Νέα

R.I.P. Λεκτικός (Ανδρέας Μαρνέζος)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kakaras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 269
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Ο Μαρνεζος ηταν καλη ψυχη!Θεος να τον συνχωρεσει και συλληπητηρια στα παιδια του και την γυναικα του.

R.I.P.

ptr2112

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ρε παιδια μηπως το βιντεο ειναι παλιο???Που ειναι τα τατου στο προσωπο και στον λαιμο?

ptr2112

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Καλα και δεν εμεινε σημαδι εινα σαν να μην ειχε κανει ποτε

sakter

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Κριμα τα παιδακια του. Αν ειχαν βρεθει πριν μερικα χρονια τιποτα παλικαρια να του ξηγηθουν οπως και του Ηλιοπουλου, για του σπασουν λιγο τον τσαμπουκα, ισως και να ζουσε τωρα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
καλη ανταμωση αλανι

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.520
Πόντοι
506
Κριμα τα παιδακια του. Αν ειχαν βρεθει πριν μερικα χρονια τιποτα παλικαρια να του ξηγηθουν οπως και του Ηλιοπουλου, για του σπασουν λιγο τον τσαμπουκα, ισως και να ζουσε τωρα.
εγώ κατάλαβα τι ενωείς, δεν το κάνεις πιο λιανα και για τους άλλους... 

tzakomo

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Like
161
Πόντοι
1
rip στο παλικαρι, ημασταν παλια γειτονες στους αμπελοκηπους.... κριμα......

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
6
ειμασταν συμαθητες , στο δευτερο προτυπο γυμνασιο που ενα χρονο μετα που πηγαμε εμεις μετονομαστηκε σε πειραματικο. καναμε παρεα τοτε και για ενα διαστημα καθομασταν και στο ιδιο θρανιο στη δευτερα γυμνασιου -αν δεν με απατα η μνημα μου- πηγαιναμε μαζι και αγγλικα στο ντουρ******α ,ο ανδρεας ηταν ενα πολυ εξυπνο και χαρισματικο παιδι πρωτος στις παρεες και στο χαβαλε, ζωγραφιζε πολυ ωραια εβγαγε απο ο μυαλο του ωραια στιχακια ( μερικα τα θυμαμαι ακομα)ηταν ενα εξυπνο παιδι που ομως δεν τα πηγαινε και τοσο καλα με τα μαθηματα γιατι δεν τον ενδιεφεραν. ενα διαστημα γυρω στο 82-83 ειχε περασει και απο ενα τοπικο συστημα προσκοπων το ** αμπελοκηπων.εμφανισιακα εκεινη την εποχη δεν διεφερε σε τιποτα απο ολους τους αλλους,το μονο που τον ξεχωριζε απο τους αλλους συμμαθητες του ηταν η ζωηραδα του στο μαθημα. θυμαμαι σαν τωρα και γελαω που ειχε ρωτησει την καθηγητρια των αγγλικων πως ειναι στα αγγλικα ο δονητης φερνοντας την σε δυσκολη θεση και ολους εμας να γελαμε "κατω απο τα μουστακια μας".ειχα παει και στο σπιτι του τοτε εμενε με τη γιαγια του στην οδο αλφ***υ
οι γονεις του ειχαν χωρισει και κατι θυμαμαι οτι καποιος απ αυτους εμενε αμερικη, εκει ειχε ζησει και αυτος στα νηπιακα του χρονια. ακομα θυμαμαι με θαυμασμο τα παιχνιδια που ειχε φερμενα ολα απο αμερικη, μοντελα απο  τον πολεμο των αστρων και χιλια δυο περιεργα που εδω δεν ειχε κανεις. στην τελευταια ταξη του γυμνασιου ο ανδρεας ειχε αλλαξει πολυ, ειχε μετατραπει σε εναν σχολικο τραμπουκο μαζι με αλλα δυο ατομα που τα ονοματα τους υπαρχουν ακομα στη μνημη μου ο λι******ς και ο μι*******ς. ειχε γινει ο αρχηγος τους και χτυπουσαν οποιον εβρισκαν αδιακριτως. τελειωνοντας το γυμνασιο χαθηκαμε αλωστε πλεον δεν ειχαμε πολλα κοινα.λυκειο δεν ξερω αν πηγε και που. απεναντι σε μενα τον παλιο του φιλο ειχε μια κυκλοθυμικη συμπεριφορα μια με αγαπουσε και μια με μισουσε. στη συνεχεια μαθαινα συχνα νεα του μιας και ειχε γινει ο φοβος και ο τρομος των αμπελοκηπων μαζι με μια ομαδα μαυροντυμενων στη οποια εξεχουσα θεση ειχε καποιος τσ******ς, που συχναζε στον αγιο δ*******. στοχος τους καθε λογης διαφορετικος και κυριως επαναπατριζομενοι ξενοι αριστεροι κλπ .τελευταια φορα που μιλησα μαζι του 2-3 χρονια μετα το λυκειο ηταν πολυ εγκαρδιος μαζι μου, αν και εγω ημουν πολυ επιφυλακτικος μαζι του .για τα ναρκωτικα δεν γνωριζω απο πρωτο χερι , γραφω μονο αυτα που εζησα, και εζησα οτι γνωρισα ενα καταπληκτικο χαρισματικο ταλαντουχο παιδι που σε καποια φαση της ζωης του αλλαξε δραματικα κριμα για αυτον κριμα και για καποιους αλλους. θα μπορουσαν τα πραγματα να ηταν πολυ διαφορετικα

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Πρεπει να εγινε σημερα η κηδεια στου Ζωγραφου

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
32
Πόντοι
66
Ο Ανδρέας Μαρνέζος ήταν μόλις 41 ετών

www.pixhost.org/show/2344/6891982_tromaktiko.jpg] [/url]

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 41 ετών ο Ελληνας «βασιλιάς του tattoo» Ανδρέας Μαρνέζος.
Το άψυχο σώμα του βρήκε η σύζυγός του τη Μεγάλη Παρασκευή, στο σπίτι τους στην περιοχή Πεντάγωνο, και υπέστη...
ισχυρό σοκ. Τα αίτια του θανάτου δεν έγιναν ακόμη γνωστά, καθότι δεν βγήκε το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης. Πριν από χρόνια ο Ανδρέας Μαρνέζος έκανε χρήση ναρκωτικών, αλλά, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει, είχε απεξαρτηθεί από τις ουσίες.

Ηταν πατέρας δύο παιδιών και από τους πιο γνωστούς tattoo artist στην Αθήνα. Οταν ήρθε στον κόσμο η κορούλα του της έκανε ένα τατουάζ σε σχήμα αστεριού στο πόδι της. Η φήμη του Μαρνέζου είχε ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και πολλοί ξένοι εμπιστεύονταν την τέχνη του στο τατουάζ. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970 και έξι χρόνια μετά μετακόμισε με τους γονείς του στην Αμερική.

Το 1982 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου μεγαλώνοντας τον κέρδισε ο κόσμος των tattoo και το free fighting, ενώ αργότερα ασχολήθηκε με το kick boxing και το muai thai. Ο ίδιος στη συνέχεια ασχολήθηκε στο εξωτερικό επαγγελματικά με μαχητικά αθλήματα έχοντας μάλιστα συμμετοχή σε πρωταθλήματα. Ασχολήθηκε επίσης και με τη ραπ ως χιπ-χόπερ, γνωστός ως Λεκτικός Επεξεργαστής.

Ηταν ο καλλιτέχνης που δημιούργησε το barcodetattoo που έγινε μόδα, μια πατέντα που του ανήκει αποκλειστικά. Οταν ξέφυγε από τα ναρκωτικά ασχολήθηκε με πάθος με τη δουλειά του, η οποία του απέφερε πολλά χρήματα.

Espressonews.gr

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Γιατί στο ποστ του attol69 ορισμένες λέξεις, ή τμήματα λέξεων, έχουν αντικατασταθεί με αστεράκια;

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
6
εγω ο ιδιος εχω βαλει τα αστερακια, αναφερω ονοματα ανθρωπων που δεν εχω παρει την αδεια τους για να τους δημοσιευσω

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
Οσο  προλαβα  να  τον    γνωρισω, μου  φανηκε  καλη  ψυχη .Ακομα  και  τα  τατουαζ  που  ειχε , ηταν  μια  αμυνα  για  αυτον .Ακομα  και  το  υφος  που  ειχε , ηταν  μια  αμυνα .
Μια  ζωη  μαχητης , μια  ζωη  να  πολεμαει  τους  δαιμονες  του .

Νικηθηκε  ή  ξεφυγε ?
ετσι οπως τα λες ειναι φιλε..."Μια  ζωη  μαχητης"
περασε πολλες δυσκολες καταστασεις στη ζωη του...αλλα καταφερε να σταθει
ντρογκες δεν επινε πλεον...τις ειχε κοψει προ πολλου
RIP

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Τελικα βγηκε καποια ανακοινωση απο ιατροδικαστη για την αιτια θανατου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom