Νέα

Queens bar

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thomas115656
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 262
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν κατηγορησα εαενα..προφανως ο thomas το ξεκινησε ,τσιμπησε εσυ τσιμπησαμε κ εμεις και...παει λεγοντας
Νικολετα αυτα που κανονιζεις δν ξερω αν εινααι σαν το queens,αλλα προσοχη στην ξεφρενη ζωη...
Προσεχω μωρο μου
:)
Φιλακια πολλα

Επισκέπτης
καληνυχτα παιδια οσο για τους γελοιους τι να πω ειναι απλα γελοιοι

Επισκέπτης
ηρθα τοσο δρομο με τα αρωματα μου τα μπανια μου τα λουσα μου και ειναι κελιστα ολα
τυπε τετοιες μερες μη ρισκαρεις ποτε ..εχω κανει αλλαγη χρονου στο δρομο οδηγωντας στη παραλιακη εξαιτιας μιας τετοιας φασης..συν οτι μ ειχε πιασει και ενα δυνατο κοψιμο  :shit:

OP
OP
thomas115656

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
παιδιά καλήμερα και χρόνια πολλά.
έπεσα και εγώ από τα σύννεφα όταν είδα σήμερα το e-mail μου.
με ενημέρωσε ο φίλος μου ότι λόγο τεχνικών προβλημάτων δεν θα ανοίξει σήμερα και θα μεταφερθεί το opening
για την παρασκευή 6/5/2016 .
από την διεύθυνση να ξέρετε ότι το δεύτερο ποτό την παρασκευή θα είναι κερασμένο από το κατάστημα για αυτό που έγινε.

και πάλι χίλια συγνώμη από έμενα μιας και το ξεκίνησα .

επιφυλάσσομαι πολλές εκπλήξεις στο opening.

terrasex

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
με ενημέρωσε ο φίλος μου ότι λόγο τεχνικών προβλημάτων δεν θα ανοίξει σήμερα και θα μεταφερθεί το opening
από την διεύθυνση να ξέρετε ότι το δεύτερο ποτό την παρασκευή θα είναι κερασμένο από το κατάστημα για αυτό που έγινε.

Ναι μωρε λογω τεχνικων προβληματων ξεχασε να βαλει ταμπελα ο ιδιοκτητης...αλλα κατα τα αλλα "ολα ετοιμα" "κερασματα"κτλ...και πώς γινεται να ανεβαζεις εσυ ολες τις φωτο κ να διατυμπανιζεις "ξεκιναμε,σας περιμενουμε"κτλ..αλλα κατα τα αλλα η διυθυνση δν σε ενημερωσε εγκαιρα!!αλλα ουε εσυ μας ενημερωσες(λιγες ωρες μετα μπηκες στον κοπο)..α!ναι,και τ ποτο κερασμενο παλι εκ της διευθυνσης ε;;που κατα τα αλλα δν μπαινει η ιδια να γραψει,αλλα το κανεις εσυ...
Γελοιος κ βλακας εισαι!

OP
OP
thomas115656

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Ναι μωρε λογω τεχνικων προβληματων ξεχασε να βαλει ταμπελα ο ιδιοκτητης...αλλα κατα τα αλλα "ολα ετοιμα" "κερασματα"κτλ...και πώς γινεται να ανεβαζεις εσυ ολες τις φωτο κ να διατυμπανιζεις "ξεκιναμε,σας περιμενουμε"κτλ..αλλα κατα τα αλλα η διυθυνση δν σε ενημερωσε εγκαιρα!!αλλα ουε εσυ μας ενημερωσες(λιγες ωρες μετα μπηκες στον κοπο)..α!ναι,και τ ποτο κερασμενο παλι εκ της διευθυνσης ε;;που κατα τα αλλα δν μπαινει η ιδια να γραψει,αλλα το κανεις εσυ...
Γελοιος κ βλακας εισαι!
τωρα τι να σου πω ? :idiot: :idiot: :idiot:
ειχα ολη την καλη διαθεση να ενημερωσω για κατι καλο που ερχετε τωρα εσυ λεγε οτι θες .

terrasex

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Επιφυλασσονται εκπληξεις...οντως!!!γι αυτο ΠΡΟΣΟΧΗ

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16

και τώρα μας το λες ;

Μας δουλεύεις ;

terrasex

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ο φιλος σου ειπες σου εστειλε emailοτι δν θα ανοιξει;;;νταξει παλι καλα που δεν σου εστειλε με ελτα γτ ειναι και αργια...τεταρτη θα το επαιρνες!
Τσεκαρε τα εισερχομενα μειλ μηπως σου εστειλε κανενας αλλος φιλος σου να πατε για καφε..

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
πω ρε φιλε μεγαλη νιλα. ας περιμενουμε μεχρι την παρασκευη συντροφοι!

Επισκέπτης
καλα για εμενα να δεις που εκανα 2 ωρες δρομο με το αμαξι και υπωχρεασα και το αδερφακι μου να κανει αλλες 2 ωρες για να γυρισει με το αμαξι π[ισω

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
καλα για εμενα να δεις που εκανα 2 ωρες δρομο με το αμαξι και υπωχρεασα και το αδερφακι μου να κανει αλλες 2 ωρες για να γυρισει με το αμαξι π[ισω
τι γινοταν γενικα εξω?

Επισκέπτης
αμα εφτασα ηταν εκει αλλο ενα παιδι και περιμενε λιγο πιο κατω ερημο τοτμερος περιμενα λιγο τιποτα κανω να παω πιο κοντα κοιταω την ταμπελα λεει αρης φωτα σβηστα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom