actionathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δυσκολο μερος οι αμπελοκηποι τοτε
τωρα ειναι της πλακας
τωρα ειναι της πλακας
Αυτα τωρα μου φαινοντε τωρα σαν η ζωη καποιου αλλου...δυσκολο μερος οι αμπελοκηποι τοτε
τωρα ειναι της πλακας
...τι μου θυμισες φιλε ,εκει ηταν το στεκι μας ,οτι πανκης και φρικιο υπηρχε στην περιοχη αλλα και απο γειτονικες περιοχες εκει συχναζε ,υπηρχαν τρια φτηνα καφενεια (απο προπολεμικα μιλαμε) οπου απο τη μια εβλεπες παπουδια συνταξιουχους κι απ την αλλη εμας ,κατι βραδιες τα μπουκαλια απ τις μπυρες γεμιζαν ολοκληρα τραπεζια ,μαζευομασταν εκει κατα τις 7 ,πλακωναμε τις μπυρες, και κατα τις 10 παιρναμε το λεωφορειο και κινουσαμε κατα την "ομπρε" η την "κρειζυ χορς" σημερα βεβαια μονο μια φλωροκαφετερια υπαρχει στη γωνια διπλα στο "φολι" ,σκετη θλιψη..."Παραλια" για οσους δεν ξερουν τη γειτονια, λεγαμε τοτε το κοματι της Αλεξανδρας απο
εκει που ειναι σημερα τα Γκουντις μεχρι τη συμβολη με Κηφισιας.
Και οχι μονο..."Λαλουνα" "Μπεστ" "Ακροβατισα", εμεις παιζαμε μπαλα και "ηλεκτρονικα" στον "Αγιο Μητσο"...τι μου θυμισες φιλε ,εκει ηταν το στεκι μας ,οτι πανκης και φρικιο υπηρχε στην περιοχη αλλα και απο γειτονικες περιοχες εκει συχναζε ,υπηρχαν τρια φτηνα καφενεια (απο προπολεμικα μιλαμε) οπου απο τη μια εβλεπες παπουδια συνταξιουχους κι απ την αλλη εμας ,κατι βραδιες τα μπουκαλια απ τις μπυρες γεμιζαν ολοκληρα τραπεζια ,μαζευομασταν εκει κατα τις 7 ,πλακωναμε τις μπυρες, και κατα τις 10 παιρναμε το λεωφορειο και κινουσαμε κατα την "ομπρε" η την "κρειζυ χορς" σημερα βεβαια μονο μια φλωροκαφετερια υπαρχει στη γωνια διπλα στο "φολι" ,σκετη θλιψη...
Ρε ρεμαλια,τι σημαινει λεκτικος?
...μπορει και να γνωριζομαστε τοτε ,εγω ειμαι γεννημα-θρεμα της περιοχης...Και οχι μονο..."Λαλουνα" "Μπεστ" "Ακροβατισα", εμεις παιζαμε μπαλα και "ηλεκτρονικα" στον "Αγιο Μητσο"
θα μας πει κανεις ? ξέρει ?Η αιτία θανάτου ήταν το τσίμπημα του σκορπιού τελικά..? Προφητικές οι δηλώσεις του στο βίντεο,αν θυμάμαι καλά μετά από λίγο καιρό πέθανε.
Μπορει, αν και εχει περασει μια ζωη ολοκληρη απο τοτε......μπορει και να γνωριζομαστε τοτε ,εγω ειμαι γεννημα-θρεμα της περιοχης...
θα μας πει κανεις ? ξέρει ?
και τι κατηγορια ανθρωπων ειναι αυτοι? οπως οι emo?Λεκτικος ρε..επαιζε με τις λεξεις
του ελεγες καλημερα σ ελεγε παρε την παπαρδελα και σε σφαλιαρωνε
του ελεγες πως παει σου απαντουσε σαν τον πουσο που ποναει και σε κουτουπωνε
εξαρτατε πως θα τον πετυχαινες..σε τι ''διαθεση''
γνωστοι κυκλοθυμικοι ολοι αυτοι οι τυποι..το πρωι μπορει να σε αγκαλιαζαν το βραδυ επαιζαν μπυνιες μαζι σου
...και τι κατηγορια ανθρωπων ειναι αυτοι? οπως οι emo?
Μ. Παρασκευη πεθανε ο Ανδρεας Μαρνεζος
απο τσιμπημα σκορπιου στο αγιο ορος
τον βρηκε νεκρο η γυναικα του στην καρεκλα που εκανε τατουαζ στο μπαρ κοουντ τατου
τον σαπισε στο ξυλικι τον Τακη τσανσκηνικα με ξυλο ζωγραφου αμπελοκηπους
οποιος ξερεις ας γραψει
Ο Λεκτικος δεν πεθανε στο αγιο ορος απο τσιμπηματα σκορπιου;
Ντοπα το ξερεις οτι μπορεις να βρεις βοηθεια;
για πες τι εχεις ακουσει για το σκηνικοτον σαπισε στο ξυλικι τον Τακη τσαν