Νέα

Ψύλλοι στα αυτιά μου μπήκανε!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sackatack2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.861
Πόντοι
216
Τυπε μηπως μπήκανε τιποτα ψύλλοι στ' αυτιά της γυναίκας σου ότι το σεξ μεταξύ εραστών είναι καπως πιο έντονο και παθιασμενο; Πες μας κάποιες παραπάνω πληροφορίες για αυτήν, όπως αν έδινε κουλούρι, πού της άρεσε να συχνάζει, αν έχει φίλες ξεκωλιαρες κ.λ.π.

Φωτογραφια στο νήμα με τις κοπέλες μας/γυναίκες μας έβαλες; Το εκπαιδευμένο μάτι καποιου έμπειρου συναγωνιστή - λαγωνικου μπορεί να αναγνωρίσει διάφορα σημάδια.

Αν υποθέσουμε ότι δε γαμηθηκε (σπανιο) και έπαιξε απλά ένα τσιμπουκακι σε χώρο ευθύνης του ετερου παντρεμένου θα τη συγχωρουσες και "πάμε γι' αλλα";

Τυπε να ξέρεις πάντως  ότι πέσαμε όλοι εμείς εδώ απ' τα σύννεφα αλλα το φόρουμ διαθέτει μελη ντετέκτιβ με προϋπηρεσία όπως ο Man79 που η γυναίκα του είχε πάει στο Ντουμπάι

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.855
Πόντοι
6.030
Τυπε μηπως μπήκανε τιποτα ψύλλοι στ' αυτιά της γυναίκας σου ότι το σεξ μεταξύ εραστών είναι καπως πιο έντονο και παθιασμενο; Πες μας κάποιες παραπάνω πληροφορίες για αυτήν, όπως αν έδινε κουλούρι, πού της άρεσε να συχνάζει, αν έχει φίλες ξεκωλιαρες κ.λ.π.

Φωτογραφια στο νήμα με τις κοπέλες μας/γυναίκες μας έβαλες; Το εκπαιδευμένο μάτι καποιου έμπειρου συναγωνιστή - λαγωνικου μπορεί να αναγνωρίσει διάφορα σημάδια.

[glow=red,2,300]Αν υποθέσουμε ότι δε γαμηθηκε (σπανιο) και έπαιξε απλά ένα τσιμπουκακι σε χώρο ευθύνης του ετερου παντρεμένου θα τη συγχωρουσες και "πάμε γι' αλλα";
[/glow]

Τυπε να ξέρεις πάντως  ότι πέσαμε όλοι εμείς εδώ απ' τα σύννεφα αλλα το φόρουμ διαθέτει μελη ντετέκτιβ με προϋπηρεσία όπως ο Man79 που η γυναίκα του είχε πάει στο Ντουμπάι
Κάτι ξέρεις μάλλον έσυ. Εγώ πιστεύω ότι η κοπέλα απλά κάνει πίπούλες στο γραφείο σε συναδέλφους, άντε βαριά και κανένα bukkake. Σε φούλ γαμήσι δεν πρέπει να έχει φτάσει.

Επισκέπτης
Οι Κινέζοι λένε ότι μια φωτογραφία αξίζει περισσότερο και από 1.000 λέξεις!

Μια φωτογραφία της γυναίκας σου με μαγιό θα αποκάλυπτε πολλά για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της!

public35

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Sac, η γυναίκα σου είναι κλασσική περίπτωση της σύγχρονης Ελληνίδας!

Πρέπει να ερευνήσεις τον κώλο της προσεκτικά όταν κάνετε πισωκολλητό για να δεις αν δίνει κώλο σε κάποιους. Εσένα σου έχει δώσει κώλο στο παρελθόν;
Εννοείς οτι τον δίνει αλλού εκτός απο τον ίδιο;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
καλο ηταν να εβαζε καμια φωτογραφια να κόβαμε τη καπνο φουμαρει η γυναικα του όπως επισης να βλέπαμε και την πισω πορτα κατά ποσο είναι δουλεμενη.
στο άλλο νημα ο man79 εβαλε 2 ,3 φωτογραφιες και τα συμπερασματα βγηκαν σε χρονο dt.

Επισκέπτης
Το παρόν νήμα διαθέτει και ειδικούς στις κωλονοσκοπήσεις με πλούσια διεθνή εμπειρία και αναγνώριση!

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.620
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• cheating-couple.jpg
    cheating-couple.jpg
    34,1 KB · Εμφανίσεις: 49
  • 1461063_682735518437556_722492967_n (1).png
    1461063_682735518437556_722492967_n (1).png
    132,4 KB · Εμφανίσεις: 50
OP
OP
S

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
426
Πόντοι
301
Χαχα τελικά είμαστε πολλοί οι μαλάκες εδώ μέσα. Τουλάχιστον με διασκεδάζετε με τις απαντήσεις σας.
Το θέμα είναι ότι έχω βρει και αποδηξεις ότι βρεθηκαν,
η γυναίκα δεν δουλεύει,
βρεθηκαν καναδυο φορές  όταν ειμουνα εγώ στη δουλειά.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.855
Πόντοι
6.030
Χαχα τελικά είμαστε πολλοί οι μαλάκες εδώ μέσα. Τουλάχιστον με διασκεδάζετε με τις απαντήσεις σας.
η γυναίκα δεν δουλεύει,
Πιστεύεις ότι έπεσε γαμησακι ή απλά δόθηκε πιπουλα σε κάποια συνεύρεση ;

Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Like
0
Πόντοι
0
η γυναίκα δεν δουλεύει,
με 2 φορές δεν τρέχει τίποτα μην αγχώνεσαι να επικεντρώνεσαι στη δουλειά για να είσαι προσεκτικός..όταν δουλεύουμε ο νους μας πρέπει να είναι στην εργασία.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.745
Πόντοι
2.306
Είπα γιατί αν η γυναίκα σου ήταν δημόσια υπάλληλος δεν πιάνεται το κέρατο.

Επισκέπτης
η γυναίκα δεν δουλεύει,

Η γυναίκα σε δουλεύει !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom