κάθομαι και διαβάζω τα σχόλια από κάτι τύπους που βρίζουν και εντάξει να νευριάσει ο άλλος που πήγε και έχασε το βράδυ του αλλά εσύ ρε jason πηγές και βρίζεις;; έχετε κάνει ποτέ προσπάθεια να ανοίξετε έστω και καφενείο;; όταν λέει ο άλλος για τεχνικά προβλήματα φυσικά και δεν εννοεί τα κλιματιστικά... παίζει από το να μη πρόλαβαν τα μαστοριά η να του είχαν στείλει από την αστυνομία μέχρι την ένωση φίλων τ καγκουρό για έλεγχο.... εδώ τεράστια κλαμπ και πίστες στο προσφατο παρελθόν (w,dc,κλπ) δεν έχουν καταφέρει να ανοίξουν την ημερομηνία που είχε ανακοινωθεί και με μεγάλες πλάτες όχι ένα απλό μπαράκι.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Queens bar
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thomas115656
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 262
- Εμφανίσεις 30K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ας εβγαζαν ανακοινωση οτι θα αναβληθουν τα εγκαίνια ρε τύπε.Αυτό λένε όλοι και έχουν δίκιο.κάθομαι και διαβάζω τα σχόλια από κάτι τύπους που βρίζουν και εντάξει να νευριάσει ο άλλος που πήγε και έχασε το βράδυ του αλλά εσύ ρε jason πηγές και βρίζεις;; έχετε κάνει ποτέ προσπάθεια να ανοίξετε έστω και καφενείο;; όταν λέει ο άλλος για τεχνικά προβλήματα φυσικά και δεν εννοεί τα κλιματιστικά... παίζει από το να μη πρόλαβαν τα μαστοριά η να του είχαν στείλει από την αστυνομία μέχρι την ένωση φίλων τ καγκουρό για έλεγχο.... εδώ τεράστια κλαμπ και πίστες στο προσφατο παρελθόν (w,dc,κλπ) δεν έχουν καταφέρει να ανοίξουν την ημερομηνία που είχε ανακοινωθεί και με μεγάλες πλάτες όχι ένα απλό μπαράκι.....
Ολα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Ας εβγαζαν ανακοινωση οτι θα αναβληθουν τα εγκαίνια ρε τύπε.Αυτό λένε όλοι και έχουν δίκιο.
Ολα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
τυπε μου τα μαγαζιά έχουν μια μαλακισμένη λογική που φυσικά ΔΕΝ επικροτώ σου λέει θα ενημερώσω τους πελάτες μου και τις κρατήσεις μου για το πρόβλημα και όχι τους "περαστικούς" ώστε να μη διαρευσει το πρόβλημα και διογκωθεί γιατί αυτό θα φέρει και άλλο πρόβλημα (έξτρα ελέγχους κλπ) αν καταλαβαίνεις τι εννοώ
Τωρα ή εισαι βαλτος απο τον αλλον ή απλα....κανεις τον χαζο με μεγαλη επιτυχια(χωρις παρεξηγηση)οταν φιλε μου ανεβαζου φωτο ολα ετοιμα...ξεκιναμε σημερα..σςς περιμενουμε..κ τλκ ειναι ενα εριπειο...εσυ το βλεπεις οτι τα μαστορια ξεχασαν τις τελευταιες πινελιες;;τυπε μου τα μαγαζιά έχουν μια μαλακισμένη λογική που φυσικά ΔΕΝ επικροτώ σου λέει θα ενημερώσω τους πελάτες μου και τις κρατήσεις μου για το πρόβλημα και όχι τους "περαστικούς" ώστε να μη διαρευσει το πρόβλημα και διογκωθεί γιατί αυτό θα φέρει και άλλο πρόβλημα (έξτρα ελέγχους κλπ) αν καταλαβαίνεις τι εννοώ
Δν πειραζει...θα δικαιωθω σε δυο μερες(παρασκευη)..αν θες πηγαινε ν μας πεις τι παιζει..
Καταρχην εχεις δει εσυ μαγαζι να το προωθει καποιος...φιλος...κ οχι η διευθυνση(χαχαχαχα).Ας ανεβει ενα σταθερο τηλ να κανουμε κρατηση(κρατησεις μεσω fb,αν εννοεις αυτο πρωτη φορα ακουω).Παντως ηδη ενα μαλακισμενο καταφερε να γραφτουν 7 σελιδες για μια φαντασιωση του..
Τωρα ή εισαι βαλτος απο τον αλλον ή απλα....κανεις τον χαζο με μεγαλη επιτυχια(χωρις παρεξηγηση)οταν φιλε μου ανεβαζου φωτο ολα ετοιμα...ξεκιναμε σημερα..σςς περιμενουμε..κ τλκ ειναι ενα εριπειο...εσυ το βλεπεις οτι τα μαστορια ξεχασαν τις τελευταιες πινελιες;;
Δν πειραζει...θα δικαιωθω σε δυο μερες(παρασκευη)..αν θες πηγαινε ν μας πεις τι παιζει..
δεν είμαι βάλτος φίλε και το μαγαζί είχα ακούσει από άνθρωπο της πιάτσας ότι θα ανοίξει... ούτε ξέρω ποτέ ούτε αν θα ανοίξει..... όσο για το αν κάνω το χαζό απλά μάλλον δεν έχεις ιδέα από νύχτα γενικά και ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα μετά τα μαστόρια... δύσκολο να το καταλάβεις ε;
Καταρχην εχεις δει εσυ μαγαζι να το προωθει καποιος...φιλος...κ οχι η διευθυνση(χαχαχαχα).Ας ανεβει ενα σταθερο τηλ να κανουμε κρατηση(κρατησεις μεσω fb,αν εννοεις αυτο πρωτη φορα ακουω).Παντως ηδη ενα μαλακισμενο καταφερε να γραφτουν 7 σελιδες για μια φαντασιωση του..
οκ κατάλαβα δεν έχεις ιδέα στο τι παίζει αυτή τη στιγμή στην αθηναϊκή νύχτα, οπότε δεν σε κατηγορώ
xristossef
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2014
- Like
- 489
- Πόντοι
- 21
Δύο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα …
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Αλλιως τα ηξερα τα πραγματα
Αν οντως ειναι φεικ ζητω συγγνωμη
Δεν εχω δειξει οτι φερομαι ετσι
Οτι λεω οποτε κανονισω κατι ισχυει
Τωρα ισως να μην εγιναν οπως ειπαν
Θα δουμε ...
τωρα το εντοπισα αυτο το θεμα.
ρε αρχιδι βλασση, εσυ την προηγουμενη ημερα εγραφες οτι θα δουλευεις στο μαγαζι την επομενη, δεν εμαθες οτι δεν θα ανοιξει? γιατι δεν πηγες και συ ρε αρχιδι να στηθεις απεξω αφου ησουν ανιδεος? και αφου ηξερες γιατι δεν εγραψες να ενημερωσεις οτι μουφα το ανοιγμα του μαγαζιου?
χρειαζονται φαπες και κατουρημα στην περουκα σου. μουνοπανο συμμετοχος στην απατη απο την αρχη ησουν.
ειχα απολυτο δικιο που σε καραμουζιαζα
Δν θελει πολυ μυαλο φιλε μου να καταλαβεις περι τινος προκειται...εδω ο ανθρωπος μιλαει για αθηναικη νυχτα και μαγαζια λες κ προκειται να ανοιξει το villa mercedes!και απ εξω ειναι ενα γιαπι απο πρωην κωλομπαρο..ρεεεε τον αστειο!!τωρα το εντοπισα αυτο το θεμα.
ρε αρχιδι βλασση, εσυ την προηγουμενη ημερα εγραφες οτι θα δουλευεις στο μαγαζι την επομενη, δεν εμαθες οτι δεν θα ανοιξει? γιατι δεν πηγες και συ ρε αρχιδι να στηθεις απεξω αφου ησουν ανιδεος? και αφου ηξερες γιατι δεν εγραψες να ενημερωσεις οτι μουφα το ανοιγμα του μαγαζιου?
χρειαζονται φαπες και κατουρημα στην περουκα σου. μουνοπανο συμμετοχος στην απατη απο την αρχη ησουν.
Αντε ας ανεβασουν ενα σραθερο να κανουμε κρατηση...μας κερνανε κ το δευτερο ποτο το εμαθες??!!!χαχαχαχαα
Καλα τυχαιο τωρα που απαντας εκ μερους του thomas...ααα μαλλον ετοιμαζεται πυρετωδως για το grand opening!!respectδεν είμαι βάλτος φίλε και το μαγαζί είχα ακούσει από άνθρωπο της πιάτσας ότι θα ανοίξει... ούτε ξέρω ποτέ ούτε αν θα ανοίξει..... όσο για το αν κάνω το χαζό απλά μάλλον δεν έχεις ιδέα από νύχτα γενικά και ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα μετά τα μαστόρια... δύσκολο να το καταλάβεις ε;
Γιάννης Κρητικός
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
εκτορ λοπεζ βλασης η νικολ ?
θελιι χεσιμοο το περουκα του
θα παρουνν ντρομο θομα κ νικολ μεκρι παρασκεβη
θελιι χεσιμοο το περουκα του
θα παρουνν ντρομο θομα κ νικολ μεκρι παρασκεβη
Επισκέπτης
Σε γραφω οσο δεν παειτωρα το εντοπισα αυτο το θεμα.
Δε δινω σημασια σε τπτ αποσα λες
Σε κραζουν ολοι σε ολα τα φορουμ
Γελαω απλα με τον πατο σου
Φιλακια
Ολα που γραφεις ειναι φαντασιες σου
Στοχω ξαναπει, θες γιατρο αλλα μαλλον δε σε αναλαμβανουν
Επισκέπτης
Βρε ακου π σ λεωδεν παίρνει υδατάνθρακες για να είναι στεγνός στην παραλία με φλέβες σα καλώδια και για τον λόγο αυτό είναι επιθετικός.
Κατι τετοιοι τυποι ειναι επικινδυνοι
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Σε γραφω οσο δεν παει
Δε δινω σημασια σε τπτ αποσα λες
Σε κραζουν ολοι σε ολα τα φορουμ
Γελαω απλα με τον πατο σου
Φιλακια
Ολα που γραφεις ειναι φαντασιες σου
Στοχω ξαναπει, θες γιατρο αλλα μαλλον δε σε αναλαμβανουν
και αλλα ψεμματα? ετσι δεν θα τη βγαλεις καθαρη.
φαντασιες ειναι τα γραμμενα που διαβασαν ολοι?
γαμω το μουστακι σου πουστη βλασση απατεωνα.
Επισκέπτης
Ουστκαι αλλα ψεμματα? ετσι δεν θα τη βγαλεις καθαρη.
φαντασιες ειναι τα γραμμενα που διαβασαν ολοι?
γαμω το μουστακι σου πουστη βλασση απατεωνα.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
εχεις να φας σκατοσακουλα στην περουκα
χαλαζι οι κουραδες βλασση απατεωνα
Επισκέπτης
Καλα σε βαρεθηκαεχεις να φας σκατοσακουλα στην περουκα
Μιλα τωρα μονος κ με τους φιλους που επιλεγουν το δικο σ δρομο
Μπετοβλακα
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Καλα σε βαρεθηκα
Μιλα τωρα μονος κ με τους φιλους που επιλεγουν το δικο σ δρομο
Μπετοβλακα
καθε μερα θα πληρωνεις την πουστια που εκανες.