Δικιο εχετε. Παρασυρθηκα χωρις σοβαρο λογο.
Λυπαμαι σε ολους τους φιλους που τους στεναχωρησα.
ο αρχιφραπεδιαρης Βασος σου δινει αφεση αμαρτιων!!!!
Δικιο εχετε. Παρασυρθηκα χωρις σοβαρο λογο.
Λυπαμαι σε ολους τους φιλους που τους στεναχωρησα.
Για μια ακόμα φορά ο ΑΝΤ1 και οι δημοσιογράφοι του έγραψαν ιστορία στην εξάρθρωση κυκλωμάτων πορνείας:
Μόνο που δε ξέρετε τη συνέχεια...Ηταν το δεύτερο καρφωτό επεισόδιο σε λίγες μέρες από γραφείο έταιρων συμφερόντων με καλύτερες άκρες στη χώρα μας....έχει αρχίσει επικίνδυνα να μυρίζει ο ανταγωνισμός. Εκείνο που καίει είναι η τηλφωνική ατζέντα με τα ραντεβού που δε σβήστηκαν από τα κορίτσια...Θα υπάρχει πρόβλημα μεγάλο...
H ασφάλεια γιατί δεν πιάνει και τους διορισμένους καθηγητές που κάνουν ιδιαίτερα;
Μπα.Για μια ακόμα φορά ο ΑΝΤ1 και οι δημοσιογράφοι του έγραψαν ιστορία στην εξάρθρωση κυκλωμάτων πορνείας:
Μόνο που δε ξέρετε τη συνέχεια...Ηταν το δεύτερο καρφωτό επεισόδιο σε λίγες μέρες από γραφείο έταιρων συμφερόντων με καλύτερες άκρες στη χώρα μας....έχει αρχίσει επικίνδυνα να μυρίζει ο ανταγωνισμός. Εκείνο που καίει είναι η τηλφωνική ατζέντα με τα ραντεβού που δε σβήστηκαν από τα κορίτσια...Θα υπάρχει πρόβλημα μεγάλο...
Μπα.
1. Δε νομίζω να έχει κάποιος νομικές κυρώσεις επειδή έκλεισε ραντεβού σε ct.
2. Δε νομίζω κάποιος να είναι τόσο μλκ ώστε να χρησιμοποιεί το κανονικό του όνομα και το κανονικό κινητό του.
δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα ρε παιδες με τους πελατες των city tours.....συνεληφθη ποτε κανεις απο τετοια ιστορια?
τα μπαζα του zuzana γιατι δεν τα μαζευουν αραγε??????
H ασφάλεια γιατί δεν πιάνει και τους διορισμένους καθηγητές που κάνουν ιδιαίτερα;
Για το θέμα του εμπάργκο παιδιά ξέρω μια ιστορία πριν ένα χρόνο με έναν τύπο (το άκουσα σε μια παρέα, το μεταφέρω όπως το θυμάμαι) που είχε πατήσει άγρια το αισθηματικό του με μια Βοριοηπείρώτισσα ή κάτι τέτοιο από ένα γραφείο. Μιλάμε την έπαιρνε σχεδόν κάθε βδομάδα, κόντεψαν να κάνουν σχέση. Κάποια στιγμή η κοπελα λογικό ήταν άρχισε να τον βλέπει στα κρυφά ημιεπαγγελματικά (σχεδόν μου είπαν πήγαινε για την πάρτι της) αλλά με τα off που έπερνε το γραφείο και άρα ο νταβάς τα πήρε στο κρανίο και μετά από μια παρακολούθηση τους την έστησαν σε κάποιο ξενοδοχείο, την κάρφωσαν ότι δεν είχε χαρτιά και ότι εκπορνευόταν και την απέλασαν αυτήν ενώ ο τύπος αυτός δοκιμάστηκε άγρια στην Ασφάλεια με διάφορες περιπέτειες και απειλές...Δε ξέρω αν 100% είναι αλήθεια αλλά δεν το αποκλείω πρώτων γιατί το άκουσα από άτομο πολύ κοντινό του και σοβαρό και δεύτερον γιατί όχι...να μη γίνονται τέτοια πράγματα.
Αρα ένα εμπάργκο πιθανόν από ήδη πελάτες κάποιου γραφείου ίσως αποτελεί έρισμα αντιδικίας (;) με το προηγούμενο? Δε ξέρω έχει αρχίσει και βρωμάει η ιστορία πολύ ακόμα και με τα CT....μέχρι σήμερα νόμιζα και εγώ πιο ασφαλής με αυτά λόγω του ότι δεν έπαιζαν μπάλα εδώ....αλλά τελικά μάλλον και αυτά έχουν άκρες στο Ελλαδιστάν.
Γιατί και οι αδιόριστοι πάλι παράνομοι δεν είναι?!!!....σαν εμένα...lol
Οι αδιόριστοι δεν παίρνουν μισθό, οι διορισμένοι όχι μόνο παίρνουν αλλά και έχουν και το θράσος να κλαίγονται. Και όσο προκλητικό είναι ένα ct να καθαρίζει μερικές εκατοντάδες ευρώ σε μία ώρα, άλλο τόσο είναι ο διορισμένος να ψαρεύει πελατεία και μάλιστα πολλές φορές από το σχολείο του. Αυτούς γιατί δεν τους πιάνει ποτέ κανένας;
Γιατί και οι αδιόριστοι πάλι παράνομοι δεν είναι?!!!....σαν εμένα...lol