Intruder80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.648
- Πόντοι
- 456
OAEΔ είναι για σένα....ΠΑΜ(Ε)!!!!!
OAEΔ είναι για σένα....ΠΑΜ(Ε)!!!!!
Ευγε φίλεεπιστροφη στο 2000 και το "Προσεχως 20 Βουλγαρες" αλλα με περιτυλιγμα τικ-τοκ . Η κονσομασιον εγινε "παρουσια" ακομα και στα "trendy" μαγαζια και τωρα οι κονσοματζουδες εγιναν trendy .
Σε καθε περιπτωση η influencer που πετα τον κωλο της στο ινστα και στο OF ειναι καλη κοπελα που κανει την δουλεια της το ιδιο και η κονσοματρις . Μονο οι ιεροδουλες ακομα δεν εχουν αποκατασταθει κοινωνικα παρολο που αυτες ειναι που πραγματικα επιτελουν κοινωνικό εργο . Ευτυχως που υπαρχουν πουτανες θα ελεγα εγω . Μην πετατε λεφτα για να τον παιζετε το βραδυ στο σπιτι .
Οπως λεει και ο φιλος
Στο ΜΟΥΝΙ της. Θα ανοίξει δική της κωλόμπα. Η οποία θα έχει φανερά σεξουαλικές υπηρεσίες. Όχι όπως η άλλη η ξανθιά γερομπάρμπι, που μας έλεγε δήθεν πως δεν παρέχουν σεξουαλικές υπηρεσίες. Στηρίζουμε Μαρίνα. ΠΑΜ.Απέλυσαν τη γυναίκα που έγινε viral στο TikTok με το «Σκορπιός, είναι για σένα»
Η ιδιοκτήτρια έβγαζε ζήλια επειδή ζητούσαν εμένα, είπε - Την έδιωξα, έκανε το μαγαζί άνω κάτω, απάντησε η αντίθετη πλευράwww.protothema.gr
Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι λίγο καλύτερα. Τις έχω ικανές τις ρουφιάνες, να έχουν στήσει τον τσακωμό τους. Σαν τους τ(ρ)άπερς της σημερινής εποχούλας. Για τις αντιδράσεις και την προβολή.Στο ΜΟΥΝΙ της. Θα ανοίξει δική της κωλόμπα. Η οποία θα έχει φανερά σεξουαλικές υπηρεσίες. Όχι όπως η άλλη η ξανθιά γερομπάρμπι, που μας έλεγε δήθεν πως δεν παρέχουν σεξουαλικές υπηρεσίες. Στηρίζουμε Μαρίνα. ΠΑΜ.
Τι λες ρε φίλε ;Σε καθε περιπτωση η influencer που πετα τον κωλο της στο ινστα και στο OF ειναι καλη κοπελα που κανει την δουλεια της το ιδιο και η κονσοματρις . Μονο οι ιεροδουλες ακομα δεν εχουν αποκατασταθει κοινωνικα παρολο που αυτες ειναι που πραγματικα επιτελουν κοινωνικό εργο . Ευτυχως που υπαρχουν πουτανες θα ελεγα εγω . Μην πετατε λεφτα για να τον παιζετε το βραδυ στο σπιτι .
Θέλω τηλεφωνακια και των δύο.. ΠΑΜ.
Θα έλεγε κανένας κακοπροαίρετος. Όχι εγώ. Πώς η κόντρα τους ήταν όντως στημένη για την αυτοπροβολή τους.Επέστρεψε η «Παμ» στο Scorpios Bar - Λύθηκε η παρεξήγηση με την ιδιοκτήτρια
Η Μαρίνα Μπομπέτσι χτες το βράδυ πήγε κανονικά για δουλειά στο μαγαζί - Δείτε βίντεο, δηλώσεις και φωτογραφίεςwww.protothema.gr
Συνιδιοκτήτρια είναι.Μπορεί να τσόνταρε λιγότερα από ότι ο συνέταιρος της.Ερώτημα: υπάρχει ελληνίδα στην ηλικία της Μαρίας που να έχει λεφτά να ανοίξει μαγαζί;
Οι πιο πολλές δικές μας που ξέρω στην ηλικία της που δεν έχουν βρει χορηγό πριν σταφιδιάσουν τις τρώει το μαύρο φίδι. Όχι να έχουν και λεφτά για μαγαζί.
Μήπως τελικά οι Έλληνες όντος ξοδεύουμε πιο πολλά λεφτά στις εισαγόμενες παρά στις δικές μας Και από ότι φαίνεται ακόμα και σε φάση μιλφογρανις οι εισαγόμενες υπερέχουν και συνεχίζουν να μαζεύουν τις συντάξεις του κοσμάκη
Μπα. Περισσοτερο για την αυτοφωράκια κάποιου αλλου συνεταιρου ο οποιος εχει αναλαβει και τα όποια κουμαντα της προστασιας την κοβω παρα πραγματικη ιδιοκτητρια. Δε μιλαμε για Mikel εδω...Ερώτημα: υπάρχει ελληνίδα στην ηλικία της Μαρίας που να έχει λεφτά να ανοίξει μαγαζί;
Οι πιο πολλές δικές μας που ξέρω στην ηλικία της που δεν έχουν βρει χορηγό πριν σταφιδιάσουν τις τρώει το μαύρο φίδι. Όχι να έχουν και λεφτά για μαγαζί.
Μήπως τελικά οι Έλληνες όντος ξοδεύουμε πιο πολλά λεφτά στις εισαγόμενες παρά στις δικές μας Και από ότι φαίνεται ακόμα και σε φάση μιλφογρανις οι εισαγόμενες υπερέχουν και συνεχίζουν να μαζεύουν τις συντάξεις του κοσμάκη