You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πυροβολήθηκε μαθητής στο Περιστέρι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Tsambo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 106
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.004
- Πόντοι
- 22.785
εξερετικι απαντησι μορφονομε τελικα μαζι σουη γριλανδια ιν χορα απανο στι μεσοκενια ραχι φουλ στα ιδροθερμικα κκαι το θαλασακι γιρο φουλ χοτ σποτ,και δε εχι καρχαριακα αλα καρχαριαρεσ γιατι τα νερα ινε κρια πλουσια σε κριλ και ζουπλαγκονα ,ζουζουνια λαχιστα δε αντεχουν το κριο τσακαλε
ο καλιτερος τοπος στο πλανιτι κατ εμε
ολι η τοπι ιν φοβερι γιαιτ χορισ τιν εριμο σαχαρα δε θα πιρχε η γρασολανδια και τα αναστροφο,ολα ινε αλισισεξερετικι απαντησι μορφονομε τελικα μαζι σου
ο καλιτερος τοπος στο πλανιτι κατ εμε
και μι με κοροδεβισ ο ιμπλι μου τα λει και τα γραφο σε πιμι
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.004
- Πόντοι
- 22.785
θελο μια αλισιδουλα για το τρειλερ για να μι κλεβετεολι η τοπι ιν φοβερι γιαιτ χορισ τιν εριμο σαχαρα δε θα πιρχε η γρασολανδια και τα αναστροφο,ολα ινε αλισισ
αλισιβα χριαζεσε γθια να σπρισουν τα ασπρορουχα,η να πασ στιν αλι σιβα σα το μεγαλεξαντο να προσκινισισ στο ρα γιατι βλεπο να μι σταβρονισ πελατιθελο μια αλισιδουλα για το τρειλερ για να μι κλεβετε
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.004
- Πόντοι
- 22.785
το ταφο το βρικανεαλισιβα χριαζεσε γθια να σπρισουν τα ασπρορουχα,η να πασ στιν αλι σιβα σα το μεγαλεξαντο να προσκινισισ στο ρα γιατι βλεπο να μι σταβρονισ πελατι
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Αν εννοεις "τη πορεια προς τη Ρωμη" του Μουσολινι,τοτε δεν εχει μεγαλη διαφορα απο τις πορειες διαμαρτυριας που κατα καιρους γινονται στην Ελλαδα,με σκοπο την ανατροπη του πολιτικου σκηνικου..Και η πορεια προς την Ρωμη? pipinomaniac
Εδω εχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και οσα τσογλανια βγαινουν στους δρομους,οχι για να διαμαρτυρηθουν και να διατυπωσουν με ειρηνικο τροπο την αντιθεση τους σε κατι,αλλα για να προκαλεσουν συγχιση και χαος χρησιμοποιωντας τυφλη βια,ειναι για κρεμασμα..
Η Δημοκρατια με το Φασισμο,αποτελουν τους 2 πολους...Θα γνωριζεις ομως και τη "κυκλικη θεωρια"..Η "ακραια" μορφη Δημοκρατιας,εφαπτεται με τον ακραιο φασισμο,δημιουργοντας τον κυκλο...
Και αυτο συμβαινει στην Ελλαδα...
Αλλο ειμαι ελευθερος να διαδηλωσω και να εκφρασω τις αποψεις μου και αλλο να βγω εξω και καταστρεφοντας,λεηλατοντας να καταλυω καθε μορφη Δημοκρατιας...
Η ελευθερια του καθε ανθρωπου,σταματαει εκει που αρχιζει του αλλου...
Και αν δε το καταλαβαινουν τα διαφορα φασιστοειδη που βγαινουν εξω και τα σπανε,καθως και ο "πολιτικος εκφραστης" τους,αυτο το ανθρωποειδες φασιστικο τερας ο Αλαβανος (και η ομηγυρη του),τοτε ισως πρεπει να βρεθει καποιος να τους απομονωσει (εστω και με μη δημοκρατικους τροπους),μηπως και δουμε ασπρη μερα σε αυτο το τοπο...
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Συμφωνω.
Και με την ιδια λογικη πρεπει ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ...
Γιατι "κατα τη γνωμη μου δεν εχει σημασια για πιο λογο διαδηλωνουν... Απο τη στιγμη που βγαινουν εξω στους δρομους ειναι 200% υπευθυνοι για οτι επακολουθει!"...
Ωπα ωπα... Δε φταινε οι πορειες που οι μπατσοι δε μπορουν να ξεχωρισουν τα 50 ατομα που τα σπανε απο τα 4000 που κανουν πορεια... Και ή τους δερνουν ολους ή κανεναν... Και επισης ασε τις μαλακιες γενικευσεις... Τα οπλα σκοτωνουν.. Εδω αεροβολο εχεις και το προσεχεις σαν να ειναι κανονι...
Ενω αν εισαι ψυχακιας και αφου βρισεις τα 15χρονα που σου πεταξανε ενα μπουκαλι νερο μετα τραβας οπλο... Ε πως να το κανουμε φταις!
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Το θεμα φιλε μου δεν ειναι "το μπουκαλι νερο"...Ωπα ωπα... Δε φταινε οι πορειες που οι μπατσοι δε μπορουν να ξεχωρισουν τα 50 ατομα που τα σπανε απο τα 4000 που κανουν πορεια... Και ή τους δερνουν ολους ή κανεναν... Και επισης ασε τις μαλακιες γενικευσεις... Τα οπλα σκοτωνουν.. Εδω αεροβολο εχεις και το προσεχεις σαν να ειναι κανονι...
Ενω αν εισαι ψυχακιας και αφου βρισεις τα 15χρονα που σου πεταξανε ενα μπουκαλι νερο μετα τραβας οπλο... Ε πως να το κανουμε φταις!
Το θεμα ειναι "η απαξιωση" στην οποια εχει περιελθει το σωμα της Αστυνομιας...
Δεν ειναι βεβαια επι του παροντος να εξηγησουμε το φαινομενο "γιατι εχουμε φτασει εκει",αλλα οπως και να το κανουμε η απαξιωση αυτη ειναι γεγονος...
Και εκει που εχουμε φτασει,επειδη η Αστυνομια ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να φερει σε περας το εργο που της εχει αναθεσει η πολιτεια,πρεπει τουλαχιστον αυτοι που διοργανωνουν τις πορειες ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΝ...
Αντι στα δελτια ειδησεων να προβαλονται τα αιτηματα αυτων που κανουν τη πορεια,δειχνουν ΜΟΝΟ τα επεισοδια..
(Αυτα αλλωστε παρεχουν τηλεθεαση)..
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Απο ποτε ειναι δουλεια μου να παιζω μπουνιες με τον καθε μαλακα? Ο αλλος που υποτιθεται ειναι εκπαιδευμενος και πληρωνεται κιολας δε μπορει να τον απομονωσει και κυνηγησει και θα το κανω εγω? Οχι... Δε γινεται να περιφρουρουν οι διαδηλωτες την πορεια!
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Απο ποτε ειναι δουλεια μου να παιζω μπουνιες με τον καθε μαλακα? Ο αλλος που υποτιθεται ειναι εκπαιδευμενος και πληρωνεται κιολας δε μπορει να τον απομονωσει και κυνηγησει και θα το κανω εγω? Οχι... Δε γινεται να περιφρουρουν οι διαδηλωτες την πορεια!
Το Κ.Κ.Ε. μπορεί μια χαρά....
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Καλα...αυτο το "ειναι εκπαιδευμενος και πληρωνεται κιολας",με εκανε να γελασω...
Που την ειδες εσυ την εκπαιδευση?
Οσον αφορα το "πληρωνεται κιολας"...εδω εχω καποιες ενστασεις...
Πληρωνεται για χιλια-δυο πραγματα,αλλα οχι για να τον βαζουν καθε μερα μπαστακα στα εξαρχεια,μηπως και καυλωσουν τιποτα τσογλανια και βγουν περατζαδα για να βρισουν και να τα σπασουν,βγαζωντας τα απωθημενα τους...
Δεν νομιμοποιω σε καμμια περιπτωση το "να βγαλεις το οπλο σου και να δολοφονησεις"...
Αλλα και αυτοι ανθρωποι ειναι και οχι μηχανες...
Και οταν καθε μερα επι 10 χρονια,σου βριζουν (χωρις καν να σε ξερουν) τη μανα,το πατερα και την αδερφη σου,παιζεις τη ζωη σου κορωνα-γραμματα και δε ξερεις μηπως καποιο απο αυτα τα τσογλανια,αντι για μπουκαλι νερο σου πεταξει και μολοτωφ για να σε καψει ζωντανο,τοτε μπορει και να "σαλεψεις"...
Πληρωνεται για χιλια-δυο πραγματα,αλλα οχι για να τον βαζουν καθε μερα μπαστακα στα εξαρχεια,μηπως και καυλωσουν τιποτα τσογλανια και βγουν περατζαδα για να βρισουν και να τα σπασουν,βγαζωντας τα απωθημενα τους...
Δεν νομιμοποιω σε καμμια περιπτωση το "να βγαλεις το οπλο σου και να δολοφονησεις"...
Και οταν καθε μερα επι 10 χρονια,σου βριζουν (χωρις καν να σε ξερουν) τη μανα,το πατερα και την αδερφη σου,παιζεις τη ζωη σου κορωνα-γραμματα και δε ξερεις μηπως καποιο απο αυτα τα τσογλανια,αντι για μπουκαλι νερο σου πεταξει και μολοτωφ για να σε καψει ζωντανο,τοτε μπορει και να "σαλεψεις"...
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Πάντως για το παιδί στο Περιστέρι μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Ποιος είναι τόσο εκπαιδευμένος για να πετύχει άνθρωπο στα 80 μέτρα με πιστόλι?
Αμφιβάλλω αν στην Ελλάδα σε στρατό και αστυνομία υπάρχει τέτοιο άτομο. Άλλωστε οι εκπαιδευτικές βολές που γίνονται με πιστόλια ειναι μέχρι 50 μέτρα.
Κάτι που λένε για απόστρατο δεν παίζει μόνο και μόνο λόγο ηλικίας.
Οπότε και super sniper και γιός συνδικαλιστή στην υπόθεση?....βρώμα η δουλειά...
Αμφιβάλλω αν στην Ελλάδα σε στρατό και αστυνομία υπάρχει τέτοιο άτομο. Άλλωστε οι εκπαιδευτικές βολές που γίνονται με πιστόλια ειναι μέχρι 50 μέτρα.
Κάτι που λένε για απόστρατο δεν παίζει μόνο και μόνο λόγο ηλικίας.
Οπότε και super sniper και γιός συνδικαλιστή στην υπόθεση?....βρώμα η δουλειά...
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Ελα ντε!!...Εδω ο αλλος απο τα 20 μετρα και βαρεσε στο "γαμο του Καραγκιοζη"Πάντως για το παιδί στο Περιστέρι μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Ποιος είναι τόσο εκπαιδευμένος για να πετύχει άνθρωπο στα 80 μέτρα με πιστόλι?
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Καλα...αυτο το "ειναι εκπαιδευμενος και πληρωνεται κιολας",με εκανε να γελασω...
Οποτε απο τη μια εχουμε τσογλανια που τα σπανε και πετανε μολοτοφ (καθαρα αποτελεσμα της σκατενιας κοινωνιας) και απο την αλλη μπατσους που δερνουν κοσμο, αφηνουν παιδια αναπηρα, βασανιζουν μεταναστες και σκοτωνουν παιδια... Οι πρωτοι ειναι για σκοτωμα, οι δευτεροι δικαιολογημενοι...
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Λαθος...ΔΕΝ δικαιολογω κανεναν...Οποτε απο τη μια εχουμε τσογλανια που τα σπανε και πετανε μολοτοφ (καθαρα αποτελεσμα της σκατενιας κοινωνιας) και απο την αλλη μπατσους που δερνουν κοσμο, αφηνουν παιδια αναπηρα, βασανιζουν μεταναστες και σκοτωνουν παιδια... Οι πρωτοι ειναι για σκοτωμα, οι δευτεροι δικαιολογημενοι...
Απλα πρεπει να καταλαβουμε οτι οταν υπαρχει τετοιο "πολεμικο" κλιμα (που συντηρειτε και απο τα ΜΜΕ και τον Αλαβανο),μπορει πιο ευκολα να ερθει "η κακια στιγμη"...
Και επειδη αυτα τα φαινομενα ειναι καθημερινα,εδω και πολλα χρονια στα Εξαρχεια,καποια στιγμη θα συνεβαινε το κακο...
Και αυτο που δε μου αρεσει εμενα προσωπικα,ειναι η εκταση που ελαβε ολο αυτο συμβαν...Γιατι εαν στη θεση του 15χρονου,ηταν ενας αστυνομικος που τον εκαιγαν ζωντανο με μολοτωφ,οχι μονο αμφιβαλλω αν θα επαιρνε το θεμα τετοιες διαστασεις (καταγγελιες και πορειες του ΣΥΡΙΖΑ,πρωτο θεμα για εβδομαδες στα ΜΜΕ κλπ κλπ),αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα περναγε στα ψιλα...
Αρα σου βαζω εγω το ερωτημα...Η ανθρωπινη ζωη δεν εχει ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΞΙΑ?Ειτε ενος πολιτη,ειτε ενος μπατσου?
Κλαιμε και θρυνουμε το θανατο ενος νεου παιδιου,αλλα απο την αλλη αν στη θεση του ηταν μπατσος...ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ???
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αμερικαν μπαρ γιναμε
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Ποσες φορες πρεπει να ειπωθει οτι ο "αστυνομικος" εχει παει με τη θεληση του στο σωμα αυτο.. Ηξερε τον κινδυνο οταν πηγε και εγινε αστυνομικος και υποτιθεται οτι ειναι καταλληλα εκπαιδευμενος και εχει και την καταλληλη εξαρτηση για επικινδυνες καταστασεις... Ο απλος πολιτης που βγαινει βολτα στα εξαρχεια ποτε συμφωνησε οτι κινδυνευει να δολοφονηθει απο ψυχοπαθεις μπατσους??
imperialdemon1821
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2005
- Like
- 62
- Πόντοι
- 1
NEW WORLD ORDER ειναι η απαντηση σε ολα αυτα οπως ειπε και ενας φιλος πιο πριν και κανει μπαμ απο το πως χαιδευουν τους κουκουλοφορους τα καναλια.Και που να δειτε τι θα γινει οπου νανε σε λιγο με την παγκοσμια οικονομικη κριση με τις πολυεθνικες που ελεγχουν τα λαμογια για αλλαξουμε συστημα χρηματος και να βαλουμε το chip δειτε στο youtube project blue beam,zeitgeist και θα καταλαβατε.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
NEW WORLD ORDER ειναι η απαντηση σε ολα αυτα οπως ειπε και ενας φιλος πιο πριν και κανει μπαμ απο το πως χαιδευουν τους κουκουλοφορους τα καναλια.
;)