Νέα

Quiz: Ποιό διεθνές CG συνελήφθη στην Αθήνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vaggos59
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Για μια ακόμα φορά ο ΑΝΤ1 και οι δημοσιογράφοι του έγραψαν ιστορία στην εξάρθρωση κυκλωμάτων πορνείας:
Μόνο που δε ξέρετε τη συνέχεια...Ηταν το δεύτερο καρφωτό επεισόδιο σε λίγες μέρες από γραφείο έταιρων συμφερόντων με καλύτερες άκρες στη χώρα μας....έχει αρχίσει επικίνδυνα να μυρίζει ο ανταγωνισμός. Εκείνο που καίει είναι η τηλφωνική ατζέντα με τα ραντεβού που δε σβήστηκαν από τα κορίτσια...Θα υπάρχει πρόβλημα μεγάλο...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
H ασφάλεια γιατί δεν πιάνει και τους διορισμένους καθηγητές που κάνουν ιδιαίτερα;

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Για μια ακόμα φορά ο ΑΝΤ1 και οι δημοσιογράφοι του έγραψαν ιστορία στην εξάρθρωση κυκλωμάτων πορνείας:
Μόνο που δε ξέρετε τη συνέχεια...Ηταν το δεύτερο καρφωτό επεισόδιο σε λίγες μέρες από γραφείο έταιρων συμφερόντων με καλύτερες άκρες στη χώρα μας....έχει αρχίσει επικίνδυνα να μυρίζει ο ανταγωνισμός. Εκείνο που καίει είναι η τηλφωνική ατζέντα με τα ραντεβού που δε σβήστηκαν από τα κορίτσια...Θα υπάρχει πρόβλημα μεγάλο...

μεγαλο δεν λες τιποτα...επρεπε να εχει μηχανισμο αυτοκαταστροφης η ατζεντα! ερασιτεχνες!

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
Μπα.
1. Δε νομίζω να έχει κάποιος νομικές κυρώσεις επειδή έκλεισε ραντεβού σε ct.
2. Δε νομίζω κάποιος να είναι τόσο μλκ ώστε να χρησιμοποιεί το κανονικό του όνομα και το κανονικό κινητό του.

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Όλα βρίσκονται (βλέπε εντοπισμός μέσω κινητών) όλα καταγράφονται (βλέπε κάμερες ασφαλείας ξενοδοχείου) και όλα παρακολουθούνται (βλέπε χαφιέδες και μυστικούς μέχρι να πιαστεί το CG....)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μπα.
1. Δε νομίζω να έχει κάποιος νομικές κυρώσεις επειδή έκλεισε ραντεβού σε ct.
2. Δε νομίζω κάποιος να είναι τόσο μλκ ώστε να χρησιμοποιεί το κανονικό του όνομα και το κανονικό κινητό του.

δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα ρε παιδες με τους πελατες των city tours.....συνεληφθη ποτε κανεις απο τετοια ιστορια?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τα μπαζα του zuzana γιατι δεν τα μαζευουν αραγε??????

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Παπαριές λένε.. Το Διεθνής ακριέρα είναι οτιδήποτε εκτός ελλάδας όπως πχ φωτογράφηση η πασαρέλλα στο πέρα Κατοβίτσε... κάποια απο τα κορίτσια του Σουζανα ι κάποιου άλλου αντίστοιχου πιάσανε... Απλά τα μεγαλοποιούν για να ανεβάσουν θεαματικότητες

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα ρε παιδες με τους πελατες των city tours.....συνεληφθη ποτε κανεις απο τετοια ιστορια?

έχουν προσαχθεί ήδη στην Ασφάλεια 4 άτομα σύμφωνα με νεώτερη είδηση από την υποκλοπή των τηλεφωνημάτων μέσω cosmote...το είπαν σήμερα στον ALPHA...

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Για το θέμα του εμπάργκο παιδιά ξέρω μια ιστορία πριν ένα χρόνο με έναν τύπο (το άκουσα σε μια παρέα, το μεταφέρω όπως το θυμάμαι) που είχε πατήσει άγρια το αισθηματικό του με μια Βοριοηπείρώτισσα ή κάτι τέτοιο από ένα γραφείο. Μιλάμε την έπαιρνε σχεδόν κάθε βδομάδα, κόντεψαν να κάνουν σχέση. Κάποια στιγμή η κοπελα λογικό ήταν άρχισε να τον βλέπει στα κρυφά ημιεπαγγελματικά (σχεδόν μου είπαν πήγαινε για την πάρτι της) αλλά με τα off που έπερνε το γραφείο και άρα ο νταβάς τα πήρε στο κρανίο και μετά από μια παρακολούθηση τους την έστησαν σε κάποιο ξενοδοχείο, την κάρφωσαν ότι δεν είχε χαρτιά και ότι εκπορνευόταν και την απέλασαν αυτήν ενώ ο τύπος αυτός δοκιμάστηκε άγρια στην Ασφάλεια με διάφορες περιπέτειες και απειλές...Δε ξέρω αν 100% είναι αλήθεια αλλά δεν το αποκλείω πρώτων γιατί το άκουσα από άτομο πολύ κοντινό του και σοβαρό και δεύτερον γιατί όχι...να μη γίνονται τέτοια πράγματα.
Αρα ένα εμπάργκο πιθανόν από ήδη πελάτες κάποιου γραφείου ίσως αποτελεί έρισμα αντιδικίας (;) με το προηγούμενο? Δε ξέρω έχει αρχίσει και βρωμάει η ιστορία πολύ ακόμα και με τα CT....μέχρι σήμερα νόμιζα και εγώ πιο ασφαλής με αυτά λόγω του ότι δεν έπαιζαν μπάλα εδώ....αλλά τελικά μάλλον και αυτά έχουν άκρες στο Ελλαδιστάν.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Για το θέμα του εμπάργκο παιδιά ξέρω μια ιστορία πριν ένα χρόνο με έναν τύπο (το άκουσα σε μια παρέα, το μεταφέρω όπως το θυμάμαι) που είχε πατήσει άγρια το αισθηματικό του με μια Βοριοηπείρώτισσα ή κάτι τέτοιο από ένα γραφείο. Μιλάμε την έπαιρνε σχεδόν κάθε βδομάδα, κόντεψαν να κάνουν σχέση. Κάποια στιγμή η κοπελα λογικό ήταν άρχισε να τον βλέπει στα κρυφά ημιεπαγγελματικά (σχεδόν μου είπαν πήγαινε για την πάρτι της) αλλά με τα off που έπερνε το γραφείο και άρα ο νταβάς τα πήρε στο κρανίο και μετά από μια παρακολούθηση τους την έστησαν σε κάποιο ξενοδοχείο, την κάρφωσαν ότι δεν είχε χαρτιά και ότι εκπορνευόταν και την απέλασαν αυτήν ενώ ο τύπος αυτός δοκιμάστηκε άγρια στην Ασφάλεια με διάφορες περιπέτειες και απειλές...Δε ξέρω αν 100% είναι αλήθεια αλλά δεν το αποκλείω πρώτων γιατί το άκουσα από άτομο πολύ κοντινό του και σοβαρό και δεύτερον γιατί όχι...να μη γίνονται τέτοια πράγματα.
Αρα ένα εμπάργκο πιθανόν από ήδη πελάτες κάποιου γραφείου ίσως αποτελεί έρισμα αντιδικίας (;) με το προηγούμενο? Δε ξέρω έχει αρχίσει και βρωμάει η ιστορία πολύ ακόμα και με τα CT....μέχρι σήμερα νόμιζα και εγώ πιο ασφαλής με αυτά λόγω του ότι δεν έπαιζαν μπάλα εδώ....αλλά τελικά μάλλον και αυτά έχουν άκρες στο Ελλαδιστάν.

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Είναι αφελής όποιος νομίζει ότι κάποιες κοπέλλες έρχονται εδώ σαν ct και δεν τις περιμένει κανένας, δεν τις ελέγχει κανένας και εν τέλει δεν τις προστατεύει κανένας. Λοιπόν το Greek connection (σε συνεργασία με τον νταβά/τσατσά στο εξωτερικό) σίγουρα για να μειώσει τον ανταγωνισμό θα καρφώσει το αντίπαλο πρακτορείο.

Όσον αφορά το παράδειγμα σου, όταν ο φυσικός πάροχος υπηρεσίας αυτονομείται πρέπει να τον κάψεις. Να τον βγάλεις από την αγορά. Ούτε τσαμπουκάδες, ούτε ξύλο. Απλώς τον καρφώνεις και απελαύνεται αν είναι παράνομη η κοπέλλα. Έτσι καθάρισες το πεδίο ανταγωνισμού και παίρνουν το μήνυμα και οι υπόλοιπες.

egw25

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Θησάυριζαν με μαστροπεία μέσω Ιντερνετ

Σε εκατομμύρια ευρώ εκτιμώνται τα κέρδη διεθνούς κυκλώματος, που διαφήμιζε μέσω ιστοσελίδας του Διαδικτύου ερωτικά ραντεβού με γνωστά μοντέλα από όλο τον κόσμο, και εξαρθρώθηκε -ένα μέρος του τουλάχιστον- από αστυνομικούς του Τμήματος Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. -οι οποίοι είχαν πληροφορηθεί την ύπαρξη της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, βάσει της οποίας μπορούσαν να κλείσουν ερωτικά ραντεβού με γνωστά μοντέλα από όλο τον κόσμο με αμοιβή από 250 έως 4.500 ευρώ- έκλεισαν ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μοντέλο, από την Τσεχία. Ετσι, την περασμένη Παρασκευή, όταν ο αστυνομικός-πελάτης πήγε στο ραντεβού σε ξενοδοχείο της Αθήνας και πήρε η κοπέλα 450 ευρώ για την αμοιβή της, τη συνέλαβε. Οπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, στο ξενοδοχείο διέμενε και άλλο μοντέλο το οποίο εργαζόταν για την ίδια ιστοσελίδα. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι κοπέλες αυτές εργάζονταν για λογαριασμό διεθνούς κυκλώματος πορνείας, που προωθούσε και άλλες γυναίκες στην πορνεία. Τα χρήματα που εισέπρατταν από τις «ευρωπαϊκές περιοδείες» -όπως τις ονόμαζαν χαρακτηριστικά- τα παρέδιδαν σε τρίτους, σε αεροδρόμιο ευρωπαϊκής πρωτεύουσας. Μέσα σε τρεις εβδομάδες οι συλληφθείσες απεκόμισαν 60.000 ευρώ από ερωτικά ραντεβού σε τρεις ευρωπαϊκές χώρες. Ανδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του «εγκεφάλου», που αναζητείται μέσω της Ιντερπόλ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 28/11/2006

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Γιατί και οι αδιόριστοι πάλι παράνομοι δεν είναι?!!!....σαν εμένα...lol

Οι αδιόριστοι δεν παίρνουν μισθό, οι διορισμένοι όχι μόνο παίρνουν αλλά και έχουν και το θράσος να κλαίγονται. Και όσο προκλητικό είναι ένα ct να καθαρίζει μερικές εκατοντάδες ευρώ σε μία ώρα, άλλο τόσο είναι ο διορισμένος να ψαρεύει πελατεία και μάλιστα πολλές φορές από το σχολείο του. Αυτούς γιατί δεν τους πιάνει ποτέ κανένας;

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
"Απαράδεκτη η νέα φιλοσοφία και το λογιστικό management που επιβλήθηκε από τον εκτελεστή εξουσίας του ΧΧΧ, κ. ΧΧΧ κατά την ανάληψη της ιστορικής όπως χαρακτηρίζεται από τον φιλικά προσκείμενο τύπο του ομίλου, καθηκόντων στο Αγιο Ορος πριν λίγες ημέρες. Η πρώτη εκ των νέων και υλοποιήσιμων προτάσεων αφορά τη δημιουργία παραρτημάτων κρυφών ή και φανερών μονών της Χερσονήσου στον κύριο κορμό της Ελλάδας. Η αυτόνομη διάθεση του Αγίου Ορους επιτρέπει την δημιουργία δήθεν μη κερδοσκοπικών ιδρυμάτων στην ηπειρωτική Ελλάδα (εξαιρούνται τα εδάφη Πατριαρχικής κυριαρχίας και η έταιρη αυτοκέφαλη εκκλησία της Κρήτης) που θα λειτουργήσουν στο μέλλον ως off shore εταιρείες και θα αναπτύξουν το εν γένει δίκτυο των μονών και των υπηρεσιών τους στην υπόλοιπη Ελλάδα διατηρώντας τα κεκτημένα δίκαια και προνόμια που κατέχουν στη Χερσόνησο δημιουργώντας φυσικά κρατίδια εν κράτει με άγνωστες προεκτάσεις αλλά σίγουρα με πλημμυρίδα εισροής πιστών αγελών αλλά και πακτωλό χρημάτων υπέρ της Αγίας έδρας..."

Από δημοσίευμα στο ΠΟΝΤΙΚΙ το 2004...Οι μαύρες ΧΧΧ έχουν αντικαταστήσει τα ονόματα που φαντάζομαι να τα έχετε καταλάβει οι πιο ψαγμένοι. Εδώ δεν παρεμβαίνει κανείς...Ασχετο από τα CT αλλά παράνομες οικονομικές δραστηριότητες είναι και αυτές με την ευλογία του κράτους ή την ανοχή. Πιθανόν αν ο ίδιος όμιλος αποφάσιζε να κάνει μια επενδυτική προσπάθεια στο θέμα της πορνείας την επόμενη ώρα θα είχε νομοθετηθεί υπέρ του όλο το πλέγμα στήριξης του...

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Οι αδιόριστοι δεν παίρνουν μισθό, οι διορισμένοι όχι μόνο παίρνουν αλλά και έχουν και το θράσος να κλαίγονται. Και όσο προκλητικό είναι ένα ct να καθαρίζει μερικές εκατοντάδες ευρώ σε μία ώρα, άλλο τόσο είναι ο διορισμένος να ψαρεύει πελατεία και μάλιστα πολλές φορές από το σχολείο του. Αυτούς γιατί δεν τους πιάνει ποτέ κανένας;

Το να ψαρεύει πελατεία -από το Σχολείο του φυσικά ρε παλληκάρι, από πού αλλού θα βγάλει "ψαριές";- πάει για δωροδοκία καραμπινάτη αλλά... Ανοίξτε τον Π.Κ. στο άρθρο 235 και γειτονικά.

Έξω από το Σχολείο του τι λογής παρανομία διαπράττει (ζηλόφθονοι αρχιδονομοταγείς μου εσείς και πουριτανοί αρχιηθικολόγοι!!!) εκτός από φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή;!; Και που ξέρει η ... "Ασφάλεια" γιατί πηγαίνει στο κάθε σπιτικό και τι κάνει εκεί και για ποιο λόγο;!; Μπορεί να πηγαίνει για να κουβεντιάσει, να δει τηλεόραση, να γαμήσει ή να παίξει πόκα... Συγνώμη, πρέφα, τάβλι, μπριτζ ή σκάκι...

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί και οι αδιόριστοι πάλι παράνομοι δεν είναι?!!!....σαν εμένα...lol

Χρειάζεται άδεια άσκησης επαγγέλματος για να κάνει κάποιος ιδιαίτερα (όχι στο σεξ...) και δεν το ήξερα;

Και δεν καταλαβαίνω ρε Todok παλληκάρι μου: η νόμιμη πορνεία δεν φέρνει έσοδα εκατοντάδων Ε την ώρα;!; Τι σε έπιασε Χριστουγεννιάτικα και ετοιμάζεσαι να ζητήσεις πλαφόν στα έσοδα των εκδιδομένων προσώπων και φορολόγηση των κερδών τους;!;

Στην Ελλάδα οι μόνοι που (μπορεί να) προσφέρουν την όποια υποστήριξη στον άνεργο είναι η TV, οι κινηματογράφοι (και μάλιστα τα multiplex σαν τα Village Cinemas) και κάποια αθλητικά σωματεία, οι "ιερόδουλες" και οι ...  στριπτητζούδες...

Todok, γιατί μου φαίνεται ότι ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ;!;...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom