Νέα

psp Portable

• Μέλος που άνοιξε το νήμα marios51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 943
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Γεια σε ολα τα μελη  :birdman: Σαν γνησιος ελληνας φανταρος θελω να παρω και εγω ενα psp, αλλα εχω μπερδευτει με ολα αυτα τα psp black- psp300 κτλ :-
Υπαρχει κανενας γνωστης που να προτεινει κατι και να μου πει 2 πραγματακια?  :cheesy:

Επισκέπτης
Δεν υπαρχουν πολλες ουτε σημαντικες διαφορες. Τα πιο καινουρια μοντελα ειναι πιο λεπτα και οσα ξεκινανε απο 3000 δεν τσιπαρονται. Αν ενδιαφερεσε πουλαω psp 2004 τσιπαρισμενο, με memory sony pro duo 2 gb 130 ευρω.

OP
OP
M

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν υπαρχουν πολλες ουτε σημαντικες διαφορες. Τα πιο καινουρια μοντελα ειναι πιο λεπτα και οσα ξεκινανε απο 3000 δεν τσιπαρονται. Αν ενδιαφερεσε πουλαω psp 2004 τσιπαρισμενο, με memory sony pro duo 2 gb 130 ευρω.
φορτιστης, παιχνιδια μεσα στην τιμη?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γεια σε ολα τα μελη  :birdman: Σαν γνησιος ελληνας φανταρος θελω να παρω και εγω ενα psp, αλλα εχω μπερδευτει με ολα αυτα τα psp black- psp300 κτλ :-
Υπαρχει κανενας γνωστης που να προτεινει κατι και να μου πει 2 πραγματακια?  :cheesy:
κανε υπομονη λιγους μηνες και παρε το νεο τυπε

Η Sony ανακοίνωσε τελικά το πολυαναμενόμενο PSP2, τη νέα έκδοση της φορητής κονσόλας παιχνιδιών. Για την ακρίβεια, το όνομα της νέας κονσόλας είναι NGP, ενώ τα χαρακτηριστικά της αφήνουν πολλές υποσχέσεις για τις επιδόσεις και την εμπειρία χρήσης.

Το hardware περιλαμβάνει τετραπύρηνο επεξεργαστή ARM Cortex-A9 και οθόνη αφής τεχνολογίας OLED με διαγώνιο 5 ιντσών. Η ανάλυση ανεβαίνει στα 960x544, οπότε μιλάμε για τετραπλασιασμό των pixels σε σχέση με το PSP. Η άλλη μεγάλη καινοτομία είναι ότι η νέα φορητή κονσόλα διαθέτει δύο analog sticks, ενώη Sony έχει ενσωματώσει και ένα touchpad στην πίσω μεριά του NGP για ακόμη πιο ρεαλιστικό χειρισμό. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν 3G, Wi-Fi, GPS, accelerometer και γυροσκόπιο στα πρότυπα του PlayStation Move, πυξίδα και δύο κάμερες (εμπρός και πίσω). Αυτό που δεν ανακοίνωσε η Sony, είναι σε τι μορφή θα διατίθενται τα παιχνίδια. Το UMD καταργείται, ωστόσο δεν ξέρουμε από τι θα αντικατασταθεί.

OP
OP
M

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Σιγουρα θα εχει τρελη τιμη  :S
Αλλωστε για 4,5 μηνες θα ειμαι ακομα φανταρος

kronpot

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
έκανα περυσι θητεια και στους 3 μήνες πάνω αγόρασα το psp (καινούριο απο γερμανό) γιατί δεν πήγαινε άλλο με τη βαρεμάρα. πραγματικά βοηθάει. δεν το πολυέψαξα αλλά κατάλαβα ότι υπάρχουν δύο βασικά μοντέλα. ένα που έκανε 250 ευρώ ή παραπάνω και στο οποίο φορτώνεις τα παιχνίδια από το internet (ταινίες τραγούδια κτλ). Δεν πήρα αυτό όμως αν και γαμάει γιατι κατεβάζεις τα πάντα αλλά μέσα δεν ειχα internet.
Πήρα το άλλο που αγοράζεις τα παιχνίδια σε μικρά δισκάκια μιας και το χρειαζόμουνα άμεσα κάτι να παίζω. Αυτό λοιπόν είχε 200 ευρώ μαζί με 3 παιχνίδια το pes 10 to nba 2k10 και ένα ακόμα. Ένα θα σου πώ. Κάηκα στο nba 2k10 αλλά ούτε σκοπιά κατάλαβα ούτε θαλαμοφυλίκι. με έσωσε από τη βαρεμάρα. Όταν απολύθηκα δεν ξαναασχολήθηκα με το psp.

Καλός πολίτης
Σύνταξη στα 18 στράτευση στα 65

kronpot

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0

Έχεις pm

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τρελό απωθημένο το psp. Δεν το πήρα ποτέ, και πάντα το λιγουρευόμουν σε κανά Πλαίσιο/Πάμπλικ. Το αγαπώ. Αλλά δε με κόβω να το παίρνω ποτέ. :'(

Μακάρι να βρεις φτηνούλι και καλό!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
απο τον δεκεμβριο του 2010 τσιπαρονται ολα τα psp-3000 ακομα και αυτα που ειχαν firmware 6.3
που δεν ηταν χακαρισμενο!
εχει ηδη ανακοινωθει ο αντικαταστατης του psp  που λεγεται PSVita! :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom