You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Queens bar
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thomas115656
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 262
- Εμφανίσεις 30K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δν θελει πολυ μυαλο φιλε μου να καταλαβεις περι τινος προκειται...εδω ο ανθρωπος μιλαει για αθηναικη νυχτα και μαγαζια λες κ προκειται να ανοιξει το villa mercedes!και απ εξω ειναι ενα γιαπι απο πρωην κωλομπαρο..ρεεεε τον αστειο!!
Αντε ας ανεβασουν ενα σραθερο να κανουμε κρατηση...μας κερνανε κ το δευτερο ποτο το εμαθες??!!!χαχαχαχαα
επαναλαμβάνω ότι δεν έχω καμία σχέση με το μαγαζί απλά είμαι μέσα στη νύχτα (επαγγελματικά όχι για ποτάκια) από το 96 και παίζουν πολλά και διάφορα ώστε να μην ανοίξει ένα μαγαζί, την πληροφορία ότι θα ανοίξει το μαγαζί την είχα και εγώ από τν προηγούμενη βδομάδα χωρίς να ξέρω το λόγω που δεν άνοιξε και ούτε ξέρω αν θα ανοίξει τελικά απλά υποθέσεις κάνουμε..... και επειδή είσαι λίγος π.χ όταν πέφτει σύρμα ότι θα σκάσει μικτό σε ένα μαγαζί και το μεγαλύτερο κλαμπ της παραλιακής να είσαι αν δεν είναι "κομπλέ" απλά δεν ανοίγει κατάλαβες αστειε τυπε;;
Νταξει μαγκα και νταη εισαι μεσα στη νυχτα εσυ...και επιασες την μεγαλη ειδηση οτι θα ανοιξει ενα κωλομπαρακι στα πατησια!!επαναλαμβάνω ότι δεν έχω καμία σχέση με το μαγαζί απλά είμαι μέσα στη νύχτα (επαγγελματικά όχι για ποτάκια) από το 96 και παίζουν πολλά και διάφορα ώστε να μην ανοίξει ένα μαγαζί, την πληροφορία ότι θα ανοίξει το μαγαζί την είχα και εγώ από τν προηγούμενη βδομάδα χωρίς να ξέρω το λόγω που δεν άνοιξε και ούτε ξέρω αν θα ανοίξει τελικά απλά υποθέσεις κάνουμε..... και επειδή είσαι λίγος π.χ όταν πέφτει σύρμα ότι θα σκάσει μικτό σε ένα μαγαζί και το μεγαλύτερο κλαμπ της παραλιακής να είσαι αν δεν είναι "κομπλέ" απλά δεν ανοίγει κατάλαβες αστειε τυπε;;
Εγω παλι ακουσα για ενα καφενειο στην χαλκηδονα αλλα παιζουν μπραβιλικια εκει κ χαλασε..
Νταξει μαγκα και νταη εισαι μεσα στη νυχτα εσυ...και επιασες την μεγαλη ειδηση οτι θα ανοιξει ενα κωλομπαρακι στα πατησια!!
Εγω παλι ακουσα για ενα καφενειο στην χαλκηδονα αλλα παιζουν μπραβιλικια εκει κ χαλασε..
γτ ρε τυπε στο έπαιξα νταής;; επειδή σου είπα τι μπορεί να παίχτηκε;; και δεν έχω μάθει να το παίζω νταής δεν το έχω ανάγκη...
όσο για την πληροφορία απλά έτυχε να με ενημερώσουν για το συγκεκριμένο μαγαζί που προσπαθούσε να το ανοίξει κάποιος γνωστός γνωστού και ήξερα ότι δεν είναι μούφα η δουλειά... τώρα για παράδειγμα έχει βγάλει ανακοίνωση ότι ανοίγει την παρασκευή και ότι κερνάει το δευτερο ποτό ούτε ξέρω αν θα ανοίξει ούτε φυσικά αν κεράσει δευτερο ποτό....
Επισκέπτης
εγω ντη παρασκευη θα παω και αμα δε εχει ανοιξει θα περιμενω οτνα ανοιξει θα παω να ντονε ......../...
Που την εβγαλε την ανακοινωση;;γτ ρε τυπε στο έπαιξα νταής;; επειδή σου είπα τι μπορεί να παίχτηκε;; και δεν έχω μάθει να το παίζω νταής δεν το έχω ανάγκη...
όσο για την πληροφορία απλά έτυχε να με ενημερώσουν για το συγκεκριμένο μαγαζί που προσπαθούσε να το ανοίξει κάποιος γνωστός γνωστού και ήξερα ότι δεν είναι μούφα η δουλειά... τώρα για παράδειγμα έχει βγάλει ανακοίνωση ότι ανοίγει την παρασκευή και ότι κερνάει το δευτερο ποτό ούτε ξέρω αν θα ανοίξει ούτε φυσικά αν κεράσει δευτερο ποτό....
Που την εβγαλε την ανακοινωση;;
στη σελίδα τους στο fb (πάντως για να πούμε και του στραβού το δίκιο ότι δεν υπάρχει έστω ένα κινητό στη σελίδα τους και τους λέει επικοινωνία μέσω ινμποξ μόνο σε βάζει σε σκέψεις δικαιολογημένα)
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
το βλαση που κολαει?Σε γραφω οσο δεν παει
Δε δινω σημασια σε τπτ αποσα λες
Σε κραζουν ολοι σε ολα τα φορουμ
Γελαω απλα με τον πατο σου
Φιλακια
Ολα που γραφεις ειναι φαντασιες σου
Στοχω ξαναπει, θες γιατρο αλλα μαλλον δε σε αναλαμβανουν
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
το βλαση που κολαει?
μπονατσος τυπε
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
ωραιος κομικος,κριμα που πεθανε!μπονατσος τυπε
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
ωραιος κομικος,κριμα που πεθανε!
αφου πασπαλιζε τους κουραμπιεδες
Γιάννης Κρητικός
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
ΝΙΚΟΛ
θομα
thomas115656
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 690
- Πόντοι
- 996
πατηστε πληροφοριες στο facebook και παρτε και τηλεφωνο απιστοι ολοι .στη σελίδα τους στο fb (πάντως για να πούμε και του στραβού το δίκιο ότι δεν υπάρχει έστω ένα κινητό στη σελίδα τους και τους λέει επικοινωνία μέσω ινμποξ μόνο σε βάζει σε σκέψεις δικαιολογημένα)
εχει και τηλεφωνο .
τωρα το θεμα ολο δικο σας αν δεν ανοιξει τι να πω .
thomas115656
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 690
- Πόντοι
- 996
[quote author=Γιάννης Κρητικός link=topic=239507.msg6952195#msg6952195 date=1462440948]
ΝΙΚΟΛ
θομα
[/quote]
ΝΙΚΟΛ
θομα
[/quote]
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
πηρε κανεις?πατηστε πληροφοριες στο facebook και παρτε και τηλεφωνο απιστοι ολοι .
εχει και τηλεφωνο .
πατηστε πληροφοριες στο facebook και παρτε και τηλεφωνο απιστοι ολοι .
εχει και τηλεφωνο .
αν το λες για μένα είσαι λάθος.... υποστήριζα ότι το μαγαζί ήταν να ανοίξει και με κράζαν οι παντογνώστες και λέγανε ότι είναι δικό μου το μαγαζί (πάντως αυτό με το τηλέφωνο ήταν λίγο άκυρο που δεν υπήρχε) τώρα αν ανοίξει ούτε εγώ ξέρω.....
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
τι ωρα 8α σκασετε οι υπολοιποι?αν το λες για μένα είσαι λάθος.... υποστήριζα ότι το μαγαζί ήταν να ανοίξει και με κράζαν οι παντογνώστες και λέγανε ότι είναι δικό μου το μαγαζί (πάντως αυτό με το τηλέφωνο ήταν λίγο άκυρο που δεν υπήρχε) τώρα αν ανοίξει ούτε εγώ ξέρω.....
τι ωρα 8α σκασετε οι υπολοιποι?
εγώ δεν θα πάω δεν είμαι της συγκεκριμένης φάσης απλά ήξερα ότι ήταν να ανοίξει
Επισκέπτης
εγω λεω να παω αυριο και να γαμησω οτι κινηται