Νέα

Πυροβολήθηκε μαθητής στο Περιστέρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tsambo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Πιστευω οτι  πατριωτης ειναι αυτος που αγαπα και αισθανεται περιφανος για την χωρα του,την γλωσσα του,τα εθιμα του και τις παραδοσεις του.
Και οχι αυτος που πιστευει οτι ειναι ανωτερος απο αλλους, αυτος που θελει να επιβαλει με την βια τις ιδεες του.
Ο ταπεινος αγωνηστης οπως ο Μακρηγιαννης και ο Αρης Βελιχιωτης πχ
Οχι αυτος που αυτοπροβαλεται και επαγγελεται με βαση  την πατριδοκαπιλεια οπως ο Πλευρης  ο Λιακοπουλος
και ο Καρατζαφερης

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Για σενα φιλε Tsambo τι σημαινει πατριωτης?

OP
OP
Tsambo

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Δεν εχω ιδεα... Πρεπει ναναι κατι περισσοτερο απο καποιον που απλα νοιαζεται για τον τοπο του... Αλλα αυτο το περισσοτερο δε με αγγιζει... Οποτε δε ξερω!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Κατα τα άλλα η αστυνομία λειτουργεί σαν κλασσικός Ελληνικός κρατικός μηχανισμός...κοιμάτε.

Όταν ξυπνήσουν οι πολιτικοί προϊστάμενοι τους,να είσαι σίγουρος ότι θα ξυπνήσει και η αστυνομία.Και όταν ξυπνήσει η αστυνομία να είσαι σίγουρος ότι πολλοί θα νοσταλγούν την κοιμισμένη αστυνομία...Τη μία απαιτούμε αστυνόμευση και την άλλη αφοπλισμό!Να αφοπλιστεί η αστυνομία άκουσα σε ένα "αίτημα".Και ο στρατός,και η αεροπορία και το ναυτικό προσθέτω εγώ.Και ας στήσουμε τον κώλο μας σε κάθε ένοπλο παράνομο που θα θελήσει να αποκτήσει με ξεκούραστο τρόπο όσα αποκτήσαμε εμείς με θυσίες,δάνεια και ιδρώτα.Αν δεν έχεις αποκτήσει βεβαίως τίποτα δε σε απασχολούν τα διλήμματα αυτά (φιλολογικός ο β'ενικός).

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Θεωρεις καταλληλη αντιμετωπιση (υποτιθεται) εκπαιδευμενου επαγγελματια απεναντι σε μια βρισια αγανακτισμενου παιδιου το ξυλο?? Αυτο ειναι αντιμετωπιση ζωου...

Κοίτα δεν με απασχολεί, εγώ απλά το είπα γιατί τα κανάλια λένε οτι γουστάρουν. Αν βρίσεις τη μάνα κάποιου να υποστείς και τις συνέπειες. Τώρα θα μου πείς "μα καλά ο μπάτσος να βαράει ένα κοριτσάκι?"...προσωπικά χέστικα...όπως χέστικα και για τις μολοτωφ που τρώνε οι μπάτσοι. Αυτός είναι ο κόσμος μας εδώ και χρόνια, απλά έπρεπε να πεθάνει κάποιος στα Εξάρχεια για να το εμπεδώσουμε....και νομίζω οτι τα γκάλοπ και τα εκλογικά αποτελέσματα των τελευταίων 20 χρόνων με δικαιώνουν πλήρως.

Και για να προλάβω του φασιστομυριστές, μόνη μου ιδεολογία εδώ και 17 χρόνια είναι το Metal...

OP
OP
Tsambo

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Κι εγω ειχα αντιληφθει οτι ζουμε στα σκατα απο διαφορες αποψεις, αλλα δεν ηξερα οτι δε μπορεις να κυκλοφορησεις βραδυ επειδη περιπολουν οπλισμενοι ψυχοπαθεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom