Νέα

Ψήνεστε για ένωση με την Τουρκία ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gunnar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Εφόσον ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ότι του κατέβει θα πω κι εγω το δικό μου.Προτείνω στο εξής νήμα να απαντάμε αντί στο ερώτημα του runar στο παρακάτω:

Ψήνεστε να κάνουμε βυθομέτρηση στο κωλάντερο του runar;;;;

Όποιος ψήνεται να κάνει παράθεση το ποστ μου και να βάζει +1!!!!!
:thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:

NikitasI

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Κριτικές
111
Like
4.250
Πόντοι
5.676
Εφόσον ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ότι του κατέβει θα πω κι εγω το δικό μου.Προτείνω στο εξής νήμα να απαντάμε αντί στο ερώτημα του runar στο παρακάτω:

Εξαρτάται ...

OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

Γιατί σου πείραξα εγώ το κωλάντερο ή την κωλοτρυπίδα ? Δεν είπαμε σόνι και καλά να μας τον χώνουν Οθωμανικά οι Τούρκοι ως γιουσουφάκια. Άλλο πράγμα είπαμε...

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Γιατί σου πείραξα εγώ το κωλάντερο ή την κωλοτρυπίδα ? Δεν είπαμε σόνι και καλά να μας τον χώνουν Οθωμανικά οι Τούρκοι ως γιουσουφάκια. Άλλο πράγμα είπαμε...

Δεν είπαμε να σου τον χώσουν οι Οθωμανοί εμείς είπαμε να σου τον κάνουμε μπουρί!!!! :effemine: :effemine: :effemine:

+1

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.930
Πόντοι
19.795
Ε, οχι και ενωση με τη Τουρκια. Εχω γυρισει τη μιση Ευρωπη, οι χειροτερες ξεπετες και τα χειροτερα κομοδινα ειναι οι Τουρκαλες :huh:

OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.264
Πόντοι
506
Την μόνη ένωση που θα γουστάρω με τους τούρκους είναι να μας ενώνουν οι γέφυρες του βοσπόρου  :rockon: Να είμαστε από την μια μεριά της Πόλης εμείς  (ευρωπαϊκή) και να είναι από την άλλοι αυτοί :headbang2:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Αν τον χώσουν σ'εμένα θα τον χώσουν και σ'εσένα ρε κωλομπαράκια !

Γιατί σουλτάνα μου; Εσύ πρότεινες να γίνουμε ένα κράτος με τους Τούρκους όχι εγώ!!!!

Και για να μιλήσω σοβαρά, γιατί εσύ δε μπορείς, αυτό δε γίνεται μετά τη Μικρασιατική καταστροφή και μετά την Κύπρο.Όταν υπήρχαν ακόμα ανάμεικτοι πληθυσμοί ίσως κατι μπορούσε να γίνει.Τώρα απλά θα γίνουμε γιουσουφάκια.

Μην προσπαθήσεις να απαντήσεις σοβαρά δε θα σε λάβω υπόψη μου.Στο βασιλόφρωνα να ξέρεις απαντάω. Εσένα σε θυμάμαι και από άλλη φορά πόσο ιδεοληπτικός αριστερούλης είσαι!!!! :effemine: :effemine: :effemine: :effemine:

OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Γιατί σουλτάνα μου; Εσύ πρότεινες να γίνουμε ένα κράτος με τους Τούρκους όχι εγώ!!!!

Και για να μιλήσω σοβαρά, γιατί εσύ δε μπορείς, αυτό δε γίνεται μετά τη Μικρασιατική καταστροφή και μετά την Κύπρο.Όταν υπήρχαν ακόμα ανάμεικτοι πληθυσμοί ίσως κατι μπορούσε να γίνει.Τώρα απλά θα γίνουμε γιουσουφάκια.

Μην προσπαθήσεις να απαντήσεις σοβαρά δε θα σε λάβω υπόψη μου.Στο βασιλόφρωνα να ξέρεις απαντάω. Εσένα σε θυμάμαι και από άλλη φορά πόσο ιδεοληπτικός αριστερούλης είσαι!!!! :effemine: :effemine: :effemine: :effemine:

Aριστερούλης εγώ που είμαι ακραίος φιλελεύθερος????   :2funny: :2funny: Πόσων χρονών είσαι ρε τύπε, 15 ??  :jerking:  Και με τα προεφηβικά αστειάκια σου, όπως είδες, δεν γέλασε κανένας...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.930
Πόντοι
19.795
Ομολογώ ότι δεν το ήξερα ότι κάνουν ξεπέτες οι Τουρκάλες σύντροφε !
Και οι 3 που πηγα ηταν στιγνες ξεπετες. Λες και το εχουν στο DNA τους. Ισως παλι να ετυχε σε εμενα. Ευτυχως που εχει και καποιες Ρουμανες η Κων/πολη.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Aριστερούλης εγώ που είμαι νεοφιλελεύθερος????   :2funny: :2funny: Πόσων χρονών είσαι ρε τύπε, 15 ??  :jerking:

Ιδεοληπτικός πάντως είσαι και καλά θυμάμαι!!!! Σε θυμάμαι από τη λιτανεία του Άξιον Εστί που σε χάλαγε το έξοδο για την περιφορά της εικόνας!!!! Άει παίξε παραπέρα που έχεις και γνώμη γερο-Λαδα!!!

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αντικειμενικά με τους Τούρκους σαν ανθρώπους μοιραζόμαστε ένα 80% πολιτισμικού DNA.
Φαγητό, μουσική, συντηρητικές οικογενειακές αξίες με βάση την πατριαρχία (βλέπε επιτυχία τουρκικών σήριαλ).
Το ούνα φάτσα ούνα ρατσα για τους Τούρκους ισχύει, όχι τους Ιταλούς που έχουν ένα 100% δυτικό πολιτισμό.

και εννοείται οτι το κλικ που θα κάνει ένας έλληνας πάνω από ένα τραπέζι με μεζέ, ποτό και μουσική δεν θα το κάνει ούτε με Σέρβο, ούτε με Ρώσο ούτε με οποιονδήποτε άλλο.

Σκληρές αλήθειες αυτές για το σάιτ αλλά πρέπει να λεχθούν.

Μας χωρίζει η γλώσσα και η θρησκεία, η δεύτερη πιο σημαντικη για μας. Όσοι ξέρουν από Τουρκία γνωρίζουν οτι ακόμη και τώρα με Ερντογάν είναι πιο κοσμικό κράτος από μας, τα μεγάλα τους αστικά κέντρα δεν έχουν καμμία σχέση με αυτό που φανταζόμαστε εμείς.

OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ιδεοληπτικός πάντως είσαι και καλά θυμάμαι!!!! Σε θυμάμαι από τη λιτανεία του Άξιον Εστί που σε χάλαγε το έξοδο για την περιφορά της εικόνας!!!! Άει παίξε παραπέρα που έχεις και γνώμη γερο-Λαδα!!!

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Με τις λητανείες και τις εικόνες εγώ βγάζω σπυράκια...μόνο κάτι μαλάκες μπέμπηδες σαν εσένα τη βρίσκουν έτσι και μετά μπαίνουν και στο bou για να τον παίξουν !!   :jerking: :jerking:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Ναι και να γινει στην Κωνσταντινουπολη το Νεο Γηπεδο της Α.Ε.Κ. Γαμω τις Εδρες θα Εχουμε!! :2funny: :2funny:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Με τις εκκλησίες και τις εικόνες εγώ βγάζω σπυράκια...μόνο κάτι μαλάκες μπέμπηδες σαν εσένα τη βρίσκουν έτσι και μετά μπαίνουν στο bou για να τον παίξουν !!

Εγώ παντως συνεχίζω και προτείνω να σου κάνουμε κωλοβυθομέτρηση!!!!! :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom