Τώρα τι ήθελα και ξαναπήγα στο συγκεκριμένο μαγαζί αφού το είχα οριστικά διαγράψει? Με έτρωγε ο.. απαυτός μου για να δω τι γίνεται.
Επίσκεψη πριν 2 εβδομάδες, καθημερινή.
Το μπαρ γεμάτο από την μια πλευρά όπου μόνιμα συνηθίζουν και κάθονται οι κυρίες, μάλλον για να οδηγήσουν τους νέους κυρίως πελάτες στους καναπέδες απέναντι.
Που κατά παρέκκλιση στην εδώ περίπτωση είναι σαν τιμωρία να κάθεσαι σε αυτά τα καθιστικά.
Το ρόστερ ανανεωμένο σε μεγάλο βαθμό αλλά μειωμένο κατά τα 2/5 περίπου. Δεν φθάνανε την 10αδα όταν παλιότερα γέμιζαν μόνες τους όλο το μπαρ. Τα σκαμπό για την ακρίβεια.
Δυο –τρεις γνωστές παρουσίες, κατά πως φαίνεται από τις βασικές της επιχείρησης, οι μεγαλύτερες σε ηλικία και οι υπόλοιπες παντελώς νέες.
Ενδιαφέρουσες οπτικά οι του νέου ρόστερ σχεδόν όλες σε ηλικίες απ ότι κατάφερα να ..τσεκάρω μεταξύ 25-35 και αρκετά εμφανίσιμες.
Βέβαια παραμένουν τα απαγορευτικά εντός χώρου ακόμη και σε έμπειρους παίκτες και ισχύουν τα βασικά δεδομένα του συγκεκριμένου χώρου. (Λεπτομέρειες σε παλιότερα σχόλια)
Υποσχέσεις κλπ αλλά με τάσεις κυρίως προς βασικές χορηγίες.
Εξ άλλου την ώρα που έμεινα, κάτι λίγο παραπάνω από μια, παρελάσανε 2 επίτιμοι χορηγοί, ξεχωριστά ο καθένας και επιβεβαιώσανε και το ..δόγμα!
Πάλι θα ξαναγράψω τα ίδια όπως παλιότερα. Αν και οι περιορισμοί είναι μεν λιγότεροι, επειδή όμως εδώ η αναφορά είναι για κωλόμπαρα δεν μου αρέσει να βρίσκομαι σε χώρους που ναι μεν παρουσιάζονται ως τέτοιοι, αλλά έχουν μια πολιτική καφετέριας με χαμηλά φώτα.
Φυσικά και δεν κάνει για τα δικά μου γούστα η εν λόγω κατάσταση.