ή αραχτοί σχολιάζουν την ανικακότητα του "κράτους" γενικά με ένα φραπέ? Κράτος είμαστε όμως εμείς οι ίδιοι.
έχεις δίκιο. σωστή κουβέντα
ή αραχτοί σχολιάζουν την ανικακότητα του "κράτους" γενικά με ένα φραπέ? Κράτος είμαστε όμως εμείς οι ίδιοι.
Αντε για όλα έχουμε την λύση μία πορεία η οποία θα ταλαιπωρήσει τόσο και τόσο κόσμο, κάνα έκτροπο, θα χαρούν οι καναλάκηδες και θα κοιμηθούν όλοι ευτυχισμένοι.
Αμτσι εμπρός. Ενεργός πολίτης όχι για βόλτες. Χρειάζεται όμως και βοήθεια. λίγη όχι πολύ. Ηθελα να τρέξω να βοηθήσω αλλά πού? Χωρίς συντονισμό και εκπαίδευση τι να κάνω.
Οτι εχει σχεση με τους αρχαιους το διαβαζω συναγωνιστη tomito O φιλοσοφος ειναι ο Πλωτίνος και το κειμενο ειναι απο τις ΕννεάδεςΦόρεστ διαβάζουμε Κέλσο?
ο κυρίαρχος λαός στην κοινοβουλευτικη "δημοκρατία" του Γιουνανιστάν επενδύει την ψήφο του προς επαγγελματική αποκατάσταση.
Κατά συνέπεια να βγάζει τον σκασμό και να κάθεται να του κάνουν διάφορα
Οτι εχει σχεση με τους αρχαιους το διαβαζω συναγωνιστη tomito O φιλοσοφος ειναι ο Πλωτίνος και το κειμενο ειναι απο τις Εννεάδες
ΣΩΣΤΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΩΝΚέλσος, Αληθής Λόγος κατά Χριστιανων σελ 85-86 εκδ Θύραθεν
ΣΩΣΤΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΩΝ
Να υπενθυμίσω εδώ ότι στις φετινές φωτιές του Ιουλίου στην Ισπανία 5 πυροσβέστες έχασαν την ζωή τους:
Και η κυβέρνηση δεν έπεσε.
Οι φωτιές του Ιουλίου '09 στην Νότια Ευρώπη:
Είπε πολλά αστεία σήμερα στην ενημέρωση των συντακτών, αλλα το πιο αστείο αλλα και θλιβερό είναι το παρακάτω
----
Σε ό,τι αφορά το ζήτημα της ίδρυσης ξεχωριστού υπουργείου Περιβάλλοντος δήλωσε ότι «η αποτελεσματικότητα των δράσεων στον τομέα του περιβάλλοντος δεν γίνεται με την ίδρυση ενός καινούργιου υπουργείου. Οι δράσεις περιβάλλοντος που αναπτύσσονται στο υπουργείο του οποίου προΐσταται ο κ. Σουφλιάς είναι συγκεκριμένες, χειροπιαστές και αποτελεσματικές».
Πάντως αλήθεια εγώ ανυπομονώ να έρθει ο Γιωργάκης να μην έχουμε καμία φωτιά.
φιλε μου γιατι κινδυνολογουμε ασκοπα???που καηκε πολιτης?ποιος καηκε και που?για φετος μιλαω ετσι???καηκε το συμπαν αλλα οχι ανθρωποι..μην τα παραλεμε κι εμεις...Στην Ελλαδα καηκαν πολιτες αλλα τεσπα !!!
φιλε μου γιατι κινδυνολογουμε ασκοπα???που καηκε πολιτης?ποιος καηκε και που?για φετος μιλαω ετσι???καηκε το συμπαν αλλα οχι ανθρωποι..μην τα παραλεμε κι εμεις...
Ναι προφανως σε ενοχλει που το νικ μου ειναι ΔΑΣΟΣ γιατι γουσταρεις να τα καις ΝΟΥΜΕΡΟεσύ πρώτ απ όλα πλέον πρέπει να αλλάξεις το νικ σου.
Ναι προφανως σε ενοχλει που το νικ μου ειναι ΔΑΣΟΣ γιατι γουσταρεις να τα καις ΝΟΥΜΕΡΟ
......θα στο πω αλλιώς να το καταλάβεις....
Και στο Τσερνόμπιλ δεν χάθηκαν άνθρωποι κατά τη διάρκεια των κρίσιμων ωρών...............
Αδερφε το ανοιγεις και το τραβας πολυ....μ αυτην την εννοια Θα χαθουν κι ανθρωποι που κολυμπα σε μολυσμενα νερα,που ζουν διπλα σε παρκα κεραιων,που εργαζονται σε λιγνιτορυχεια,λατομεια και τοσα αλλα,που οδηγουν επικινδυνα κτλ...θα στο πω αλλιώς να το καταλάβεις....
Και στο Τσερνόμπιλ δεν χάθηκαν άνθρωποι κατά τη διάρκεια των κρίσιμων ωρών...............