Νέα

Πτώση του ποσοστού ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ στην Ελλάδα από την κρίση και μετέπειτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tellystalone6969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 464
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
24.537
Πόντοι
6.056
Μιλας με ατομο που επεμενε οτι η vodafone ειναι ο επισημος ολυμπιακος...τον ειχε κανει κιλοτα ο τακης ρε μαλακα στο γαυρονημα και αυτος εκει επεμενε στη μαλακια του!!!!
Στο εχω πει χιλιες φορες...Χαρα στο κουραγιο σου!!!!
από την αργόστροφη γκλάβα σου το έβγαλες αυτό ρε Μίρλα ? δεν έχεις να πείς τίποτα πιό έξυπνη μαλακιάρα ?
αυτό που έλεγα αυτιστικέ είναι ότι ο γαύρος μοίραζε δωρεάν εισιτήρια μέσω χορηγού ,
και ο χορηγός επωφελούνταν από την διαφήμιση και το σωματείο ψιλογέμιζε το γήπεδο
Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι η vodafone είναι ο επίσημος ολυμπιακός, ντουβάρι

Για πες μας όμως για την αγγελία που είχες πρήξει μεζέα εδώ μέσα , βρήκες υπάλληλο ?
διότι σε ρωτάγαμε τι υπάλληλος ήθελες , για τι είδους εργασία και δεν απάνταγες ...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
24.537
Πόντοι
6.056
Δεν θέλω να πάω κόντρα είμαι σίγουρος ότι θα χάσω...κάνεις μπαμ ότι είσαι άρχοντας του ριαλ εστέιτ.

Σε όλα τα θέματα η απάντηση σου είναι ίδια 1. Λάθρο, 2.Πούστηδες, 3. ΝΤΠ-σβαμπ-σόρος και ΝΔ.

Ε όχι στο συγκεκριμένο δεν σου φταίει κανένας...που κατά 99% το μόνο που σου ανήκει είναι κάνα 2άρι στο κέντρο και απλά τα λες για να βρίσεις αυτά που σου αρέσει να βρίζεις.

να βγάλεις λοιπόν τα 10 πάκια από την υπόγα σου και να το νοικιάσεις σε κανέναν συμπατριώτη σε λογική τιμή με ολόκληρο το μίσθωμα να φαίνεται για να πάρει και την βοήθεια του κράτους.

Για τον ΕΝΦΙΑ τα είπαμε....δεν είναι δίκαιος γιατί είναι κάθετος φόρος (για την πρώτη κατοικία)...αλλά δεν είναι και λόγος για αύξηση ενοικίων..διότι αν είχες 200τμ στο Π. Ψυχικό ούτε και ξέρεις πόσα θα έπαιρνες ενοίκιο γιαυτό τα λες αυτά.

Ταμτάκο του ριαλ εστειτ :2funny:
είσαι 99% σίγουρος αλλά κόντρα δε βάζεις, καταλάβαμε ντάιμα των εξαρχείων

αν δεν ήσουν χρήσιμος ηλίθιος του συστήματος δεν θα έσκουζες όταν σου λέμε το αυτονόητο ,
ότι υπάρχει κανόνας προσφοράς-ζήτησης-τιμών στη στέγαση
Και ένας λόγος της τεράστιας ζήτησης ή της έλλειψης στέγης είναι ο πολλαπλασιασμός του πληθυσμού με του λάθρους ,
είτε σου αρέσει είτε δεν ...
Από κεί κ πέρα και οι χρυσές βίζες,
και η φορολογία
και η ακρίβεια
και η εκμετάλλευση
όλα αυτά βάζουν το λιθαράκι τους ..

κλάψε σαν φεμιναζούλα του 69ου φύλου τώρα :2funny:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
24.537
Πόντοι
6.056
με βάση τον πρωταθλητή Άλεξ71 , το μπαρόκ και το Σαούλ ....

Πρέπει να το πουλήσει κάτω από την αντικειμενική ....
να το φάνε μπιρ παρά ξένοι ... κοράκια ... funds ....
και να πάρει με τα ίδια λεφτά .... ένα μισά τετραγωνικά στην πετρούπολη ....

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΓΑΜΑΝΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ .... Η ΔΕΗ ... ΚΑΙ Ο ΕΝΦΙΑ.

Δεν θυμάσαι τον πρωταθλητή Άλεξ ;
Δεν έχει δικαίωμα κάποιος να έχει κληρονομήσει σπίτι στο ψυχικό .... ή στην κηφισιά ...
και να μην είναι πλούσιος !!!!!!

όπως δεν έχει δικαίωμα να είναι δικηγόρος .... ή ιατρός .... που βγάζει καθαρά κάτω από 15200€ το χρόνο ........

Πρέπει να πληρώνει φόρο 4000€ με βάση τον 5073/2023 !!!!!!!!!

Ψόφο καριόλια .
ο χαζοΜίρλα κλώτσησε όταν είπα πως τα δημοτικά τέλη είναι ληστρικά , σε κάθε περίπτωση ΜΗ ανταποδοτικά
και ο νυν δήμαρχος είναι γκιόζης σαν τον προηγούμενο που βέβαια υπερτερούσε στην λαμογιά
Οπότε κάπου εκεί ταξινόμησε τον , στο ρεμάλι βλακογιάννη ή στον ανάπηρο παστόκο :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.715
Πόντοι
3.656
είσαι 99% σίγουρος αλλά κόντρα δε βάζεις, καταλάβαμε ντάιμα των εξαρχείων

αν δεν ήσουν χρήσιμος ηλίθιος του συστήματος δεν θα έσκουζες όταν σου λέμε το αυτονόητο ,
ότι υπάρχει κανόνας προσφοράς-ζήτησης-τιμών στη στέγαση
Και ένας λόγος της τεράστιας ζήτησης ή της έλλειψης στέγης είναι ο πολλαπλασιασμός του πληθυσμού με του λάθρους ,
είτε σου αρέσει είτε δεν ...
Από κεί κ πέρα και οι χρυσές βίζες,
και η φορολογία
και η ακρίβεια
και η εκμετάλλευση
όλα αυτά βάζουν το λιθαράκι τους ..

κλάψε σαν φεμιναζούλα του 69ου φύλου τώρα :2funny:
Γιατί να σου βάλω κόντρα? για το ποιος έχει περισσότερα ακίνητα? :2funny: Ποιος είναι ο πιο άξιος κληρονόμος :tooth::tooth::tooth:

Ποιος διαχειρίζεται καλύτερα τις εισπράξεις? Ξέρω και τυπάρδες που νομίζουν ότι το να διαχειρίζονται 10 ακίνητα είναι full time job :wanker:

Όσο για τα άλλα τάπαμε 15 φορές μη τα πούμε και 16η.

Εσύ κλαις εγώ δεν έχω θέμα...δεν βάζω τα κλάματα ούτε για την εφορία ούτε και πλησιάζω στα 100χλμ τις χαβούζες του κέντρου που κοροιδέυεται τους κακόμοιρους για 5-6κατοστάρικα

:zombie:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.377
Πόντοι
3.556
Επειδη πισω απο ενα πληκτρολογιο πολλοι μπορουν να πουν ο καθενας τα δικα του, επειδη σε βλεπω οτι λες πολλα και αρπαζεσαι χωρις λογο ενω κανουμε κουβεντα, σου δινω την εξης επιλογη: Γλυφαδα, Κηφισια, Κολωνακι. Σε αυτες τις περιοχες υπαρχουν πολλα ομορφα μαγαζια για καφε. Παμε να πιουμε εκει ενα καφε ομορφα face to face ο καθενας με το διαβατηριο του και οχι πισω απο ενα πληκτρολογιο και τοτε θα λαβεις τις απαντησεις σε αυτα που με ρωτας και θα διαπιστωσεις το ποσο λαθος εισαι και στα υπολοιπα που γραφεις παρακατω. Με φιλικη διαθεση παντα, απλα για να δεις οτι κανεις λαθος! Πιθανον να μη γουσταρεις να βγαινεις με αγνωστους για καφε, δεκτο. Απο τη στιγμη λοιπον που δεν γουσταρεις να βρεθεις για ενα καφε και να φανει η αληθεια, θεωρω οτι δεν αρμοζει να λες ολα αυτα που λες πισω απο ενα πληκτρολογιο για ανθρωπους και καταστασεις που δεν γνωριζεις. Απο εκει και περα, δεν εχω καποιο θεμα μαζι σου, συνεχισε να λες τα οσα λες. Για μενα μετρανε τα εργα, η πραγματικοτητα, οχι τα λογια ενος αγνωστου πισω απο ενα πληκτρολογιο! Εισαι ανθρωπος των εργων; Ελα να δουμε τα διαβατηρια μας διπλα διπλα. Εισαι μονο λογια; Αραξε εκει και συνεχισε να βριζεις τους παντες και να λες τα οσα λες.
Τύπε σε βλέπω στη λίστα σύντομα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
24.537
Πόντοι
6.056
Γιατί να σου βάλω κόντρα? για το ποιος έχει περισσότερα ακίνητα? :2funny: Ποιος είναι ο πιο άξιος κληρονόμος :tooth::tooth::tooth:

Ποιος διαχειρίζεται καλύτερα τις εισπράξεις? Ξέρω και τυπάρδες που νομίζουν ότι το να διαχειρίζονται 10 ακίνητα είναι full time job :wanker:

Όσο για τα άλλα τάπαμε 15 φορές μη τα πούμε και 16η.

Εσύ κλαις εγώ δεν έχω θέμα...δεν βάζω τα κλάματα ούτε για την εφορία ούτε και πλησιάζω στα 100χλμ τις χαβούζες του κέντρου που κοροιδέυεται τους κακόμοιρους για 5-6κατοστάρικα

:zombie:

άσε τις πιρουέτες ...
εσύ κάνεις τον θείο από την Αμερική ότι και καλά δεν μένεις σε σαπάκια ακίνητα, σε υποβαθμισμένες περιοχές αλλά θέλεις νεόδμητο να νοικιάσεις :confused:
Το ερώτημα λοιπόν είναι για ποιό λόγο δεν αγοράζεις ένα διαμέρισμα και μας τα έχεις κάνει ζέπελιν

προσωπικά δεν μου αρέσει να πληρώνω φόρους,ούτε σεντς που πάνε στη μαύρη τρύπα ,
δηλαδή είτε σε κλέφτες πολιτικοποντικαρέους ,είτε σε επιδόματα ψηφοθηρικά
Αυτή την θέση την είχα πάντα ,πολύ πριν από το στεγαστικό πρόβλημα
Μάλιστα έλεγα ότι πρέπει να καταργηθεί το ταμείο ανεργίας , αν όχι εξ ολοκλήρου στα 8/10

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.683
Πόντοι
3.656
από την αργόστροφη γκλάβα σου το έβγαλες αυτό ρε Μίρλα ? δεν έχεις να πείς τίποτα πιό έξυπνη μαλακιάρα ?
αυτό που έλεγα αυτιστικέ είναι ότι ο γαύρος μοίραζε δωρεάν εισιτήρια μέσω χορηγού ,
και ο χορηγός επωφελούνταν από την διαφήμιση και το σωματείο ψιλογέμιζε το γήπεδο
Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι η vodafone είναι ο επίσημος ολυμπιακός, ντουβάρι

Για πες μας όμως για την αγγελία που είχες πρήξει μεζέα εδώ μέσα , βρήκες υπάλληλο ?
διότι σε ρωτάγαμε τι υπάλληλος ήθελες , για τι είδους εργασία και δεν απάνταγες ...
Αυτο που ελεγες χαζουλη μου ειναι οτι απο τη στιγμη που και η vodafone μοιραζει δωρεαν εισητηρια ειναι το ιδιο με τα παιδομαζωμα που εκανε ο καραφλουζος το καλοκαιρι για να πατε στο οακα να τσιριξετε...Αυτο ελεγες...προσπαθουσες δηλαδη να εξισωσεις την επισημη παε με τον εναν απο τους χορηγους...οταν τελικα σε γλεντησε ο τακης λεγοντας σου (πολυ σωστα) οτι ΟΛΟΙ οι χορηγοι σε ΟΛΟ τον πλανητη παιρνουν εισητηρια και τα διαθετουν οπως θελουν,εσυ σφυριζες αδιαφορα...
Αιντε να παιξεις τωρα

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.683
Πόντοι
3.656

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.715
Πόντοι
3.656
άσε τις πιρουέτες ...
εσύ κάνεις τον θείο από την Αμερική ότι και καλά δεν μένεις σε σαπάκια ακίνητα, σε υποβαθμισμένες περιοχές αλλά θέλεις νεόδμητο να νοικιάσεις :confused:
Το ερώτημα λοιπόν είναι για ποιό λόγο δεν αγοράζεις ένα διαμέρισμα και μας τα έχεις κάνει ζέπελιν

προσωπικά δεν μου αρέσει να πληρώνω φόρους,ούτε σεντς που πάνε στη μαύρη τρύπα ,
δηλαδή είτε σε κλέφτες πολιτικοποντικαρέους ,είτε σε επιδόματα ψηφοθηρικά
Αυτή την θέση την είχα πάντα ,πολύ πριν από το στεγαστικό πρόβλημα
Μάλιστα έλεγα ότι πρέπει να καταργηθεί το ταμείο ανεργίας , αν όχι εξ ολοκλήρου στα 8/10
Δεν λες να πάρεις χαμπάρι μαν....

Ναι από το κέντρο δεν περνάω ούτε να με πλήρωναν...και τα σαπάκια που νοικιάζουν λες και είναι παλάτια...θα προτιμούσα να μου κάνουν λοβοτομή πριν τα δώσω στον κάθε τρισάθλιο μπάρμπα που εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι κάποτε ο πατέρας του του άφησε ένα σπίτι.

Ναι προφανώς και νοικιάζω νεόδμητα...μαλάκας είμαι??? αφού μπορώ....αφού σε όλες τις περιοχές...είναι τόσο μαλάκες οι άνθρωποι...που το νεόδμητο μπορεί να έχει πχ (τυχαία τιμή) 1500 και πάνε τα ζώα και δίνουν τα σπίτια 15ετίας 1200. Να πάνε να γαμηθούν...και 2000 για νεόδμητο...ούτε ευρώ για τα σάπια σαπάκια χωρίς κουφόματα και χωρίς μόνωση. Τι δεν καταλαβαίνεις?

Ε κλασικός Ελληναράς...δε θες να δίνεις ούτε ένα ευρώ εφορία αλλά ζητάς υγεία και παροχές...γενικά αν θυμάμαι καλά εσύ για όλα ζητάς το κράτος να τα ρυθμίσει και να τα εξασφαλίσει. Αλλά εσύ δε θες να πληρώσεις τίποτα...επειδή κλέβουν οι ολιγάρχες να κλέψεις και εσύ.

Εγώ λοιπόν φίλε δεν έχω πρόβλημα να πληρώνω εφορία ακόμα και αν κάποια από τα λεφτά μου πάνε στο πηγάδι δίχως πάτο. Διότι αν δεν πληρώσει κανένας εφορία οι αδύναμοι της κοινωνίας θα ψοφήσουν στη ψάθα???

Τι να το κάνεις εσύ το ταμείο ρε τύπε..εσύ είσαι εισοδηματίας με Ε9 :confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
24.537
Πόντοι
6.056
Αυτο που ελεγες χαζουλη μου ειναι οτι απο τη στιγμη που και η vodafone μοιραζει δωρεαν εισητηρια ειναι το ιδιο με τα παιδομαζωμα που εκανε ο καραφλουζος το καλοκαιρι για να πατε στο οακα να τσιριξετε...Αυτο ελεγες...προσπαθουσες δηλαδη να εξισωσεις την επισημη παε με τον εναν απο τους χορηγους...οταν τελικα σε γλεντησε ο τακης λεγοντας σου (πολυ σωστα) οτι ΟΛΟΙ οι χορηγοι σε ΟΛΟ τον πλανητη παιρνουν εισητηρια και τα διαθετουν οπως θελουν,εσυ σφυριζες αδιαφορα...
Αιντε να παιξεις τωρα
ούτε αυτό έχω πεί όπως το ερμηνεύεις ..
Αλλά ας υποθέσουμε ότι το είπα όπως το εκφράζεις τώρα
Είναι το ίδιο αυτό που λες τώρα με αυτό που είπες πριν "vodafone = osfp" ??????????????

άντε κόπανε να βρείς υπάλληλο και μη ξεχάσεις να ενημερώσεις πως σου φάνηκε :2funny:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.683
Πόντοι
3.656
ούτε αυτό έχω πεί όπως το ερμηνεύεις ..
Αλλά ας υποθέσουμε ότι το είπα όπως το εκφράζεις τώρα
Είναι το ίδιο αυτό που λες τώρα με αυτό που είπες πριν "vodafone = osfp" ??????????????

άντε κόπανε να βρείς υπάλληλο και μη ξεχάσεις να ενημερώσεις πως σου φάνηκε :2funny:
Τυπακο μου μαθε να διαβαζεις.....
το vodafone=osfp το υποστηριζες σθεναρα ΕΣΥ σε 15 ποστ και δεν ελεγες να καταλαβεις τι σου ελεγε ο τακης...
Απ'οτι φαινεται ακομα δεν μπορεις...δεν ειχα και καμια απαιτηση βεβαια...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
24.537
Πόντοι
6.056
Δεν λες να πάρεις χαμπάρι μαν....

Ναι από το κέντρο δεν περνάω ούτε να με πλήρωναν...και τα σαπάκια που νοικιάζουν λες και είναι παλάτια...θα προτιμούσα να μου κάνουν λοβοτομή πριν τα δώσω στον κάθε τρισάθλιο μπάρμπα που εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι κάποτε ο πατέρας του του άφησε ένα σπίτι.

Ναι προφανώς και νοικιάζω νεόδμητα...μαλάκας είμαι??? αφού μπορώ....αφού σε όλες τις περιοχές...είναι τόσο μαλάκες οι άνθρωποι...που το νεόδμητο μπορεί να έχει πχ (τυχαία τιμή) 1500 και πάνε τα ζώα και δίνουν τα σπίτια 15ετίας 1200. Να πάνε να γαμηθούν...και 2000 για νεόδμητο...ούτε ευρώ για τα σάπια σαπάκια χωρίς κουφόματα και χωρίς μόνωση. Τι δεν καταλαβαίνεις?

Ε κλασικός Ελληναράς...δε θες να δίνεις ούτε ένα ευρώ εφορία αλλά ζητάς υγεία και παροχές...γενικά αν θυμάμαι καλά εσύ για όλα ζητάς το κράτος να τα ρυθμίσει και να τα εξασφαλίσει. Αλλά εσύ δε θες να πληρώσεις τίποτα...επειδή κλέβουν οι ολιγάρχες να κλέψεις και εσύ.

Εγώ λοιπόν φίλε δεν έχω πρόβλημα να πληρώνω εφορία ακόμα και αν κάποια από τα λεφτά μου πάνε στο πηγάδι δίχως πάτο. Διότι αν δεν πληρώσει κανένας εφορία οι αδύναμοι της κοινωνίας θα ψοφήσουν στη ψάθα???

Τι να το κάνεις εσύ το ταμείο ρε τύπε..εσύ είσαι εισοδηματίας με Ε9 :confused:
χαζομάρες λες , έχεις εμπάθεια -ιδεοληψία με τους ανθρώπους που έχουν μιά κάποια περιουσία
Δεν θα σου δώσουμε λογαριασμό τύπε μου πως τα βρήκαμε , αν τα δουλέψαμε , αν τα κληρονομήσαμε ,
αν επενδύσαμε χρήματα σε γη αντί να τα φάμε στο καζίνο ή το χρηματιστήριο του Μπίρλα σόρυ του παστόκ :2funny:

Δε γίνεται από τη μιά να λες " μικρός ο ένφια σε ένα μικρό σπιτάκι"
και από την άλλη να ισχυρίζεσαι πως καλό είναι να πληρώνουμε φόρους για χάρη των ευάλωτων ..
Το μικρό σπιτάκι με το μικρό ενφια-νοίκι ίσως το έχει κάποια αδύναμη γριούλα , που της κόψανε το απαραίτητο εκας
της ακρίβυναν τα φάρμακα, το ρεύμα, 24% στα είδη πρώτης ανάγκης...
και συ λες , ναι μεν αλλά μικρό το ένφια, ντάιμας κ μαλακομπίρλας συνδυασμός...
Τυπακο μου μαθε να διαβαζεις.....
το vodafone=osfp το υποστηριζες σθεναρα ΕΣΥ σε 15 ποστ και δεν ελεγες να καταλαβεις τι σου ελεγε ο τακης...
Απ'οτι φαινεται ακομα δεν μπορεις...δεν ειχα και καμια απαιτηση βεβαια...
πάλι κωλοτούμπα ρε γκασμά ?
τελικά τι έλεγα , το πρώτο που ισχυρίστηκες στην αρχή ή το δεύτερο ?
ή το πρώτο που ξαναλές ?
άντε χάσου κόπανε παστόκε

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.683
Πόντοι
3.656
χαζομάρες λες , έχεις εμπάθεια -ιδεοληψία με τους ανθρώπους που έχουν μιά κάποια περιουσία
Δεν θα σου δώσουμε λογαριασμό τύπε μου πως τα βρήκαμε , αν τα δουλέψαμε , αν τα κληρονομήσαμε ,
αν επενδύσαμε χρήματα σε γη αντί να τα φάμε στο καζίνο ή το χρηματιστήριο του Μπίρλα σόρυ του παστόκ :2funny:

και από την άλλη να ισχυρίζεσαι πως καλό είναι να πληρώνουμε φόρους για χάρη των ευάλωτων ..
Το μικρό σπιτάκι με το μικρό ενφια-νοίκι ίσως το έχει κάποια αδύναμη γριούλα , που της κόψανε το απαραίτητο εκας
και συ λες , ναι μεν αλλά μικρό το ένφια, ντάιμας κ μαλακομπίρλας συνδυασμός...

πάλι κωλοτούμπα ρε γκασμά ?
τελικά τι έλεγα , το πρώτο που ισχυρίστηκες στην αρχή ή το δεύτερο ?
ή το πρώτο που ξαναλές ?
άντε χάσου κόπανε παστόκε

Συνημμένα

• Firefox_Screenshot_2025-04-25T17-57-58.669Z.png
    Firefox_Screenshot_2025-04-25T17-57-58.669Z.png
    352,6 KB · Εμφανίσεις: 3

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.715
Πόντοι
3.656

Το μικρό σπιτάκι με το μικρό ενφια-νοίκι προφανώς το έχει καμιά αδύναμη γριούλα , που της κόψανε και το απαραίτητο εκας
και συ λες , ναι μεν αλλά , ντάιμας κ μαλακομπίρλας συνδυασμός...
όχι....έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους που επειδή έτυχε να έχουν μια κάποια περιουσία (90% την κληρονόμησαν) νομίζουν ότι από ένα κάποι σαπάκι θα λύσουν το πρόβλημα της ζωής τους. Αλλά αντί για μονοκατοικία στην Κηφισιά έχουν 2 διαμερίσματα στο Παγκράτι.

Δεν χρειάζεται να μου δώσει κανένας λογαριασμό....ούτε που με νοιάζει αφού τα δικά μου τα λεφτά τα σαπάκια σας δε θα τα δουν ούτε από βίντεο.

Τώρα βαριέμαι να κάτσω να αναλύσω το τι θα πει ''επένυδσαν σε γη'' καθώς οι μισοί που έχουν οικόπεδα στα βόρεια προάστια τα πήραν όταν ήταν ακόμα χωράρια και τα χάριζαν....και σήμερα κοίτα που έχουν φτάσει εκατομμύρια..

Ο ένφια σε ένα μικρό σπιτάκι είναι μικρό ποσό. Όμως είναι άδικος φόρος γιατί είναι κάθετος.

Αλλά ανάμεσα σε αυτόν που πληρώνει 200 ευρώ το χρόνο για ένα μικρό σπιτάκι και σε αυτόν που βγάζει 1000 ευρώ και εσύ του ζητάς 600 για την τρύπα σου με τα γκρεμισμένα ταβάνια...μάντεψε ποιος είναι πιο ευάλωτος.

Πήγαινε τώρα να μετρήσεις τις εισπράξεις από τα ακίνητα....ή μπορεί και να τα ζυγίζεις τόσο πολλά που είναι :2funny:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
24.537
Πόντοι
6.056
όχι....έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους που επειδή έτυχε να έχουν μια κάποια περιουσία (90% την κληρονόμησαν) νομίζουν ότι από ένα κάποι σαπάκι θα λύσουν το πρόβλημα της ζωής τους. Αλλά αντί για μονοκατοικία στην Κηφισιά έχουν 2 διαμερίσματα στο Παγκράτι.

Δεν χρειάζεται να μου δώσει κανένας λογαριασμό....ούτε που με νοιάζει αφού τα δικά μου τα λεφτά τα σαπάκια σας δε θα τα δουν ούτε από βίντεο.

Τώρα βαριέμαι να κάτσω να αναλύσω το τι θα πει ''επένυδσαν σε γη'' καθώς οι μισοί που έχουν οικόπεδα στα βόρεια προάστια τα πήραν όταν ήταν ακόμα χωράρια και τα χάριζαν....και σήμερα κοίτα που έχουν φτάσει εκατομμύρια..

Ο ένφια σε ένα μικρό σπιτάκι είναι μικρό ποσό. Όμως είναι άδικος φόρος γιατί είναι κάθετος.

Αλλά ανάμεσα σε αυτόν που πληρώνει 200 ευρώ το χρόνο για ένα μικρό σπιτάκι και σε αυτόν που βγάζει 1000 ευρώ και εσύ του ζητάς 600 για την τρύπα σου με τα γκρεμισμένα ταβάνια...μάντεψε ποιος είναι πιο ευάλωτος.

Πήγαινε τώρα να μετρήσεις τις εισπράξεις από τα ακίνητα....ή μπορεί και να τα ζυγίζεις τόσο πολλά που είναι :2funny:
φαντάζομαι για να μένεις σε ακριβή περιοχή , φυσικά σε λουξ διαμερισματάρα έχεις χρήμα
Επομένως γιατί βγάζεις χολή γιά όσους θέλουν να σου μοιάσουν έστω με ανορθόδοξους τρόπους ?
Εσύ πως απέκτησες τα λεφτουδάκια σου ? εγώ μένω στο φτωχικό Πέραμα ... δώσε οδηγίες πληζ μπας και σκαρφαλώσω στο κοινωνικό σου στάτους :D:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.715
Πόντοι
3.656
φαντάζομαι για να μένεις σε ακριβή περιοχή , φυσικά σε λουξ διαμερισματάρα έχεις χρήμα
Επομένως γιατί βγάζεις χολή γιά όσους θέλουν να σου μοιάσουν έστω με ανορθόδοξους τρόπους ?
Εσύ πως απέκτησες τα λεφτουδάκια σου ? εγώ μένω στο φτωχικό Πέραμα ... δώσε οδηγίες πληζ μπας και σκαρφαλώσω στο κοινωνικό σου στάτους :D:
Είπα εγώ ακριβή περιοχή και λουξ διαμερίσματα; Λουξ είναι τα νεόκτιστα;

Αυτά παθαίνεις αν αντί για επιχειρήματα έχεις προσωπικές «επιθέσεις» δεν καταλάβεις τι σου λένε.

Δεν έχω συμβουλές σκαρφάλωσε και στον πλάτανο του χωριού σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom