1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αμαν........φουντιτσεεεεεεεεεεεεες παντουυυυυυυ σελω φουντιτσες
πάει χάλασε και η μικρή......
νάχουι νάντα λέμε.....
αμαν........φουντιτσεεεεεεεεεεεεες παντουυυυυυυ σελω φουντιτσες
πες τα άρχοντα....
πες τα με λάκτα θα την βγάλουμε πάλι..............
τσαρας ή μαροκινος?πες τα άρχοντα....
πες τα με λάκτα θα την βγάλουμε πάλι..............
τσαρας ή μαροκινος?
Σε σενα θα φυσαμε τα ντουμανια.οπα ρε μεγαλε το ξεφτιλισες εσυ. ;) σοκολατες σκατα ασπρα μαυρα θα μας παρουν με τις πετρες στο τελος
καζακστάν και τα μυαλά στα κάγκελα......καλαματιανος
Σε σενα θα φυσαμε τα ντουμανια.
Δε σε κερασε κανενας.
Χαλαρωσε
Καλυτερα να μην παει χαμενο και το stuffκαι να με κερασεις τζαμπα θα παει... με η χωρις δεν εχω διαφορα ειμαι αναισθητη
Καλυτερα να μην παει χαμενο και το stuff
και να με κερασεις τζαμπα θα παει... με η χωρις δεν εχω διαφορα ειμαι αναισθητη
μεγάλη κουβέντα μην πεις μεγάλη μπουκιά φάε........
θες να βάλω αβατάρ τον κώλο της ΟΧΙΑΣ να ξεχαρμανιάσεις λίγο;
Γιατί το κουράζεις ρε περσόνα;
Κόβω το λούτσο μου ότι η Οχιά ανήκει σε εκείνες τις τυπικές Ελλεηνίδες που κρυφά κάνουν ότι πιο πονηρό, πρόστυχο και ανήθικο, ενώ υποκριτικά όταν βρίσκονται μέσα στον κόσμο και στην κοινωνία σηκώνουν από τις πρώτες τη σημαία του "καθωσπρεπισμού"!
Γι' αυτό και η "Οχιά" δεν θα δημοσιεύσει ποτέ εδώ τον δικό της κώλο!
περσόνα να χαρείς λυπήσου με σήμεραρε κιαρατά ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ...
Κόβω το λούτσο μου ότι η Οχιά ανήκει σε εκείνες τις τυπικές Ελλεηνίδες που κρυφά κάνουν ότι πιο πονηρό, πρόστυχο και ανήθικο, ενώ υποκριτικά όταν βρίσκονται μέσα στον κόσμο και στην κοινωνία σηκώνουν από τις πρώτες τη σημαία του "καθωσπρεπισμού"!
μην το γαμαμε τελειως. υπαρχουν και καποια ορια. κι αλλες δεν δειχνουν κωλο αλλα ειναι μια χαρα. επειδη αυτη εδειξε θα την θεοποιησουμε αμεσως; δεν ξερω αλλα μηπως ειναι του χωρου;;;;; γτ εγω αμα ειχα φοτο μου στα 4 απο προσωπικη στιγμη μου με τον γκομενο μου δεν θα την εβγαζα στην φορα εστω κι απο σεβασμο προς εκεινον
πρόσεχε τι του λες αυτουνού γιατί θα δει κι άλλα οράματα και θα βγάλει κι εσένα στη σέντρα!!!
τι λες μωρή καθωςπρέπω υποκρίτρια;πρόσεχε τι του λες αυτουνού γιατί θα δει κι άλλα οράματα και θα βγάλει κι εσένα στη σέντρα!!!
ΦΕΥ!!!!!!!!!!!!!οχι ρε οχια δεν το δεχομαι. να δειξω κι εγω τον κωλο μου σε ολο το σαιτ τοτε. και τα τραβελια τους δειχνουν και η λιλα επισης τι θα γινει εκει θα ξεπεσουμε;