Νέα

Πυρκαγιές 2009 - Αττική αλλα και αλλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Enforcer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 605
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αλλά για πες μου πώς στο διάολο παίρνεις την οικογένειά σου να φύγεις από εδώ με δυο μικρά παιδιά;
απλά όπως το έκανα και γω.
βρίσκεις δουλειά πρώτα.
μετά βρίσκεις σπίτι.
μετά κλείνεις τα πάντα εδώ. Πουλάς, νοικιάζεις, χαρίζεις.
μετά ανοιγεις νέα ζωή αλλού.

όσο απλά καταστρέψανε τη χώρα, τόσο απλά άστους να την χαίρονται.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
βρίσκεις δουλειά πρώτα.
μετά βρίσκεις σπίτι.

Είναι πιο δύσκολο με οικογένεια παρά μόνος!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
βρίσκεις δουλειά πρώτα.
μετά βρίσκεις σπίτι.

το οποίο προϋποθέτει ίσως πως είχες κάποια βοήθεια για να πας εκεί που λες; Κάποιον να σε βοηθήσει σε αυτά που λες;
συμφωνώ στην καθυστέρηση (το "κοσκίνισμα"), αλλά από την άλλη, ειδικά όταν έχεις ένα καλό επίπεδο ζωής το σκέφτεσαι διπλά και τρίδιπλα.
Και τέλος πάντων για όλα τα πράγματα υπάρχουν διάφορες απόψεις και όψεις από τις οποίες μπορείς να τα δεις.
Για άλλους είναι εύκολο, για άλλους πιο δύσκολο το οτιδήποτε.
Και σε αυτά που είπες...δεν είδα τίποτα που να έχει να κάνει με τα παιδιά....τα πουλάς και αυτά ή τα χαρίζεις;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Η ΝΔ είναι στην εξουσία. Κανένας άλλος. Η ευθύνη είναι αποκλειστικά δικη της. Σε αυτό συμφωνείς?
διαφωνώ.
γιατί όποτε ακούω οποιονδήποτε από την αντιπολίτευση δεν βλέπω να κάνει μια πρόταση για να βοηθήσει. Αυτοί δεν είναι εκλεγμένοι; Μόνο η κυβερνηση; Ή μήπως εκλέγονται για να μας πρήζουνε τα παπάρια λέγοντάς μας κάθε μέρα πως ΑΝ ήταν αυτοί θα τα είχανε φτιάξει όλα;
Ισχύει και για τους δύο αυτό. Κάθε φορά που είναι στην αντιπολίτευση μας πρήζουνε τα παπάρια για το τι θα έκαναν και μετά αυτό που θα έκαναν και δεν μας το λέγανε είναι πως θα τα κάνανε σκατά στα μούτρα μας και το αποδεικνύουν ΚΑΘΕ φορά.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το οποίο προϋποθέτει ίσως πως είχες κάποια βοήθεια για να πας εκεί που λες; Κάποιον να σε βοηθήσει σε αυτά που λες;
συμφωνώ στην καθυστέρηση (το "κοσκίνισμα"), αλλά από την άλλη, ειδικά όταν έχεις ένα καλό επίπεδο ζωής το σκέφτεσαι διπλά και τρίδιπλα.
Και τέλος πάντων για όλα τα πράγματα υπάρχουν διάφορες απόψεις και όψεις από τις οποίες μπορείς να τα δεις.
Για άλλους είναι εύκολο, για άλλους πιο δύσκολο το οτιδήποτε.
Και σε αυτά που είπες...δεν είδα τίποτα που να έχει να κάνει με τα παιδιά....τα πουλάς και αυτά ή τα χαρίζεις;

φιλαράκο εάν ήξερες το επίπεδο ζωής μου, τη περιουσία μου και τα λοιπά θα έλεγες
καλά μαλάκα είναι;
τα χει όλα και ξεκινάει απ το μηδέν;

ναι γιατί για μένα όλα είναι η ψυχική ηρεμία πρώτα.
στ αρχίδια μου να μένω δίπλα στην παραλία εάν κάνω σαφάρι ανάμεσα σε σκουπίδια.
στ αρχίδια μου να οδηγώ μερσεντέ εάν κάνω σαφάρι ανάμεσα σε παρανοικούς και πτώματα.
στ αρχίδια μου να έχω βίλλα εάν είναι να αναπνέω κάρβουνο.
και για όλα τα παραπάνω προτιμώ να πάρω τα παιδιά μου με τα σώβρακά τους και να μεγαλώσουν στην παραλία την καθαρή, να κυκλοφοράνε με ποδήλατο ελεύθερα και να αναπνέουν καθαρό αεράκι....
Εάν είναι να ζούνε στην κατ επίφασιν χλίδα και μετά να αρχίσουν να ξεπουλάνε την περιουσία τους για χημειοθεραπείες και επεμβάσιες αποκατάστασης...
Ε δε γαμιέται....
Χίλιες φορές υγιής. Ο καθαρός αήρ είναι το μόνο πράγμα που δεν αγοράζεται ακόμα.
Μέχρι να τον πουλήσουν κι αυτόν θα τον θεωρώ την ύψιστη περιουσία......

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
"πόσο μ'αρέσει να ρουφάω καυσαέριο
από εξάτμιση παλιού λεωφορείου"......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
διαφωνώ.
γιατί όποτε ακούω οποιονδήποτε από την αντιπολίτευση δεν βλέπω να κάνει μια πρόταση για να βοηθήσει. Αυτοί δεν είναι εκλεγμένοι; Μόνο η κυβερνηση; Ή μήπως εκλέγονται για να μας πρήζουνε τα παπάρια λέγοντάς μας κάθε μέρα πως ΑΝ ήταν αυτοί θα τα είχανε φτιάξει όλα;
Ισχύει και για τους δύο αυτό. Κάθε φορά που είναι στην αντιπολίτευση μας πρήζουνε τα παπάρια για το τι θα έκαναν και μετά αυτό που θα έκαναν και δεν μας το λέγανε είναι πως θα τα κάνανε σκατά στα μούτρα μας και το αποδεικνύουν ΚΑΘΕ φορά.

έχεις έλλειμμα πολιτικής παιδείας.
η αντιπολίτευση δε νομοθετεί. Καταγγέλει για να έρθει στην εξουσία να νομοθετήσει.
Πρέπει πρώτα να κάτσεις εσύ και όλοι να βάλετε κάτω.
Τι έχετε, οιυ είστε, τι ζητάτε και τι σας επιτρέπουν να έχετε.
Αφού ξεκαθαρίσετε τον εγκεφαλικό αχταρμά ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΩΣ σας έχουν εγκλωβίσει για να σας πηγαίνουν πέρα δώθε όπως ο στρατηγός άνεμος τις φλόγες, μετά καθίσετε και φτιάξετε πλάνο απεγκλωβισμού.
Μέχρι τότε απλά θα καταγράφετε το χάος το εγκεφαλικό σε κάθε προσπάθεια εκλγίκευσης της παράνοιας που σας έχουν καταδικάσει να ζείτε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σημερα το πρωι ενας δημαρχος ελεγε οτι ολα τα οικοπεδα ειναι γεματα με ξεροχορτα και κανενας δεν τα καθαριζη και τον χειμωνα με τα χιονια θελουν απο τον δημο να τους ανοιξη την πορτα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ο δήμος δεν είναι δυνατόν να καθαρίζει ΟΛΑ τα οικόπεδα. Αλλιώς γιατί τα έχουνε οι ιδιοκτήτες τους;
Πόσο μαλάκας πρέπει να είσαι για να έχεις ένα αγροτεμάχιο-οικόπεδο-σπίτι και να μην φροντίζεις την περιουσία σου;
Όλα το κράτος πρέπει να τα κάνει; Στο σπίτι που μένεις δεν το καθαρίζεις εσύ μεσα; Για να το πάρεις το οικόπεδο ήσουνα πρώτος παπάρα Έλληνα, για να το φροντίσεις, πρέπει να το κάνει το Κράτος; Ο Δήμος; Δεν είναι δικό σου; Και άμα μπει να στο καθαρίσει κανεις θα φωνάζεις για καταπάτηση;
Έχω χτήμα στο λαγονήσι. όχι μεγάλο, ένα στρέμα. γύρω γύρω είναι χτισμένο από αυθαίρετα. Εγώ όμως να το πουλήσω δεν μπορώ γιατί είναι χαρακτηρσμένο δασική έκταση. Παρόλαυτά στέλνω άνθρωπο και το καθαρίζει 3 φορές το χρόνο από τα χόρτα. Για να μην υπάρχει φόβος φωτιάς.
Για να μην ξεκινήσει κακό από εμένα.
Ας μην πω τι κάνουνε οι γύρω γύρω......μην εκθέσω κόσμο....κρίμα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
"πόσο μ'αρέσει να ρουφάω καυσαέριο
από εξάτμιση παλιού λεωφορείου"......

ο καθένας όπως τη βρίσκει.
είχα ένα γνωστό που ήθελε η γκόμενα να είναι τίγκα στην κυτταρίτιδα.
Εναν άλλο που αγόραζε ξύγκια από τα βλάχικα.
You get what you deserve άλλωστε.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ο καθένας όπως τη βρίσκει.
είχα ένα γνωστό που ήθελε η γκόμενα να είναι τίγκα στην κυτταρίτιδα.
Εναν άλλο που αγόραζε ξύγκια από τα βλάχικα.
You get what you deserve άλλωστε.

Γιατί  ρε  μας  κάνεις  outing !
Άκου  κυτταρίτιδα !
Λίγο χαλάρωση  είχε  το κορίτσι ! Λίγος  φλοιός  πορτοκαλιού !
Δηλαδή  επειδή  δεν έχουμε  γκόμενα  την Άμιλλα , αλλά  τη  Σβετλάνα  , που  έχει  λίγο κυτταρίτιδα δεν αξίζουμε  μία ?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έχεις έλλειμμα πολιτικής παιδείας.
η αντιπολίτευση δε νομοθετεί. Καταγγέλει για να έρθει στην εξουσία να νομοθετήσει.
Πρέπει πρώτα να κάτσεις εσύ και όλοι να βάλετε κάτω.
Τι έχετε, οιυ είστε, τι ζητάτε και τι σας επιτρέπουν να έχετε.
Αφού ξεκαθαρίσετε τον εγκεφαλικό αχταρμά ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΩΣ σας έχουν εγκλωβίσει για να σας πηγαίνουν πέρα δώθε όπως ο στρατηγός άνεμος τις φλόγες, μετά καθίσετε και φτιάξετε πλάνο απεγκλωβισμού.
Μέχρι τότε απλά θα καταγράφετε το χάος το εγκεφαλικό σε κάθε προσπάθεια εκλγίκευσης της παράνοιας που σας έχουν καταδικάσει να ζείτε.
όχι ρε φίλε
ΕΣΥ έχεις έλλειψη πολιτικής παιδείας.
Η Βουλή νομοθετεί. Πάρε διάβασε. Σχέδιο νόμου κάνει η κυβέρνηση. Όπως σκατιάσαμε το πολίτευμά μας και με τη σκατοδουλεία που έχουνε ΟΛΑ τα κόμματικά στελέχη το κάνανε να νομοθετεί η κυβέρνηση.
κανονικά θα έπρεπε να μπορεί να σταματήσει νόμος στη Βουλή.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η αντιπολίτευση έχει σαν χρέος να ΑΝΤΙ-προτείνει, όχι μόνο να φωνάζει. Όταν κάτι είναι σωστό πρέπει να συνδράμει, όχι μόνο να φωνάζει. ΠΟΎ το είδες εσύ αυτό;

Στο μόνο που συμφώνησαν όλοι τους είναι να πάρουνε περισσότερα χρήματα....

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Καιγόμαστε και όλοι ζητάνε ευθύνες και μιλάνε για σχέδια που δεν υπάρχουνε ενω η αυλή μας έχει ξερόχορτα και το σπίτι μας είναι κτισμένο αυθαίρετα μέσα σε δάσος.

Πτωχεύουμε σαν χώρα και αναζητάμε πόρους από ήδη φορολογημένα εισοδήματα και ημιπεθριόυς και φρουτάκια αλλά όταν μπορούμε, κλέβουμε το ΙΚΑ, δεν πληρώνουμε ΦΠΑ και δηλώνουμε 4.500€ ετήσιο εισόδημα ενώ ζούμε με 70-80.000€.

Παίρνουν στα σχολειά τις σημαίες στις παρελάσεις οι αλβανοί που πρωτεύουν στα μαθήματα και διαμαρτυρόμαστε.

30% από τα χρήματα που δίνονται για κρατικές προμήθειες (με τα όπλα μέσα) είναι μίζες που έχουν κοστολογηθεί ON THE TOP της κανονικής τους αξίας.

Αυτοί που πληρώνουν φόρους και εισφορές έχουν ακριβώς τις ίδιες απολαβές/δικαιώματα με αυτούς που δεν πληρώνουν.

Αν δούμε να προοδεύσει κανείς, ή είναι κλέφτης ή πολιτικός. Το να κατάφερε κάτι με την αξία του, το αποκλείουμε.

ΝΑ ΚΑΟΥΜΕ, 1000 φορές. Αυτό αξίζομε, αυτό παίρνουμε. ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ. Να μείνουμε κούτσουρα, αμόρφωτοι, με πτυχία από τα Ντιρί και τα άλλα ιδρύματα που μπαίνουν όλοι χωρίς κόπο. Να πάμε στο διάολο, γενικώς. Να γίνουμε το κατουρητήριο της Ευρώπης.  Εκεί είναι η θέση μας.

Βαρέθηκα, κάθε χρόνο τα ίδια.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Παρακαλούνται οι κύριοι εμπρηστές την επόμενη φορά που θα βάλουν φωτιά να προειδοποιούν με τηλεφώνημα ωσάν βομβιστική επίθεση για να μην πιάνεται ανέτοιμος ο κρατικός μηχανισμός. :uglystupid:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φιλαράκο εάν ήξερες το επίπεδο ζωής μου, τη περιουσία μου και τα λοιπά θα έλεγες
καλά μαλάκα είναι;
τα χει όλα και ξεκινάει απ το μηδέν;

ναι γιατί για μένα όλα είναι η ψυχική ηρεμία πρώτα.
στ αρχίδια μου να μένω δίπλα στην παραλία εάν κάνω σαφάρι ανάμεσα σε σκουπίδια.
στ αρχίδια μου να οδηγώ μερσεντέ εάν κάνω σαφάρι ανάμεσα σε παρανοικούς και πτώματα.
στ αρχίδια μου να έχω βίλλα εάν είναι να αναπνέω κάρβουνο.
και για όλα τα παραπάνω προτιμώ να πάρω τα παιδιά μου με τα σώβρακά τους και να μεγαλώσουν στην παραλία την καθαρή, να κυκλοφοράνε με ποδήλατο ελεύθερα και να αναπνέουν καθαρό αεράκι....
Εάν είναι να ζούνε στην κατ επίφασιν χλίδα και μετά να αρχίσουν να ξεπουλάνε την περιουσία τους για χημειοθεραπείες και επεμβάσιες αποκατάστασης...
Ε δε γαμιέται....
Χίλιες φορές υγιής. Ο καθαρός αήρ είναι το μόνο πράγμα που δεν αγοράζεται ακόμα.
Μέχρι να τον πουλήσουν κι αυτόν θα τον θεωρώ την ύψιστη περιουσία......
ναι, αλλά δεν μου είπες αν είχες βοήθεια για να ξεκινήσεις εκεί που πήγες.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Παρακαλούνται οι κύριοι εμπρηστές την επόμενη φορά που θα βάλουν φωτιά να προειδοποιούν με τηλεφώνημα ωσάν βομβιστική επίθεση για να μην πιάνεται ανέτοιμος ο κρατικός μηχανισμός. :uglystupid:

Κορυφαίος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
όχι ρε φίλε
ΕΣΥ έχεις έλλειψη πολιτικής παιδείας.
Η Βουλή νομοθετεί. Πάρε διάβασε. Σχέδιο νόμου κάνει η κυβέρνηση. Όπως σκατιάσαμε το πολίτευμά μας και με τη σκατοδουλεία που έχουνε ΟΛΑ τα κόμματικά στελέχη το κάνανε να νομοθετεί η κυβέρνηση.
κανονικά θα έπρεπε να μπορεί να σταματήσει νόμος στη Βουλή.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η αντιπολίτευση έχει σαν χρέος να ΑΝΤΙ-προτείνει, όχι μόνο να φωνάζει. Όταν κάτι είναι σωστό πρέπει να συνδράμει, όχι μόνο να φωνάζει. ΠΟΎ το είδες εσύ αυτό;

Στο μόνο που συμφώνησαν όλοι τους είναι να πάρουνε περισσότερα χρήματα....

είδες που σου είπα ότι τα έχεις μπλέξει;
δεν μιλάμε με αυτό που ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.
μιλάμε για αυτό που έχεις αποδεχθεί να ΓΙΝΕΤΑΙ.
κατά συνέπεια δεν τιθεται θέμα έλλειψης. τιθεται θέμα αντίληψης.

με απλά μαθηματικά.
εάν στην Ελλάδα το ετος 2009 με το νόμο τον τρέχοντα πάρεις 42,5% θα μπορείς να κάνεις στο κοινοβούλιο και κατ επέκταση στη χώρα ό,τι σου γουστάρει.
Στον επόμενο θα σου φτάνει και λιγότερο.........
εάν δεν μπορείς να κάνεις πράξεις δεν φταίω εγώ.
Τα άλλα που λες περι βουλής είναι για να περνά η ώρα...
Αλλωστε σε έχουν πείσει ότι έχεις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Τι ναλέμε τώρα...
Εδώ καμαρώνεις κιόλας...........(ως Ελλην εννοώ, όχι προσωπικά)

Υ.Γ. η παρούσα κυβέρνηση έχει αυτοδυναμία με την ψήφο 28 χιλιάδων....
Κοινώς, τα 28 χιλιάρικα (ούτε ένα Καραισκάη) καταδίκασαν τα άλλα 6 μύρια που ψήφισαν σε αυτά που ζεις τα τελευταία 2 χρόνια.
Γι αυτό σου λέω..
Ξεκίνα πρώτα ένα ένα να τα ξεκαθαρίζεις.
Μετά θα τα βρούμε γιατί είσαι λογικός ανθρωπος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι, αλλά δεν μου είπες αν είχες βοήθεια για να ξεκινήσεις εκεί που πήγες.

ΟΥΔΕΜΙΑ. Ο,τι κουβάλαγα ως επαγγελματικό περιουσιακό στη μέχρι τότε πορεία μου εν Ελλάδι.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Περσόνα  είσαι  άδικος !
Δηλάδή  τι να  κάνει  ο άνθρωπος  ο Καραμνλής  παραπάνω !
Όλο το Σ/Κ το πέρασε  στο Μαξίμου  παρακολουθώντας  τις  εξελίξεις !
Με σαντουιτσάκια  .

Είχε  και  τον Πάκη  και τον Μαρκογιαννάκη  να  τον ενημέρώνουνε !
Άσε  λέμε !
Σ/Κ με  Πάκη - Μαρκογιαννάκη !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom