνω
:o δεν ήξερα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο...πάντως την σολιά του Page με το δοξάρι (απόσπασμα προφανώς ) κάπου την είχε πάρει το μάτι μου παλιότερα, αν το βρεις κάποια στιγμή ανέβασέ το
:o δεν ήξερα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο...πάντως την σολιά του Page με το δοξάρι (απόσπασμα προφανώς ) κάπου την είχε πάρει το μάτι μου παλιότερα, αν το βρεις κάποια στιγμή ανέβασέ το