Νέα

Ψηφοι στις κριτικές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Διαβαζοντας τις κριτικες στο Λεωνιδου 6 παρατηρησα. Στου spaceboy 0 στους 5, στου LIONTARI28 2 στους 16 και στου SPEED 10 στους 24, οτι βοηθηθηκαν απο τις αντιστοιχες κριτικες. Κοιταζοντας στα σχολια, 0 (μηδεν) σε ολες. Αυτου του ειδους η "διαμαρτυρια", εκτος απο εντελως αβασιμες υπονοιες, (και υποπτες αντιδρασεις....) δεν προσφερουν τιποτα ουσιωδες. Αν θελετε  πραγματικα να "προσφερετε", εχω την εντυπωση οτι τα σχολια προτιμουνται.  

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
Διαβαζοντας τις κριτικες στο Λεωνιδου 6 παρατηρησα. Στου spaceboy 0 στους 5, στου LIONTARI28 2 στους 16 και στου SPEED 10 στους 24, οτι βοηθηθηκαν απο τις αντιστοιχες κριτικες. Κοιταζοντας στα σχολια, 0 (μηδεν) σε ολες. Αυτου του ειδους η "διαμαρτυρια", εκτος απο εντελως αβασιμες υπονοιες, (και υποπτες αντιδρασεις....) δεν προσφερουν τιποτα ουσιωδες. Αν θελετε  πραγματικα να "προσφερετε", εχω την εντυπωση οτι τα σχολια προτιμουνται. 

:thumbsup:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τι συμφωνεις μωρε κι εσυ ψαρα;αφου δεν ξερετε ακομα το σαιτ τι πεταγεστε;

ο σπιντ φιλε καλο παιδι αλλα  εχει πλακωθει με το μισο σαιτ και ο λιονταρης εγραφε ολο για ακαποτα και παρανομα εξτραδακια με πουτανες.....ειναι λογικο να εχουν φαει μαυρισμα.... :2funny:

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015

ο σπιντ φιλε καλο παιδι αλλα  εχει πλακωθει με το μισο σαιτ και ο λιονταρης εγραφε ολο για ακαποτα και παρανομα εξτραδακια με πουτανες.....ειναι λογικο να εχουν φαει μαυρισμα.... :2funny:
Παντως, οτι υπαρχει θεμα με τις ψηφους, υπαρχει.
Ψηφιζουμε την κριτικη η το αν μας αρεσει ο κριτικογραφος, ή η κοπελα?
Δεν μπορω ομως να φανταστω πως θα αλλαξει το συστημα, μια που η ψηφος
οφειλει να ειναι μυστικη.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Παντως, οτι υπαρχει θεμα με τις ψηφους, υπαρχει.
Ψηφιζουμε την κριτικη η το αν μας αρεσει ο κριτικογραφος, ή η κοπελα?
Δεν μπορω ομως να φανταστω πως θα αλλαξει το συστημα, μια που η ψηφος
οφειλει να ειναι μυστικη.
μεταξυ μας κριτικογραφο ψηφιζουμε ολοι ας το παραδεχτουμε.....πχ εγω ολους τους θεσσαλονικεις τους βαζω θετικη ακομα και να μην συμφωνω......απο αλληλεγγυη εκτος αν ειναι κανενας περιεργος νταβατζοκλωνος.....επισης τα παιδια απο το τσατ κλπ....

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246

Είμαι μέλος εδώ και τρία χρόνια.. Το οτι δε έγραφα ήταν επειδή υπήρχε λόγος.. Και έχω γράψει αρκετές κριτικές και για μπουρδέλα,  και για το 104 (τζίνα, νανά κλπ) και για το OASE.. Οπότε αν δεν ξέρεις, μόκο....

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
μεταξυ μας κριτικογραφο ψηφιζουμε ολοι ας το παραδεχτουμε.....πχ εγω ολους τους θεσσαλονικεις τους βαζω θετικη ακομα και να μην συμφωνω......απο αλληλεγγυη εκτος αν ειναι κανενας περιεργος νταβατζοκλωνος.....επισης τα παιδια απο το τσατ κλπ....
Εγω παλι, η ψηφιζω θετικα, η απλως προσπερνω.
Δεν θυμαμαι να εριξα αρνητικη ψηφο, εκτος απο μια φορα σε μια υβριστικη
την οποια ομως σχολιασα αμεσως μετα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Είμαι μέλος εδώ και τρία χρόνια.. Το οτι δε έγραφα ήταν επειδή υπήρχε λόγος.. Και έχω γράψει αρκετές κριτικές και για μπουρδέλα,  και για το 104 (τζίνα, νανά κλπ) και για το OASE.. Οπότε αν δεν ξέρεις, μόκο....
ποτε θα ανοιξεις κανα θεμα να σπαμαρουμε; :birdman:  οριστε....αυτο στο φαγε ο πεφωτισμενος......ας προσεχες.....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.243
Πόντοι
25.467

Παρακαλώ ύμας, όπως μην κάμνετε διακρίσεις. Παρακαλώ λοιπόν, όπως δείξατε αλληλέγγυος, εκτός από των "παιδιών" και είς τους γέροντες του τσάτ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Παρακαλώ ύμας, όπως μην κάμνετε διακρίσεις. Παρακαλώ λοιπόν όπως δείξατε αλληλέγγυος, εκτός από των "παιδιών" και είς τους γέροντες του τσάτ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
:priest: :priest:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
ποτε θα ανοιξεις κανα θεμα να σπαμαρουμε; :birdman:   οριστε....αυτο στο φαγε ο πεφωτισμενος......ας προσεχες.....

Για την ταμπακέρα τπτ... Και ακριβώς γι αυτό ανοίγω τα θρεντ.. Για χαβαλε και σπαμαρισμα...  :thefinge:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
για την ταμπακιερα οι κριτικες που λεει ο τυπος νομιζω ειναι παλιοτερες απο την εποχη πουν μπηκαν τα σχολια....

αλλα και ετσι να μην ειναι καποιος μπορει να μην γουσταρει να ξεκατινιαστει σε σχολια οπως εγινε προσφατα με το 104 και γινανε μαλλια κουβαρια.....

κατ εμε δεν επρεπε να υπαρχει καν ψηφος....δεν εξυπηρετει τιποτα στην πραξη

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
για την ταμπακιερα οι κριτικες που λεει ο τυπος νομιζω ειναι παλιοτερες απο την εποχη πουν μπηκαν τα σχολια....

αλλα και ετσι να μην ειναι καποιος μπορει να μην γουσταρει να ξεκατινιαστει σε σχολια οπως εγινε προσφατα με το 104 και γινανε μαλλια κουβαρια.....

Συμφωνώ κατά το ήμισυ. Ή καθόλου ψήφος ή ψήφος με αιτιολόγηση..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.243
Πόντοι
25.467
Στας κορασίδας όμως, δεν δείχνετε έλεος........ :fuck1:

Μα τί λέτε; Υπήρξα ανέκαθεν ελεήμων ( :pipa1: ) μαζί τους.

Έχετε δίκιο. Έχω φάει κάτι φόλες... Άλλο να σας λέω και άλλο να δοκιμάζατε.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom