Οποιος συληφθει να φαζει φωτιες σε Δασος να πηγαινει Εισοβια μεσα ΑΛΛΑ [size=30pt]εισοβια[/size] οχι 25 χρονια.
Να αναδασωθουν ολες οι καμμενες περιοχες.
οποιος εχει χωραφια και καθονται επιδοτηση να φυτεψει δεντρα επιδοτουμενα 20 / Δεντρο το χρονο.
Σωστη Ανακυκλωση σκουπιδιων.
Εκμεταλευση των Ανανεωσιμων Πηγων Ενεργειας με κινητρα.
ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ/ΥΓΕΙΑ
Σωστη Αστυνομευση.. γενικοτερη και σε ολη την Ελλαδα
Οποιος γιατρος ειναι εμμισθος και παιρνει φακελακι[size=30pt] ΕΙΣΟΒΙΑ[/size] για Προδοσια του Ορκου του
και με αυτόν τον άνθρωπο , που μας πουλάει πατρίδα με το μέτρο , μπαίνουμε σε διάλογο ... και ΠΟΛΥ ΚΑΛΆ ΚΑΝΟΥΜΕ , αν και εφ'όσον του δίνουμε την αναλογούσα σημασία . Επειδή είμαι εγώ φιλόλογος , δεν σημαίνει πως πρέπει να μιλώ αποκλειστικά και μόνον με φιλολόγους , αλλά έναν [size=25pt]ΣΤΟΙΧΕΙΏΔΗ σεβασμό στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ και στον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ της[/size] , τον ΑΠΑΙΤΩ ! Πολλώ δε , όταν οι προσκυνητές των ΝΑΖΙ και οι δωσίλογοι μαυραγορίτες με κατηγορούν γιά εθνικό μειοδότη ! Ο καλός Θεός μαζί σου ! Να σου δίνει κουράγιο ! Εγώ , από κάποιο σημείο και έπειτα , θα τον καλούσα γιά ένα ποτό και θα του έδειχνα πόσα απίδια βάνει ο σάκκος . . . μιά και αυτός ισχυρίζεται πως είναι Λ.Ο.Κ.ατζής και άλλα ευτράπελα ! Ρε τι κυκλοφοράει στο net ρεεεεεεεεεεεεεε ;;;;;;;;;;
ταδε εφη Biker.........