stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.516
- Πόντοι
- 566
στέκα,σταμάτησε το διαγωνισμό και δώσε το βραβείο της χρονιάς στον μαλακα τούτο
Τετοιος μαλακας χανεται εδώ μέσα τυπε
στέκα,σταμάτησε το διαγωνισμό και δώσε το βραβείο της χρονιάς στον μαλακα τούτο
Δεν σου φτανει τοσο κραξιμο που τρως, επιμενεις σαν πουστρα που εισαι;
σιχαμενε.
Άντε πάρε τα φάρμακα σου ψυχάκια, βλέπεις ότι εδώ δεν έβρισα κανέναν και οι περισσότεροι κάνουμε πλάκα. Εσύ μπήκες και έβρισες ακόμα και γονείς γιατί είσαι κάθαρμα και άξεστος.Άντε και γαμήσου λοιπόν και αμα δε σου αρέσει μη διαβάζεις. Ότι μαλακίες θέλουμε θα λέμε !!
Διέγραψε το προφίλ σου λέω εγώ, γιατί έχεις ξεφτιλιστεί τύπε! Ο amilo καλά στα λέει!
Στ'αρχίδια μου κι'εσύ και ο Αιμίλιο τύπε ! Δε βλέπεις ότι σπάω πλάκα με μερικούς απο σας ??
Προσωπικά σαν Αιληνας θα προτιμούσα αδελφοποίηση με τους Τούρκους ή τους Αλβανούς παρά με τους τραγικούς άθλιους " Κυπραίους"
καλα Ελληνας δεν εισαι αλλα καποιος απο εκει θελει να αδερφο-ποιηθει μαζι σουΠροσωπικά σαν Αιληνας θα προτιμούσα αδελφοποίηση με τους Τούρκους
Τι πλάκα να σπάσεις ρε σκουπίδι που σε γλεντάει όλο το σάιτ.. Πουτάνας γιε.. Σε θυμάμαι και από το ποδοσφαιρικό θρεντ με το Γιούρο τι ξεφτιλόπουστας ήσουν με αυτά που έλεγες! Το καριολάκι κάποιων Ισλανδών ψαράδων!
Τι πλάκα να σπάσεις ρε σκουπίδι που σε γλεντάει όλο το σάιτ.. Πουτάνας γιε.. Σε θυμάμαι και από το ποδοσφαιρικό θρεντ με το Γιούρο τι ξεφτιλόπουστας ήσουν με αυτά που έλεγες! Το καριολάκι κάποιων Ισλανδών ψαράδων!
Πουτάνας και πούστη παιδεραστής γιός είσαι και φαίνεσαι !! Άντε πάρε τα φάρμακά σου τώρα και μετά να μπαίνεις γιατί δε σε βλέπω καλά εδώ Και ψάξτο μήπως είσαι τουρκόσπορος !!
Αφου εσύ μπήκες εδώ μορύ ξεκωλιάρα και βρίζεις, εγώ έχω νεύρα ?? Εγω γελάω μαζί σου !! Γουστάρεις Τούρκικη ψωλή κατά βάθος Τουρκόσπορε γι'αυτό τσαντίζεσαι !!!xaxaxaxa πρέπει να έχεις αφρίσει από τα νεύρα σου ρε πουστόπαιδο! Γαμώ τον καριολάρα τον πατέρα σου τον παιδεραστή που ασελγούσε στο νεανικό κορμάκι σου και σε γέμισε χοντρά ψυχολογικά!
Τέτοιο θρεντ και δεν εχει mutaριστει ακομα κανεις...περίεργο
Όλη η Χρυσή Αυγή πλάκωσε και βρίζουν γιατί φοβούνται μήπως γίνει και στ'αλήθεια !!.... IQ Ελληναράδων αχιβάδας...
Ρε γαμημένε που να βρεις νεκρό ότι σου δίνει λίγο χαρά στην μίζερη ζωούλα σου έχεις αραδιάσει ένα μάτσο μαλακίες και σε έχουμε κατουρήσει όλοι στο φόρουμ.. Και που γράφεις ακόμα τυχερός είσαι επειδή ο Αντισθένης τον παίζει..
Ρε γαμημένε που να βρεις νεκρό ότι σου δίνει λίγο χαρά στην μίζερη ζωούλα σου έχεις αραδιάσει ένα μάτσο μαλακίες και σε έχουμε κατουρήσει όλοι στο φόρουμ.. Και που γράφεις ακόμα τυχερός είσαι επειδή ο Αντισθένης τον παίζει..
Τέτοιο θρεντ και δεν εχει mutaριστει ακομα κανεις...περίεργο