You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψηφοφορία για τις κοπέλες μόνο με strapon
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 139
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.789
- Πόντοι
- 1.206
ολες μας το χρησιμοποιουμε αν καποιος μας το ζητησει ματια μου ;
Δηλαδή ρε Άντζελα σε τί ποσοστό το ζητάνε αυτό το στραπ ον οι πελάτες, έτσι από περιέργεια;
(Μου απαντάς μόνο αν δεν νομίζεις πως εκθέτεις κάποιους. Έτσι κι αλλιώς ανώνυμα μιλάμε.)
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.789
- Πόντοι
- 1.206
Πάντως ρε Άντζελα, το θυμάμαι και γελάω, οταν σε συνάντησα στο Φ 104 και είχα πάρει το σπέσιαλ πρόγραμμα, μπαίνεις μέσα στο δωμάτιο κραδαίνοντας ένα μεγάλο δονητή, νομίζω είχε και προφυλλακτικό. Με ρωτάς με φυσικότητα "Δεν μου είπες, αυταρχικό θέλεις;" "Όχι!" λέω (ψιλοφοβισμένος ) Και με φυσικότητα μου απαντάς "Εν τάξει τότε!" και τον χρησιμοποιείς για κάποια δική σου τρύπα!!
Υποθέτω επομένως πως η χρήση του δονητή θα είναι συχνότερο request, από ότι του stap on...
Υποθέτω επομένως πως η χρήση του δονητή θα είναι συχνότερο request, από ότι του stap on...
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Δηλαδή ρε Άντζελα σε τί ποσοστό το ζητάνε αυτό το στραπ ον οι πελάτες, έτσι από περιέργεια;
(Μου απαντάς μόνο αν δεν νομίζεις πως εκθέτεις κάποιους. Έτσι κι αλλιώς ανώνυμα μιλάμε.)
δεν εκθετω κανεναν μωρο, αλοιμονο αν καποιος εκθετετε απ τις σεξουαλικες του φαντασιωσεις τα θελω του και τις επιλογες του ;)
στο συνολο σε τι ποσοστο?
μπορουμε να πουμε ενα 20%-30% των πελατων διαλεγουν το αυταρχικο προγραμμα
απο αυτους το 1/3 επιλεγει strapon ,το 1/3 επιλεγει δονητη και το αλλο 1/3 δεν θελει καμια επαφη στην επιμαχη περιοχη και η ηδονη του προερχετε απο αλλους παραγοντες ;)
Πάντως ρε Άντζελα, το θυμάμαι και γελάω, οταν σε συνάντησα στο Φ 104 και είχα πάρει το σπέσιαλ πρόγραμμα, μπαίνεις μέσα στο δωμάτιο κραδαίνοντας ένα μεγάλο δονητή, νομίζω είχε και προφυλλακτικό. Με ρωτάς με φυσικότητα "Δεν μου είπες, αυταρχικό θέλεις;" "Όχι!" λέω (ψιλοφοβισμένος ) Και με φυσικότητα μου απαντάς "Εν τάξει τότε!" και τον χρησιμοποιείς για κάποια δική σου τρύπα!!
παλια ετσι το ειχαμε , στο φουλ περιλαμβανοταν και το αυταρχικο και αν ηθελε καποιος το εκανε, το αλλαξαμε βεβαια τωρα για να αποφευγοντε τετοιες παρεξηγησεις
πολλα φιλακια
Επισκέπτης
Γνωριζει κανενας ποια κοπελα κανει το καλυτερο αυταρχικο προγραμμα και να γαμαει καλα με strapon( ψευτικο πεος με αρχιδια στο χρωμα του δερματος ) σε Studio.
Black_Pearl
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εχω ακούσει Για την Νάνσυ στο Φυλής 104 όπου είναι και η Αγαπητή και Υπέροχη Αντζελα
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
γιατι δεν το ανοιξες το θρεντ στο gay section ?
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις