Νέα

PUB STORY - Πιπίνου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billinio
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Τι παίζει σε αυτό το μαγαζί ;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
URL]]

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Είχα περάσει από εκεί πριν 6-7 μήνες αν θυμάμαι καλά για 2 φορές. Κάπου υπάρχει αναλυτικο ρεπορτάζ μαζί με το Corner που είναι δίπλα, αλλά δεν θυμάμαι που .. είναι  :cheesy:
Εν ολίγοις, μεγάλο μαγαζί, με πολύ μεγάλο ρόστερ... αλλά χωρίς τίποτα.
Άνοιγε από το μεσημέρι.
Δεν ξέρω όμως αν κάτι έχει αλλάξει τελευταία σε ώρες και κυρίως στο..παιγνίδι.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Είχα περάσει από εκεί πριν 6-7 μήνες αν θυμάμαι καλά για 2 φορές. Κάπου υπάρχει αναλυτικο ρεπορτάζ μαζί με το Corner που είναι δίπλα, αλλά δεν θυμάμαι που .. είναι  :cheesy:
Εν ολίγοις, μεγάλο μαγαζί, με πολύ μεγάλο ρόστερ... αλλά χωρίς τίποτα.
Άνοιγε από το μεσημέρι.
Δεν ξέρω όμως αν κάτι έχει αλλάξει τελευταία σε ώρες και κυρίως στο..παιγνίδι.

κεφαλληνιας  ειναι  κατω απο πατησιων.    εχει  ωραια  μωρα  και  μικρουλες  σε ηλικια  ( που  σημαινει  δυσκολες  και  βασικα  ψαχνουν  για χορηγους ) .  απο το μεσημερι  συνεχιζει  να ανοιγει.  τιποτα δεν γινεται εκει μεσα. 

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
κεφαλληνιας   ειναι  κατω απο πατησιων.    εχει   ωραια   μωρα  και  μικρουλες  σε ηλικια  ( που  σημαινει  δυσκολες   και  βασικα  ψαχνουν   για χορηγους ) .   απο το μεσημερι   συνεχιζει  να ανοιγει.  τιποτα δεν γινεται εκει μεσα.   

Το δεν θυμάμαι που είναι αφορούσε μόνο το ρεπορτάζ, όχι την διεύθυνση :grin:
Το που είναι τα βρίσκω με τις ταμπέλες έχω ένα πάγιο θέμα  :grin:
Υποψιάζομαι ότι.. ξαναπέρασες γιατί για το συγκεκριμένο τα έχουμε ..ξαναπεί!
Και για να πήγες εσύ ''πονηρέ γάτε'' από εκεί κάποιος λόγος θα υπάρχει :grin:
Μπορεί λόγω καλοκαιριού να απαλλάχτηκαν από τις ..ενοχές οι ..παρθένες  :2funny:
Θα με βάλεις στην πρίζα να το..τριτώσω το ''κακό''

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Το δεν θυμάμαι που είναι αφορούσε μόνο το ρεπορτάζ, όχι την διεύθυνση :grin:
Το που είναι τα βρίσκω με τις ταμπέλες έχω ένα πάγιο θέμα  :grin:
Υποψιάζομαι ότι.. ξαναπέρασες γιατί για το συγκεκριμένο τα έχουμε ..ξαναπεί!
Και για να πήγες εσύ ''πονηρέ γάτε'' από εκεί κάποιος λόγος θα υπάρχει :grin:
Μπορεί λόγω καλοκαιριού να απαλλάχτηκαν από τις ..ενοχές οι ..παρθένες  :2funny:
Θα με βάλεις στην πρίζα να το..τριτώσω το ''κακό''

εχω  κανει  μια  μικρη  επενδυσουλα  (θα  δουμε αν αποδωσει )  :tooth:  . σε μια απο εκει μεσα (  3 επισκεψεις  απο  4-5 ποτα την καθε φορα ) .    τωρα παιζουμε την γατα με το ποντικι.    θα δουμε. 

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
  εχω   κανει  μια  μικρη  επενδυσουλα  (θα  δουμε αν αποδωσει )  :tooth:   . σε μια απο εκει μεσα (  3 επισκεψεις   απο  4-5 ποτα την καθε φορα ) .     τωρα παιζουμε την γατα με το ποντικι.    θα δουμε. 

Μάλιστα... είναι ''σοβαρή σχέση''..Το πας δηλαδή για ...''καλό σκοπό''.  :cheesy:
Για αυτό έκοψες και τις... λεπτομέρειες?  :grin:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Μάλιστα... είναι ''σοβαρή σχέση''..Το πας δηλαδή για ...''καλό σκοπό''.  :cheesy:
Για αυτό έκοψες και τις... λεπτομέρειες?  :grin:

τωρα  τελευταια την  εχω  δει  καπως  αλλιως .  αν  την ριξεις ( και μιλαω μονο για μια συγκεκριμενη κατηγορια απο ολες αυτες που δουλευουν στα  μπαρακια ) ,  και την εχεις  για μερικους μηνες ,  το ζεις πιο καλα,  σου μενει κατι να θυμασαι. 

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
   τωρα  τελευταια την  εχω  δει  καπως  αλλιως .  αν  την ριξεις ( και μιλαω μονο για μια συγκεκριμενη κατηγορια απο ολες αυτες που δουλευουν στα  μπαρακια ) ,  και την εχεις  για μερικους μηνες ,  το ζεις πιο καλα,  σου μενει κατι να θυμασαι.   
ονιρο ζισ!!!!!!!!!!!!!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Επίσκεψη το Σαββάτο το βράδυ γύρω στις 10+ όπου ο jerry5 μου λέει πάμε να δούμε το μαγαζί θα σου αρέσει....δεν είχα λόγο να μην τον πιστέψω οπότε κάναμε ντου.Κατά την εισοδό μας μελαγχρινό πιπίνι με γαλανά μάτια έπεσε πάνω στον jerry5(όπως έμαθα μετά παλιά αγάπη που δεν συνεχίστηκε......)αγκαλιές,φιλιά παράπονα που χάθηκε :jerking: κλπ!!Κάτσαμε σε ένα στρογγυλό τραπέζι όπου το μελαγχρινό ήρθε να μάθει τα νέα της παρέας......εγώ δεν ήμουν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με τον χώρο ο οποίος είναι κάπως μικρός με λίγα τραπεζάκια αλλά με αρκετές κοπέλες που μπορείς να διαλέξεις.Για καλή μου τύχη παρέλασαν όλες από δίπλα μου οπότε μου δόθηκε η ευκαιρία να τις γνωρίσω όπου ξεχώρισα μόνο 1 η οποία πραγματικά ήταν σκέτος πειρασμός,άνετα την πάταγα μαζί της......Το ρόστερ ήταν το εξής:

Αλεξάνδρα ξανθό μίλφ με ποδάρες η οποία μου έπιασε την κουβέντα ενώ εστίασε στα προσωπικά μου :think: :think: εγώ την έκοψα για Ελληνίδα μιας και μιλούσε τα Ελληνικά πάρα πολύ καλά.Δυστηχώς η πραγματικότητα απείχε από αυτό που εγώ φανταζόμουν μιας και το μωρό είναι από Αλβανία :sunglasses:

Άννα μελαγχρινό άλογο εκ Ρωσσίας ορμώμενο με φοβερές ποδάρες και ωραίο κορμί αλλά έχανε πόντους λόγω του προσώπου η ηλικία της γύρω στα 30+....δεν μου άρεσε οπότε αποχώρησε αμέσως :cheesy:

Ευγενία Ρουμάνα επίσης ψηλή κοπέλα αλλά με εντελώς αδιάφορη φάτσα >:(

Όλγα Ρωσσίδα μιλφάρα με κοντό μαλλί ξανθής απόχρωσης όπου φορούσε μαύρο μίνι φόρεμα και μαύρες μπότες που έφθαναν μέχρι το γόνατο :grin:

Μάγια η Γεωργιανή μελαγχρινό μωρό με όμορφα μάτια,φορούσε εμπριμέ φορεματάκι ενώ μονοπόλησε την παρέα του jerry5 ήταν ιδιαίτερα ομιλιτική ενώ προσπαθούσε να παίξει μαζί μου αλλά δεν ενέδωσα βαριόμουν.Μου έκανε και ένα κοπλιμέντο λόγω της εμφάνισης μου με τον jerry5 να ζηλεύει :2funny: :2funny:

Μιρέλα ο απόλυτος Ρουμανικός έρωτας μελαγχρινό πιπίνι 23 χρονών μου έκλεψε την καρδιά(ότι έχει απομείνει δλδ :cheesy:),φορούσε τζιν σορτσάκι και άσπρες ψηλές μπότες.....κοιτούσα τα μάτια της και χανόμουν μέσα σε αυτά πανέμορφα πράσινα μάτια τα οποία με μάγεψαν :smitten: :smitten:

Το μαγαζί δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο από παρέα,δεν επιτρέπονται τα μπαλαμούτια κλπ.Οι τιμές το πότο του πελάτη στα 6€ το απλό και 8€ το σπέσιαλ ενώ το κέρασμα των κοριτσιών κοστολογείται στα 12€!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Αλεξάνδρα ξανθό μίλφ με ποδάρες η οποία μου έπιασε την κουβέντα ενώ εστίασε στα προσωπικά μου :think: :think: εγώ την έκοψα για Ελληνίδα μιας και μιλούσε τα Ελληνικά πάρα πολύ καλά.Δυστηχώς η πραγματικότητα απείχε από αυτό που εγώ φανταζόμουν μιας και το μωρό είναι από Αλβανία :sunglasses:

Όλγα Ρωσσίδα μιλφάρα με κοντό μαλλί ξανθής απόχρωσης όπου φορούσε μαύρο μίνι φόρεμα και μαύρες μπότες που έφθαναν μέχρι το γόνατο :grin:

Μιρέλα ο απόλυτος Ρουμανικός έρωτας μελαγχρινό πιπίνι 23 χρονών μου έκλεψε την καρδιά(ότι έχει απομείνει δλδ :cheesy:),φορούσε τζιν σορτσάκι και άσπρες ψηλές μπότες.....κοιτούσα τα μάτια της και χανόμουν μέσα σε αυτά πανέμορφα πράσινα μάτια τα οποία με μάγεψαν :smitten: :smitten:

ωραιο μιλφ  αυτη  η  αλεξανδρα.(  ξανθια , ψηλη,  ολο το κρεββατι  θα πιανει.  θα  σε κοιταει και με αυτα τα ωραια γαλανα ματια ,  αν την εχεις  ανασκελα ).    αυτη η ολγα  δεν ειναι μιλφ.  το πολυ 32αρα .  ομορφουλα ηταν.  τωρα για την μιρελα.  ασε  ειναι ολα τα λεφτα.  πολυ ερωτευσιμο  μωρο.  αλλα δεν εχει πρασινα ματια.  καστανοματα  ειναι.  προσωπακι baby-face ,  ωραιο  σωματακι.    ειδες την αλλη την μαγια , πως εκανε οταν μιλησα ρουμανικα  στην μιρελα ?  :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ωραιο μιλφ  αυτη  η  αλεξανδρα.(  ξανθια , ψηλη,  ολο το κρεββατι  θα πιανει.  θα  σε κοιταει και με αυτα τα ωραια γαλανα ματια ,  αν την εχεις  ανασκελα ).     αυτη η ολγα  δεν ειναι μιλφ.   το πολυ 32αρα .  ομορφουλα ηταν.   τωρα για την μιρελα.   ασε  ειναι ολα τα λεφτα.  πολυ ερωτευσιμο  μωρο.   αλλα δεν εχει πρασινα ματια.   καστανοματα  ειναι.  προσωπακι baby-face ,  ωραιο  σωματακι.    ειδες την αλλη την μαγια , πως εκανε οταν μιλησα ρουμανικα  στην μιρελα ?   :2funny:

το Ρουμανάκι μου έκλεψε την καρδιά αυτή να την ξαπλώσεις στο κρεββάτι,να την περιποιηθείς θα είναι όλα τα λεφτά ;) :cheesy:

κάτι πήρε το μάτι μου αλλά η Μάγια ολίγον τρελοκομείο να πούμε.....πάντως ότι ζηλεύουν είναι γνωστό εγώ τις προάλλες που είμασταν....εξαιτίας σου έφαγα καραμούζα από την άλλη για την γκόμενα που μιλούσες :jerking: :jerking:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
κάτι πήρε το μάτι μου αλλά η Μάγια ολίγον τρελοκομείο να πούμε.....

:2funny: :2funny:    ε  μια  σταλιτσα  , οσο παταει η γατα.  (  αλλα με την καλη  εννοια )    αλλα ειναι ομως  καλη κοπελιτσα  ,  και  πολυ ομορφουλα( και στο προσωπο και στο σωμα ).    ψαχνεται για την  καλη.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
  :2funny: :2funny:     ε   μια  σταλιτσα  , οσο παταει η γατα.   (  αλλα με την καλη  εννοια )    αλλα ειναι ομως   καλη κοπελιτσα  ,  και  πολυ ομορφουλα( και στο προσωπο και στο σωμα ).    ψαχνεται για την  καλη.

τρελοκομείο δικέ μου τι να λέμε τώρα αλλά μου αρέσει που ζήλευες κιόλας :tickedoff:

εγώ μία που είπε για την εμφάνιση μου και μια που την γείωσα είδες ούτε καν της απάντησα :2funny: :2funny:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
τρελοκομείο δικέ μου τι να λέμε τώρα αλλά μου αρέσει που ζήλευες κιόλας :tickedoff:

εγώ μία που είπε για την εμφάνιση μου και μια που την γείωσα είδες ούτε καν της απάντησα :2funny: :2funny:

ασε με ρε πρωι πρωι    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:    κλεινω τωρα.  θα τα ξαναπουμε.  πιστευω να περασαν καλα  οσοι μας διαβασαν.    αν τυχον  φυγουμε και εμεις,  πως θα περναει η ωρα τους ?  ποιους θα εχουν να τους  διασκεδαζουν ? 

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

ασε με ρε πρωι πρωι    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:    κλεινω τωρα.  θα τα ξαναπουμε.   πιστευω να περασαν καλα  οσοι μας διαβασαν.    αν τυχον  φυγουμε και εμεις,  πως θα περναει η ωρα τους ?   ποιους θα εχουν να τους  διασκεδαζουν ? 

καλά καλά τραβάτε με και ας κλαίω είσαι τύπε γουστάρεις να πούμε......

:2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom