Επισκέπτης
Προσεχω μωρο μουΔεν κατηγορησα εαενα..προφανως ο thomas το ξεκινησε ,τσιμπησε εσυ τσιμπησαμε κ εμεις και...παει λεγοντας
Νικολετα αυτα που κανονιζεις δν ξερω αν εινααι σαν το queens,αλλα προσοχη στην ξεφρενη ζωη...
Φιλακια πολλα
Προσεχω μωρο μουΔεν κατηγορησα εαενα..προφανως ο thomas το ξεκινησε ,τσιμπησε εσυ τσιμπησαμε κ εμεις και...παει λεγοντας
Νικολετα αυτα που κανονιζεις δν ξερω αν εινααι σαν το queens,αλλα προσοχη στην ξεφρενη ζωη...
τυπε τετοιες μερες μη ρισκαρεις ποτε ..εχω κανει αλλαγη χρονου στο δρομο οδηγωντας στη παραλιακη εξαιτιας μιας τετοιας φασης..συν οτι μ ειχε πιασει και ενα δυνατο κοψιμοηρθα τοσο δρομο με τα αρωματα μου τα μπανια μου τα λουσα μου και ειναι κελιστα ολα
Ναι μωρε λογω τεχνικων προβληματων ξεχασε να βαλει ταμπελα ο ιδιοκτητης...αλλα κατα τα αλλα "ολα ετοιμα" "κερασματα"κτλ...και πώς γινεται να ανεβαζεις εσυ ολες τις φωτο κ να διατυμπανιζεις "ξεκιναμε,σας περιμενουμε"κτλ..αλλα κατα τα αλλα η διυθυνση δν σε ενημερωσε εγκαιρα!!αλλα ουε εσυ μας ενημερωσες(λιγες ωρες μετα μπηκες στον κοπο)..α!ναι,και τ ποτο κερασμενο παλι εκ της διευθυνσης ε;;που κατα τα αλλα δν μπαινει η ιδια να γραψει,αλλα το κανεις εσυ...παιδιά καλήμερα και χρόνια πολλά.
έπεσα και εγώ από τα σύννεφα όταν είδα σήμερα το e-mail μου.
με ενημέρωσε ο φίλος μου ότι λόγο τεχνικών προβλημάτων δεν θα ανοίξει σήμερα και θα μεταφερθεί το opening
για την παρασκευή 6/5/2016 .
από την διεύθυνση να ξέρετε ότι το δεύτερο ποτό την παρασκευή θα είναι κερασμένο από το κατάστημα για αυτό που έγινε.
και πάλι χίλια συγνώμη από έμενα μιας και το ξεκίνησα .
επιφυλάσσομαι πολλές εκπλήξεις στο opening.
τωρα τι να σου πω ?Ναι μωρε λογω τεχνικων προβληματων ξεχασε να βαλει ταμπελα ο ιδιοκτητης...αλλα κατα τα αλλα "ολα ετοιμα" "κερασματα"κτλ...και πώς γινεται να ανεβαζεις εσυ ολες τις φωτο κ να διατυμπανιζεις "ξεκιναμε,σας περιμενουμε"κτλ..αλλα κατα τα αλλα η διυθυνση δν σε ενημερωσε εγκαιρα!!αλλα ουε εσυ μας ενημερωσες(λιγες ωρες μετα μπηκες στον κοπο)..α!ναι,και τ ποτο κερασμενο παλι εκ της διευθυνσης ε;;που κατα τα αλλα δν μπαινει η ιδια να γραψει,αλλα το κανεις εσυ...
Γελοιος κ βλακας εισαι!
Οτι εσυ ξεκινησες ολο αυτο το ανεκδοτο μηπως;;τωρα τι να σου πω ?
δεν ειναι μακρια η παρασκευη !!!Οτι εσυ ξεκινησες ολο αυτο το ανεκδοτο μηπως;;
παιδιά καλήμερα και χρόνια πολλά.
έπεσα και εγώ από τα σύννεφα όταν είδα σήμερα το e-mail μου.
με ενημέρωσε ο φίλος μου ότι λόγο τεχνικών προβλημάτων δεν θα ανοίξει σήμερα και θα μεταφερθεί το opening
για την παρασκευή 6/5/2016 .
από την διεύθυνση να ξέρετε ότι το δεύτερο ποτό την παρασκευή θα είναι κερασμένο από το κατάστημα για αυτό που έγινε.
και πάλι χίλια συγνώμη από έμενα μιας και το ξεκίνησα .
επιφυλάσσομαι πολλές εκπλήξεις στο opening.
Εσυ τι λες;;;και τώρα μας το λες ;
Μας δουλεύεις ;
τι γινοταν γενικα εξω?καλα για εμενα να δεις που εκανα 2 ωρες δρομο με το αμαξι και υπωχρεασα και το αδερφακι μου να κανει αλλες 2 ωρες για να γυρισει με το αμαξι π[ισω