Νέα

Πυροβολήθηκε μαθητής στο Περιστέρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tsambo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Tsambo

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
NEW WORLD ORDER ειναι η απαντηση σε ολα αυτα οπως ειπε και ενας φιλος πιο πριν και κανει μπαμ απο το πως χαιδευουν τους κουκουλοφορους τα καναλια...

Πως χαιδευουν δλδ τους κουκουλοφορους τα καναλια? Τι λενε και τι θα επρεπε να λενε?
Και αν οι κουκουλοφοροι ειναι για αποπροσανατολισμο πως κι εμεις οι ξυπνιοι ασχολουμαστε συνεχεια μαζι τους σε πολλα θρεντ...?

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Βασικα τα καναλια ειναι ελεγχομενα αν δεν το εχεις καταλαβει ακομα,τι δεν καταλαβες οτι με αυτα που λεγανε ειχαν δεσει τα χερια τις αστυνομιας και δεν μπορουσε να κανει τιποτα οποτε να καταστηλει τις λεηλεσιαις.Μιας και με το που πηγαιναν να κανουν κατι μη το παιδακι το σερνουν ενω στην ουσια αυτο δεν ηθελε να περπατησει κτλ.Αν δεν το εχεις καταλαβει απο τοτε που σκοτωσανε τον καποδιστρια  και μετα η ελλαδα κυβερνατε απο προδοτες το 90% τον υπολοιπον χρονων μεχρι σημερα.

OP
OP
Tsambo

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Βασικα τα καναλια ειναι ελεγχομενα αν δεν το εχεις καταλαβει ακομα,τι δεν καταλαβες οτι με αυτα που λεγανε ειχαν δεσει τα χερια τις αστυνομιας και δεν μπορουσε να κανει τιποτα οποτε να καταστηλει τις λεηλεσιαις.Μιας και με το που πηγαιναν να κανουν κατι μη το παιδακι το σερνουν ενω στην ουσια αυτο δεν ηθελε να περπατησει κτλ.Αν δεν το εχεις καταλαβει απο τοτε που σκοτωσανε τον καποδιστρια  και μετα η ελλαδα κυβερνατε απο προδοτες το 90% τον υπολοιπον χρονων μεχρι σημερα.

Συμφωνω οτι τα καναλια ειναι ελεγχομενα... Αλλα οπως εχω ξαναπει πιο πανω αφου οι μπατσοι δε ξερουν να κανουν τη δουλεια τους... Ή τους δερνουν ολους ή κανεναν... Ολοι ειδαμε τις μαθητριες με τις φουστιτσες να τρωνε κλωτσιες και γκλοπιες... Στην τελικη δε νομιζω οτι τους φταινε τα καναλια που δε "καταστελλουν τις λεηλασιες"... Τελος το "προδοτης" ειναι περιεργη εκφραση, μου αρεσει περισσοτερο το "λαμογια και αχρηστοι"!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αμα πυροβολισουν και κανενα αλλο παιδι και σε αλλη συνοικια τοτε να δουμε τι θα λετε φασιστακια

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Μα οσοι γινονται τωρα πρωθυπουργοι βουλετες κτλ ολοι ειναι μπλεγμενοι καπου πχ μασονοι,λεσχη bilderburg και οταν τελικα γινουν κατι χρωστανε σε αυτους και ετσι κανουν αυτο που τους λενε αυτοι και το κανουν αλλιως θα βγουν τα απλυτα τους στην φορα απο τα καναλια τους.Και προδοτες ειναι αφου για αυτους η ελλαδα δεν τους ενδιαφερει.Αυτοι θα την κανουν για αλλου μολις αρχισουν τα δυσκολα.Και τελικα αυτοι που ελεγχουν τα παντα δεν φαινονται και ετσι ειναι καλυμενοι και απλα βαζουν τα στρατευμενα ατομα που δουλευουν για αυτους.

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Συμφωνω οτι τα καναλια ειναι ελεγχομενα... Αλλα οπως εχω ξαναπει πιο πανω αφου οι μπατσοι δε ξερουν να κανουν τη δουλεια τους... Ή τους δερνουν ολους ή κανεναν... Ολοι ειδαμε τις μαθητριες με τις φουστιτσες να τρωνε κλωτσιες και γκλοπιες... Στην τελικη δε νομιζω οτι τους φταινε τα καναλια που δε "καταστελλουν τις λεηλασιες"... Τελος το "προδοτης" ειναι περιεργη εκφραση, μου αρεσει περισσοτερο το "λαμογια και αχρηστοι"!

Φίλε sorry αλλά έπεσα σε μια περίπτωση στο Σύνταγμα που είχαν μαζευτεί μαθητές και μια "μαθήτρια με φουστίτσα" είπε σε έναν ΜΑΤά "το μούνι της μάνας σου κωλόμπατσε, δολοφόνε"...τα ήθελε και τα παθε.
Για τις υπόλοιπες περιπτώσεις δεν έχω άποψη, δεν ήμουν μπροστά.
Κατα τα άλλα η αστυνομία λειτουργεί σαν κλασσικός Ελληνικός κρατικός μηχανισμός...κοιμάτε.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Παλι καλα που δεν πυροβολησε ο Ματατσης την απρεπος ενδεδιμενη κορασιδα, αφου ηταν σε νομιμη αμηνα :huh:
Ρε συ φασιστακο woodstockr, γιατι δεν κανετε μια πορεια με μαυρα πουκαμισα αφου ειστε τοση πολλοι  :jerking:

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Μερικοι Κοιμαστε βαθια αλλα θα ξυπνησεται αποτομα και δεν θα σας αρεσει αυτο που θα δειτε και σχετικα με το θεμα ο πυροβολισμος δεν ηταν τυχαιος αλλα εσκεμμενος ωστε να μην σταματησουν αυτα με τους κουκουλοφορους δηθεν αναρχικους που στην ουσια ειναι πληρωμενοι να κανουν αυτα που κανουν οι μισοι απο αυτους οι αλλοι το κανουν επειδη ειναι παραπλανημενοι απο τις διαφορες ιδεολογιες.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Συμφονω αρκετα μαζι σου.
Βλεπεις και εσυ τους φασιστες εδω μεσα πως χαιρονται;

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Παλι καλα που δεν πυροβολησε ο Ματατσης την απρεπος ενδεδιμενη κορασιδα, αφου ηταν σε νομιμη αμηνα :huh:
Ρε συ φασιστακο woodstockr, γιατι δεν κανετε μια πορεια με μαυρα πουκαμισα αφου ειστε τοση πολλοι  :jerking:

Αν απ' όσα έγραψα κατάλαβες αυτό....ε μπράβο....μου ήρθε χέσιμο από τη συγκίνηση....
Επίσης πως κατάλαβες οτι είμαι φασίστας? Μου μύρισες την κωλοτρυπίδα, όπως κάνουν τα σκύλια όταν συναντάνε το ένα το άλλο?
Μπράβο ρε φίλε, μπράβο...θα παίξω μια μαλακία για πάρτυ σου...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αγαπητε Θρουλη εσυ εισαι ιδεα :-* :-* :-*

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Και οι φασιστες και οι κουμουνιστες και οι σοσιαλιστες και ολα αυτα εχουν προερχονται απο την ιδια πηγη.Αφου και ο δευτερος παγκοσμιος πολεμος στημενος ηταν απο αυτους που ειναι ακομα πισω στο παρασκηνιο.Για να φερουν τα πραγματα εκει που ηθελαν αν και τωρα κατεστρεψαν τον κουμουνισμο που ειδαν οτι δεν ηταν τοσο αποτελεσματικος και ηταν καταναγκαστικος και κρατησαν τον καπιταλισμο που ειναι πιο υπουλος και εχουν στα χερια τους ολους τους ανθρωπους με τις τραπεζες στο οικονομικο συστημα,αλλα κρατησαν τις διαφορες ιδεες απο τον κουμμουνισμο,για να πετυχουν τον γκρι λαο ολοι το ιδιο,ιδια μοδα,ιδιος τροπος ζωης,ιδια γλωσσα,κτλ

Εγω πιστευω οτι το να εισαι πατριωτης και να αγαπας την χωρα σου,την γλωσσα σου,τα εθιμα σου και τις παραδοσεις σου ειναι μια υγιεις αντιδραση απεναντι σε αυτην λαιλαπα τις παγκοσμιοποιησης.Που επιβαλουν με οποιο μεσο ελεγχουν ΜΜΕ,τραπεζες,κτλ

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εγω πιστευω οτι το να εισαι πατριωτης και να αγαπας την χωρα σου,την γλωσσα σου,τα εθιμα σου και τις παραδοσεις σου ειναι μια υγιεις αντιδραση απεναντι σε αυτην λαιλαπα τις παγκοσμιοποιησης.
+100000000000

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ

"Φαντάρος στο δίμηνο να απολυθεί, με ολιγοήμερη άδεια Χριστουγέννων στην Αθήνα, κατεβαίνει με το κορίτσι του και ένα φίλο στο κέντρο για ψώνια αργά το μεσημέρι, η πορεία έχει τελειώσει, η παρέα περπατά στην Πανεπιστημίου κατευθυνόμενη προς την Ομόνοια, αλλά πέφτει πάνω σε διμοιρία ΜΑΤ που από το ύψος της Χαριλάου Τρικούπη επελαύνει προς τα Προπύλαια.
Ο νεαρός τα χάνει, δεν ξέρει από «τέτοια», η διμοιρία κυριολεκτικά περνάει από πάνω του, τον ξυλοκοπούν και τον συλλαμβάνουν, παρά τις διαμαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων. Στη ΓΑΔΑ, όπου μεταφέρεται με το μισό πρόσωπο «κατεβασμένο» και το ένα μάτι πρησμένο, κλειστό, από χτυπήματα με κλομπ και κλοτσιές των ΜΑΤατζήδων, του λένε ότι παραπέμπεται στον εισαγγελέα με σκοπό να του φορτώσουν τον...

μισό Ποινικό Κώδικα επειδή «πετούσε μολότοφ»!... Και πριν διανυκτερεύσει στο κρατητήριο, τον περνούν και από τον «Ευαγγελισμό» να του περιποιηθούν οι γιατροί τους μώλωπες.
Ολα αυτά τα έπαθε χθες ο 23χρονος έφεδρος Γιώργος Γρηγοριάδης που υπηρετεί στην Κω. Τα σχετικά με τη σύλληψή του μας τα περιέγραψε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες, ο δικηγόρος Παλαιολόγος Παλαιολόγου: «Το παιδί αυτό -είπε- το χτύπησαν άγρια και το συνέλαβαν χωρίς λόγο. Εκεί που βρισκόμασταν όλοι τη δεδομένη στιγμή ούτε πέτρες ούτε μολότοφ έπεφταν». Ο ίδιος κατήγγειλε και δική του κακομεταχείριση από τα ΜΑΤ, όταν προσπάθησε να διαμαρτυρηθεί για τη σύλληψη του νεαρού. «Με χτύπησαν με τις ασπίδες τους. Πήγα στη ΓΑΔΑ και τα κατέθεσα επισήμως όλα αυτά. Εκεί έμαθα και το όνομα του νεαρού και το ότι είναι στρατιώτης».

ΑΠΟ TROKTIKO.GR

OP
OP
Tsambo

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Φίλε sorry αλλά έπεσα σε μια περίπτωση στο Σύνταγμα που είχαν μαζευτεί μαθητές και μια "μαθήτρια με φουστίτσα" είπε σε έναν ΜΑΤά "το μούνι της μάνας σου κωλόμπατσε, δολοφόνε"...τα ήθελε και τα παθε.
Για τις υπόλοιπες περιπτώσεις δεν έχω άποψη, δεν ήμουν μπροστά.
Κατα τα άλλα η αστυνομία λειτουργεί σαν κλασσικός Ελληνικός κρατικός μηχανισμός...κοιμάτε.

Θεωρεις καταλληλη αντιμετωπιση (υποτιθεται) εκπαιδευμενου επαγγελματια απεναντι σε μια βρισια αγανακτισμενου παιδιου το ξυλο?? Αυτο ειναι αντιμετωπιση ζωου...

OP
OP
Tsambo

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Εγω πιστευω οτι το να εισαι πατριωτης και να αγαπας την χωρα σου,την γλωσσα σου,τα εθιμα σου και τις παραδοσεις σου ειναι μια υγιεις αντιδραση απεναντι σε αυτην λαιλαπα τις παγκοσμιοποιησης.
+100000000000

Μπααα.. Αυτα δε βοηθησαν στο παρελθον.. Μου ακουγονται πιο σιγουρα οπλα η παιδεια, η κριτικη σκεψη και η μη προσκολληση σε κανενα δογμα...
(Τα οποια φυσικα και δεν υπαρχουν ουτε για δειγμα σαυτη τη χωρα)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Η εννοια της ΠΑΙΔΙΑΣ περιλαμβανει τις ιδεες του πατριωτη, αλλο ομως πατριωτης αλλο εθνικιστης και φασιστας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom