Επισκέπτης
ειναι κλειστα φιλαρακι μου εχω ξενερωσει τη ζωη μουυυυυυυυυ
Δν εισαι ο μονος που ψαχνει κτ τετοιο!θελαμε να πιουμε ενα ποτο να ριξουμεκαιενα γαμησει ελεοσ
3 φορες το ανεφερα κΑρα δν υπαρχει καν!!!!ραδιο αρβυλα...κριμα!κ ξερω κανα δυο ατομα που ειναι καθοδον!!ΤΡΑΓΙΚΟΟΟ..Τα φιλια μου στην νικολετα που μας ζαλισε τα ρχιδια για τη μουφα!
Αν υποψιαζοσουν κατι ας ενημερωνες...μας ειπες οτι ειναι φιλος σου αυτος που θα το ανοιξει..εστω γνωστος σου..θα μπορουσες να μας ενημερωσεις..ελπιζω οι υπολοιποι που ηταν καθοδον να προλαβαν να δουν τα "νεα"3 φορες το ανεφερα κ
Μολις ειδα οτι κατι παιζει σταματησα για να δω τι θα γινει
Μην κρινεις πριν δεις
Γιαμενα το λεω
Αν οντως δεν ανοιξει τοτε μπορεις να πεις το ο,τιδηποτε
Επισης για σημερα που δεν ενημερωσαν απαραδεκτοι
Θα περναγα να σε παρω για τραβελοτσαρκα αλλα...ειμαι λιγο μοναχικος σ'αυτα τυπεηρθα τοσο δρομο με τα αρωματα μου τα μπανια μου τα λουσα μου και ειναι κελιστα ολα
Δεν ειπα εγω οτι ειναι φιλος μΑν υποψιαζοσουν κατι ας ενημερωνες...μας ειπες οτι ειναι φιλος σου αυτος που θα το ανοιξει..εστω γνωστος σου..θα μπορουσες να μας ενημερωσεις..ελπιζω οι υπολοιποι που ηταν καθοδον να προλαβαν να δουν τα "νεα"
Ειναι στανταρ αυτο;;νασαι καλα ρε φιλαρακι δεν ειναι και ανοιχτα οι κουκλες θα περναγαμε γαματα εκει
Καλα βαριεμαι τωρα να ψαχνω τα ποστς..γνκ αυτο ειναι απατη οχι ανοργανωσια!Δεν ειπα εγω οτι ειναι φιλος μ
Οτι θες λες
Χαλαρωσε λιγο
Δε θα την πληρωσω εγω για την αναδιοργανωσια αλλου
Συμφωνω απολυταΚαλα βαριεμαι τωρα να ψαχνω τα ποστς..γνκ αυτο ειναι απατη οχι ανοργανωσια!
Συμφωνω απολυτα!!!!!Οταν λιγες ωρες πριν ανεβαζει φωτο με το "μαγαζι"..."ολα ετοιμα"..κτλ κτλ...πως το λες;;;να αγορασουμε μετοχες;;;
Οταν ανοιξει ειπες;;;χαχαχαζα...βρε ουτε ταμπελα δεν υπαρχει!!Συμφωνω απολυτα
Δεν ενημερωσαν κανεναν
Κ μαυτη την κινηση εγω ειμαι αντιθετη κ ισως αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος οταν ανοιξει να μην πατησω
Τελος πντων
Χρονια πολλα σε ολους
Κ ελπιζω να μην ειναι απατη!!!!