Νέα

PUB STORY - Πιπίνου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billinio
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MyNameIsNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Άννα μελαγχρινό άλογο εκ Ρωσσίας ορμώμενο με φοβερές ποδάρες και ωραίο κορμί αλλά έχανε πόντους λόγω του προσώπου η ηλικία της γύρω στα 30+....δεν μου άρεσε οπότε αποχώρησε αμέσως :cheesy:
Aαααχχχ! Αννούλα! Δεν έχεις άδικο για την περιγραφή αλλά είναι πολύ ευχάριστο κορίτσι πάντως

Το μαγαζί δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο από παρέα,δεν επιτρέπονται τα μπαλαμούτια κλπ.Οι τιμές το πότο του πελάτη στα 6€ το απλό και 8€ το σπέσιαλ ενώ το κέρασμα των κοριτσιών κοστολογείται στα 12€!
Πάντως με 2x€12 περνάς όσο αλλού με 3x€10... O ρυθμός πόσης είναι αρκετά χαλαρός και αν δεν ψάχνεις για ροφήματα και κοψίδια είναι ωραίο μαγαζάκι

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Aαααχχχ! Αννούλα! Δεν έχεις άδικο για την περιγραφή αλλά είναι πολύ ευχάριστο κορίτσι πάντως
Πάντως με 2x€12 περνάς όσο αλλού με 3x€10... O ρυθμός πόσης είναι αρκετά χαλαρός και αν δεν ψάχνεις για ροφήματα και κοψίδια είναι ωραίο μαγαζάκι

Τελικα πρεπει να ειχε δικιο μια παλια καραβανα Ρωσσιδα..Μου ειπε το ιστορικο "εσεις οι Ελληνες ειστε πολυ μαλακες..Πληρωνεται για παρεα ελπιζοντας να γαμησετε..Στην Ρωσσια οι αντρες πρωτα μας γαμανε και μετα μας κερνανε".

MyNameIsNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Τελικα πρεπει να ειχε δικιο μια παλια καραβανα Ρωσσιδα..Μου ειπε το ιστορικο "εσεις οι Ελληνες ειστε πολυ μαλακες..Πληρωνεται για παρεα ελπιζοντας να γαμησετε..Στην Ρωσσια οι αντρες πρωτα μας γαμανε και μετα μας κερνανε".
Α, φίλτατε, αν δεν πάς "με την ελπίδα" ότι μετά από την 20ή επίσκεψη και το 3523ο κέρασμα θα... και "έτσι"... και "αλλιώς", δεν υπάρχει θέμα νομίζω. Κάθε τι έχει το γούστο του... Το λακριντί, ο χαβαλές, το ρόφημα, το κοψίδι... Όλα στην ώρα τους και αρκεί να ξέρεις ότι μεσολαβεί το πορτοφόλι που όλα τα αλλοιώνει.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

τύπε κλισέ η απάντηση της γκόμενας(πάντα μιλάω βάσει τον δικών μου εμπειριών)ποτέ δεν κερνάω για να γαμήσω κωλομπαρού την πλάκα μου κάνω και μέχρι εκεί ;)

δεν το αρνούμαι έχουν βγει καλές φάσεις με τα κορίτσια αλλά εκτός ιδρύματος.....μέσα μόνο χαβαλές ;)

εντάξει υπάρχουν πολλοί που έχουν ανάγκη την παρέα και μόνο εεε και αυτοί είναι απαραίτητοι στην εύρυθμη λειτουργία του οικοσυστήματος :cheesy:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

είμαι σκληρός τύπε όταν έχω να κάνω με εργαζόμενα κορίτσια οπότε δεν μου άρεσε,το κατάλαβε βέβαια προσπάθησε να το σώσει αλλά....... :-

τον ρυθμό πόσης δεν τον είδα καθόλου χαλαρό οπότε κρατάω μια πισινή ;)

Επισκέπτης
τύπε κλισέ η απάντηση της γκόμενας(πάντα μιλάω βάσει τον δικών μου εμπειριών)ποτέ δεν κερνάω για να γαμήσω κωλομπαρού την πλάκα μου κάνω και μέχρι εκεί ;)

δεν το αρνούμαι έχουν βγει καλές φάσεις με τα κορίτσια αλλά εκτός ιδρύματος.....μέσα μόνο χαβαλές ;)

εντάξει υπάρχουν πολλοί που έχουν ανάγκη την παρέα και μόνο εεε και αυτοί είναι απαραίτητοι στην εύρυθμη λειτουργία του οικοσυστήματος :cheesy:
:think: πως ομως θα  :knockinb: εκτος ιδρυματος αν πρωτα δεν ειχες κερασει εντος του ιδρυματος τα κοριτσια?  :think:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
:think: πως ομως θα  :knockinb: εκτος ιδρυματος αν πρωτα δεν ειχες κερασει εντος του ιδρυματος τα κοριτσια?  :think:

τύπε τι να σου εξηγήσω πως γίνεται το παιχνίδι εκτός έδρας.....???

το βασικότερο είναι ότι δεν γίνεται με όλες αλλά πρέπει να ξέρεις που θα κινηθείς φαίνονται ποιες γουστάρουν....εκεί εννοείται ότι θα κεράσεις αλλά με μέτρο ;)

το πράγμα θέλει εμπειρία παίχτη αλλιώς θα σε ξεπουπουλιάσουν οι κυρίες :grin:

Επισκέπτης
τύπε τι να σου εξηγήσω πως γίνεται το παιχνίδι εκτός έδρας.....???

το βασικότερο είναι ότι δεν γίνεται με όλες αλλά πρέπει να ξέρεις που θα κινηθείς φαίνονται ποιες γουστάρουν....εκεί εννοείται ότι θα κεράσεις αλλά με μέτρο ;)

το πράγμα θέλει εμπειρία παίχτη αλλιώς θα σε ξεπουπουλιάσουν οι κυρίες :grin:
απλα ρωτησα επειδη ειπες οτι δεν κερνας κολωμπαρου για να την γαμισης! τωρα το διευκρινησες σωστα. κερνας για να γαμησεις εκτος, αυτες που φαινονται οτι γουσταρουν!  :rockon:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
απλα ρωτησα επειδη ειπες οτι δεν κερνας κολωμπαρου για να την γαμισης! τωρα το διευκρινησες σωστα. κερνας για να γαμησεις εκτος, αυτες που φαινονται οτι γουσταρουν!  :rockon:

όπα τύπε μην με βγάλεις και ψεύτη είπαμε αν δεν κεράσεις δεν γίνεται παιχνίδι αυτό είναι νόμος ;)

αλλά να ξέρεις τα ποσοστά επιτυχίας δεν ακολουθούν μια σταθερή πορεία υπάρχουν αυξομειώσεις συνεχώς ;)

Επισκέπτης
όπα τύπε μην με βγάλεις και ψεύτη είπαμε αν δεν κεράσεις δεν γίνεται παιχνίδι αυτό είναι νόμος ;)

αλλά να ξέρεις τα ποσοστά επιτυχίας δεν ακολουθούν μια σταθερή πορεία υπάρχουν αυξομειώσεις συνεχώς ;)
οκ τυπε,εγινες κατανοητος!  ;)

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Τώρα τι ήθελα και ξαναπήγα στο συγκεκριμένο μαγαζί αφού το είχα οριστικά διαγράψει? Με έτρωγε ο.. απαυτός μου για να δω τι γίνεται.
Επίσκεψη πριν 2 εβδομάδες, καθημερινή.
Το μπαρ γεμάτο από την μια πλευρά όπου μόνιμα συνηθίζουν και κάθονται οι κυρίες, μάλλον για να οδηγήσουν τους νέους κυρίως πελάτες στους καναπέδες απέναντι.
Που κατά παρέκκλιση στην εδώ περίπτωση είναι σαν τιμωρία να κάθεσαι σε αυτά τα καθιστικά.
Το ρόστερ ανανεωμένο σε μεγάλο βαθμό αλλά μειωμένο κατά τα 2/5 περίπου. Δεν φθάνανε την 10αδα όταν παλιότερα  γέμιζαν μόνες τους όλο το μπαρ. Τα σκαμπό για την ακρίβεια.
Δυο –τρεις γνωστές παρουσίες, κατά πως φαίνεται από τις βασικές της επιχείρησης, οι μεγαλύτερες σε ηλικία και οι υπόλοιπες παντελώς νέες.
Ενδιαφέρουσες οπτικά οι του νέου ρόστερ σχεδόν όλες σε ηλικίες απ ότι κατάφερα να ..τσεκάρω μεταξύ 25-35 και αρκετά εμφανίσιμες.
Βέβαια παραμένουν τα απαγορευτικά εντός χώρου ακόμη και σε έμπειρους παίκτες και ισχύουν τα βασικά δεδομένα του συγκεκριμένου χώρου. (Λεπτομέρειες σε παλιότερα σχόλια)
Υποσχέσεις κλπ αλλά με τάσεις κυρίως προς βασικές χορηγίες.
Εξ άλλου την ώρα που έμεινα, κάτι λίγο παραπάνω από μια, παρελάσανε 2 επίτιμοι χορηγοί, ξεχωριστά ο καθένας και επιβεβαιώσανε και το ..δόγμα!
Πάλι θα ξαναγράψω τα ίδια όπως παλιότερα. Αν και οι περιορισμοί είναι μεν λιγότεροι, επειδή όμως εδώ η αναφορά είναι για κωλόμπαρα δεν μου αρέσει να βρίσκομαι σε χώρους που ναι μεν παρουσιάζονται ως τέτοιοι, αλλά έχουν μια πολιτική καφετέριας με χαμηλά φώτα.
Φυσικά και δεν κάνει για τα δικά μου γούστα η εν λόγω κατάσταση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom