Νέα

Πτώση του ποσοστού ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ στην Ελλάδα από την κρίση και μετέπειτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tellystalone6969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 464
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.511
Πόντοι
456
Οι γονείς σου φαντάζομαι όμως παληκάρι μου, δεν τα έτρωγαν στα σκυλάδικα και το Λουτράκι.

Εσύ πάλι γιατί «παραλίγο» φιλόλογος; Αν γίνεις σκέτο φιλόλογος, φυσικά και θα μπορέσεις να αγοράσεις σπίτι, με μισθό από σχολείο και επιπλέον τα ιδιαίτερα, με δάνειο εννοείται.
Αν όμως μείνεις παραλίγο φιλόλογος -άρα στην ουσία ανειδίκευτος με βασικό μισθό- τί μπορείς να περιμένεις;
Κάνε το παν να τελειώσεις τις σπουδές σου!
Όχι η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά οικονόμοι οι δικοί μου.

Παράτησα τη σχολή πριν αρκετά χρόνια , δε με έπαιρνε , έχω δουλέψει βέβαια σε φροντιστήρια έκανα και ιδιαίτερα αλλά ως εκεί και δε θέλω να τη ξεκινήσω ξανά. Τώρα και τι και το πως μη το ρωτάς μεγάλη ιστορία.

• Like
Αντιδράσεις: akis..
OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
23.051
Πόντοι
6.056
Στο μεταξύ ... για καινούρια σπίτια .... στη γερμανία ... παίζουν σε τιμές από 15.000€/τμ μέχρι 30.000€/τμ σε καλές πόλεις και καλά σημεία (φραγκφούρτη , μόναχο , αμβούργο) ή ιστορικές πόλεις.

Τα δε παλιά εκεί , μπορεί να είναι από την εποχή του βίσμαρκ στη γερμανία .... κάποιου ... από τους τρεις ναπολέοντες στη γαλλία ....
στην ισπανία .... άστα .... μπορεί να είχαν προλάβει τον ελ σιντ .... και στην ιταλία τη γαληνοτάτη ... ή τον γαριβάλδη ....

Στην ελλάδα το κάθε τσόκαρο .... θέλει καινούριο .... στην αθήνα .... με 500€ τα 100τμ ....

Ας πάρει ένα αρχίδι .
Δεν τραυματίστηκε κανένα σκυλί γατί ....
Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα ....

έχει στέρεες βάσεις ....

τελείωσαν τα μνημόνια και η κρίση .....

δεν υποκύπτουμε πλέον στο λαϊκισμό των άκρων .....

δεν είναι αθώοι .... οι ναζί στη φυλακή ....

οι μούντυς και οι στάνταρς εντ πουρς ... μας έβαλαν στην επενδυτική βαθμίδα !!!!

Τιμές μόντε κάρλο καριόλια.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.709
Πόντοι
3.656
Αδικία όμως ρε φίλε.
Άνετο ωράριο , 12.00 με 02.00 στο σουβλατζίδικο , δίνει ολόκληρα 830€ για παλιούς με όλες τις τριετίες ....
και εξαιρετικό περιβάλλον στο γύρο του σουβλατζίδικου ... σε 55 C το χειμώνα και 79 C το καλοκαίρι ...

και δεν πατάει κανείς.

Φταίει το ότι με ένα εισιτήριο αστικού ... πάει ο υποψήφιος Βάρκιζα .... Λιμανάκια ... ή Ακρόπολη ....

και ξεμπερδεύει !
Oχι και 830 ρε ζαβο!!!
7 κατοσταρικα και πολλα τους ειναι..Ασε που τους κλεβω και τα δωρα,επιδοματα κτλ...Τους τα βαζω τραπεζα και παμε μετα μαζι ΑΤΜ και μου τα δινουν πισω τα καριολια..
Θες ενα 2πιτο να λαδωσει το αντερακι σου?

OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
23.051
Πόντοι
6.056
Παράτησα τη σχολή πριν αρκετά χρόνια , δε με έπαιρνε , έχω δουλέψει βέβαια σε φροντιστήρια έκανα και ιδιαίτερα αλλά ως εκεί και δε θέλω να τη ξεκινήσω ξανά. Τώρα και τι και το πως μη το ρωτάς μεγάλη ιστορία.
Για περιπτώσεις σαν τη δική σου
ΕΓΡΑΦΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΙΚΗ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ....

Μνημείο της ΝΔ κι αυτό .

• Like

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.709
Πόντοι
3.656
για ένα σπιτάκι 250 θα πληρώσεις.

αν έχεις 200τμ στο ψυχικό θα πληρώσεις πιο πολλά αλλά θα εισπράξεις και πολλά.

μπράβο αφού τα παίρνεις airbnb καλά κάνεις πολύ καλύτερη απόδοση και σίγουρη...μην κάθεσαι να μπλέκεις και με τους φτωχομπινέδες Έλληνες που δεν έχουν λεφτά ούτε για σούπερ μάρκετ.

Απλά μη μας πουλάς παραμύθια για λάθρους, φορολογίες και αφηγήματα της κυβέρνησης....ότι κάνουν τα funds κάνεις και εσύ απλά αυτοί είναι επαγγελματίες.

Ξέρω όμως...είσαι και εσύ μέσο μέλος μπου με ακίνητα που έχουν ΕΝΦΙΑ κάνα 10χίλιαρο το χρόνο....διάφορα airbnb σε όλη την Αθήνα...όπως όλοι εδώ δηλαδή.

Ναι ανακάλυψες την αμερική τύπε....κλείνεις το airbnb και μετά το ακυρώνεις και στα δίνουν μαύρα και γλιτώνεις την προμήθεια της πλατφόρμας και την φόρο....μιλάμε για γνώση όχι αστεία :rockon:
Μιλας με ατομο που επεμενε οτι η vodafone ειναι ο επισημος ολυμπιακος...τον ειχε κανει κιλοτα ο τακης ρε μαλακα στο γαυρονημα και αυτος εκει επεμενε στη μαλακια του!!!!
Στο εχω πει χιλιες φορες...Χαρα στο κουραγιο σου!!!!

OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
23.051
Πόντοι
6.056
και τι έγινε αν κάποιος έχει 200τμ στο Ψυχικό που ιδιοκατοικεί με την οικογένεια του ?
το έκλεψε ή το έχει συνεταιρικά μαζί με το κράτος και πρέπει να πληρώνει ενοίκιο(ένφια) ? για να μοιράζει επιδόματα ο μαλαΚούλης ?
μην ξαναπαραθέσεις ...
με βάση τον πρωταθλητή Άλεξ71 , το μπαρόκ και το Σαούλ ....

Πρέπει να το πουλήσει κάτω από την αντικειμενική ....
να το φάνε μπιρ παρά ξένοι ... κοράκια ... funds ....
και να πάρει με τα ίδια λεφτά .... ένα μισά τετραγωνικά στην πετρούπολη ....

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΓΑΜΑΝΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ .... Η ΔΕΗ ... ΚΑΙ Ο ΕΝΦΙΑ.

Δεν θυμάσαι τον πρωταθλητή Άλεξ ;
Δεν έχει δικαίωμα κάποιος να έχει κληρονομήσει σπίτι στο ψυχικό .... ή στην κηφισιά ...
και να μην είναι πλούσιος !!!!!!

όπως δεν έχει δικαίωμα να είναι δικηγόρος .... ή ιατρός .... που βγάζει καθαρά κάτω από 15200€ το χρόνο ........

Πρέπει να πληρώνει φόρο 4000€ με βάση τον 5073/2023 !!!!!!!!!

Ψόφο καριόλια .

• Like

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.742
Πόντοι
3.656
θες να πάμε κόντρα τα Ε9 ?
κάτσε καλά ντάιμα νούμερο 2 που θα πουλήσεις πνεύμα .. μίλα με νδ να σε σπιτώσει ...:2funny:
με 2 μύρια λάθρους που συνεχώς αυξάνονται ,από τα νησιά στην αθήνα ,
περιμένεις τα νοίκια να μείνουν στα 250 ευρά η γκαρσονιέρα που μένεις ...
με το κεφάλι πάει , 10 πάκια στα 800 ευρώ χαριστικά...τα μισά μαύρα , κλάψε :tooth:

δεν σε προλαβαίνεις κανείς ...
ποιά funds ρε άπαιχτε ?
τι σχέση έχουνe τα funds με τους ιδιοκτήτες ακινήτων ?
και τι έγινε αν κάποιος έχει 200τμ στο Ψυχικό που ιδιοκατοικεί με την οικογένεια του ?
το έκλεψε ή το έχει συνεταιρικά μαζί με το κράτος και πρέπει να πληρώνει ενοίκιο(ένφια) ? για να μοιράζει επιδόματα ο μαλαΚούλης ?
μην ξαναπαραθέσεις ...
Δεν θέλω να πάω κόντρα είμαι σίγουρος ότι θα χάσω...κάνεις μπαμ ότι είσαι άρχοντας του ριαλ εστέιτ.

Σε όλα τα θέματα η απάντηση σου είναι ίδια 1. Λάθρο, 2.Πούστηδες, 3. ΝΤΠ-σβαμπ-σόρος και ΝΔ.

Ε όχι στο συγκεκριμένο δεν σου φταίει κανένας...που κατά 99% το μόνο που σου ανήκει είναι κάνα 2άρι στο κέντρο και απλά τα λες για να βρίσεις αυτά που σου αρέσει να βρίζεις.

να βγάλεις λοιπόν τα 10 πάκια από την υπόγα σου και να το νοικιάσεις σε κανέναν συμπατριώτη σε λογική τιμή με ολόκληρο το μίσθωμα να φαίνεται για να πάρει και την βοήθεια του κράτους.

Για τον ΕΝΦΙΑ τα είπαμε....δεν είναι δίκαιος γιατί είναι κάθετος φόρος (για την πρώτη κατοικία)...αλλά δεν είναι και λόγος για αύξηση ενοικίων..διότι αν είχες 200τμ στο Π. Ψυχικό ούτε και ξέρεις πόσα θα έπαιρνες ενοίκιο γιαυτό τα λες αυτά.

Ταμτάκο του ριαλ εστειτ :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
81.224
Πόντοι
12.756
Μιλας με ατομο που επεμενε οτι η vodafone ειναι ο επισημος ολυμπιακος...τον ειχε κανει κιλοτα ο τακης ρε μαλακα στο γαυρονημα και αυτος εκει επεμενε στη μαλακια του!!!!

Εχεις σκασει απο την ζηλεια σου ρε μουνι γιατι δεν ασχολειται μαζι σου ο Λακης ..

Ασε τον Σαουλ να κάνει τα δικά του , μην μπλεκεσαι :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.742
Πόντοι
3.656
Αφού το λέει ξεκάθαρα ο άνθρωπος έχει airbnb :rockon:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.742
Πόντοι
3.656
... ένα μισά τετραγωνικά στην πετρούπολη ....

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΓΑΜΑΝΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ .... Η ΔΕΗ ... ΚΑΙ Ο ΕΝΦΙΑ.
το ξέρεις ότι στην πετρούπολη τα δημοτικά τέλη είναι περισσότερα από ότι στην Φιλοθέη? :confused::confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
81.224
Πόντοι
12.756
το ξέρεις ότι στην πετρούπολη τα δημοτικά τέλη είναι περισσότερα από ότι στην Φιλοθέη? :confused::confused::confused::confused:

Εσυ που ξερεις τι γινεται στην Πετρουπολη ρε επιχειρηματία ;;
Σε γδερνει ο δημος και βρηκες ευκαιρια να φλεξάρεις :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
81.224
Πόντοι
12.756
Θα πεταχτω για καφεδακι,μην δειξεις ελεος:coffee::coffee::confused::confused::confused:

Δεν ξερω ποσο θα μεινω , εχω απογοητευτει με το βαθος της φτωχειας εδω μέσα γενικά στο σαιτ ..
Πρεπει να βρω κανα bourdela.com άλλης χωρας με καλυτερη οικονομικη κατάσταση ..
Εδω σε λιγο θα ανοιξουν καρτελα κριτικών για συσσίτια

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.709
Πόντοι
3.656
Εχεις σκασει απο την ζηλεια σου ρε μουνι γιατι δεν ασχολειται μαζι σου ο Λακης ..

Ασε τον Σαουλ να κάνει τα δικά του , μην μπλεκεσαι :coffee:
Μπλεκομαι ρε απατεωνα να ανεβασω σελιδες στο νημα του λακη να παιρνει τα πανω του οτι του δινει καποιος σημασια!!!
Θα τον βρεις στον ημιοροφο κρεμασμενο καμια μερα και θα το εχεις βαρος

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.742
Πόντοι
3.656
Εσυ που ξερεις τι γινεται στην Πετρουπολη ρε επιχειρηματία ;;
Σε γδερνει ο δημος και βρηκες ευκαιρια να φλεξάρεις :coffee:
Αν ήθελα να φλεξάρω θα απαριθμούσα όλους τους δήμους που με γδέρνουν :coffee: