Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Οι Νορβηγοί σύντροφε !ρε τύπε ντακσι εμεις ,αλλα οι μογγολοι ποιοι θα ειναι οι Ισλανδοι η οι Νορβηγοί
Οι Νορβηγοί σύντροφε !ρε τύπε ντακσι εμεις ,αλλα οι μογγολοι ποιοι θα ειναι οι Ισλανδοι η οι Νορβηγοί
Εφόσον ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ότι του κατέβει θα πω κι εγω το δικό μου.Προτείνω στο εξής νήμα να απαντάμε αντί στο ερώτημα του runar στο παρακάτω:
Ψήνεστε να κάνουμε βυθομέτρηση στο κωλάντερο του runar;;;;
Όποιος ψήνεται να κάνει παράθεση το ποστ μου και να βάζει +1!!!!!
Εφόσον ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ότι του κατέβει θα πω κι εγω το δικό μου.Προτείνω στο εξής νήμα να απαντάμε αντί στο ερώτημα του runar στο παρακάτω:
Γιατί σου πείραξα εγώ το κωλάντερο ή την κωλοτρυπίδα ? Δεν είπαμε σόνι και καλά να μας τον χώνουν Οθωμανικά οι Τούρκοι ως γιουσουφάκια. Άλλο πράγμα είπαμε...
Δεν είπαμε να σου τον χώσουν οι Οθωμανοί εμείς είπαμε να σου τον κάνουμε μπουρί!!!!
+1
Ε, οχι και ενωση με τη Τουρκια. Εχω γυρισει τη μιση Ευρωπη, οι χειροτερες ξεπετες και τα χειροτερα κομοδινα ειναι οι Τουρκαλες
Τουρκαλες (3 και τερμα).Τι, έχεις κάνει ξεπέτα με Τουρκάλα ??
οχι ρε τύπε, ειναι μπρουταλ για τούρκοι οι ΝορβηγοίΟι Νορβηγοί σύντροφε !
Τουρκαλες (3 και τερμα).
Αν τον χώσουν σ'εμένα θα τον χώσουν και σ'εσένα ρε κωλομπαράκια !
Γιατί σουλτάνα μου; Εσύ πρότεινες να γίνουμε ένα κράτος με τους Τούρκους όχι εγώ!!!!
Και για να μιλήσω σοβαρά, γιατί εσύ δε μπορείς, αυτό δε γίνεται μετά τη Μικρασιατική καταστροφή και μετά την Κύπρο.Όταν υπήρχαν ακόμα ανάμεικτοι πληθυσμοί ίσως κατι μπορούσε να γίνει.Τώρα απλά θα γίνουμε γιουσουφάκια.
Μην προσπαθήσεις να απαντήσεις σοβαρά δε θα σε λάβω υπόψη μου.Στο βασιλόφρωνα να ξέρεις απαντάω. Εσένα σε θυμάμαι και από άλλη φορά πόσο ιδεοληπτικός αριστερούλης είσαι!!!!
Και οι 3 που πηγα ηταν στιγνες ξεπετες. Λες και το εχουν στο DNA τους. Ισως παλι να ετυχε σε εμενα. Ευτυχως που εχει και καποιες Ρουμανες η Κων/πολη.Ομολογώ ότι δεν το ήξερα ότι κάνουν ξεπέτες οι Τουρκάλες σύντροφε !
Aριστερούλης εγώ που είμαι νεοφιλελεύθερος???? Πόσων χρονών είσαι ρε τύπε, 15 ??
Ιδεοληπτικός πάντως είσαι και καλά θυμάμαι!!!! Σε θυμάμαι από τη λιτανεία του Άξιον Εστί που σε χάλαγε το έξοδο για την περιφορά της εικόνας!!!! Άει παίξε παραπέρα που έχεις και γνώμη γερο-Λαδα!!!
Με τις εκκλησίες και τις εικόνες εγώ βγάζω σπυράκια...μόνο κάτι μαλάκες μπέμπηδες σαν εσένα τη βρίσκουν έτσι και μετά μπαίνουν στο bou για να τον παίξουν !!