Νέα

Ψηφίστε τη μις «Σωστή Ελληνίδα» και τη μις «καραμπινάτη Ελλεηνίδα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
οπα ρε μεγαλε το ξεφτιλισες εσυ.  ;) σοκολατες σκατα ασπρα μαυρα θα μας παρουν με τις πετρες στο τελος
Σε σενα θα φυσαμε τα ντουμανια.
Δε σε κερασε κανενας.
Χαλαρωσε

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μεγάλη κουβέντα μην πεις μεγάλη μπουκιά φάε........

τι να σου πω ρε περσονα η μεχρι τωρα εμπειρια αυτο δειχνει. δεν λεω στο μελλον μπορει να αλλαξει οποτε καλα λες. και να πεις οτι καιγομαι; οχι..... μυστηριο πραμα

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
θες να βάλω αβατάρ τον κώλο της ΟΧΙΑΣ να ξεχαρμανιάσεις λίγο;

Γιατί το κουράζεις ρε περσόνα;

Κόβω το λούτσο μου ότι η Οχιά ανήκει σε εκείνες τις τυπικές Ελλεηνίδες που κρυφά κάνουν ότι πιο πονηρό, πρόστυχο και ανήθικο, ενώ υποκριτικά όταν βρίσκονται μέσα στον κόσμο και στην κοινωνία σηκώνουν από τις πρώτες τη σημαία του "καθωσπρεπισμού"!

Γι' αυτό και η "Οχιά" δεν θα δημοσιεύσει ποτέ εδώ τον δικό της κώλο!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Κόβω το λούτσο μου ότι η Οχιά ανήκει σε εκείνες τις τυπικές Ελλεηνίδες που κρυφά κάνουν ότι πιο πονηρό, πρόστυχο και ανήθικο, ενώ υποκριτικά όταν βρίσκονται μέσα στον κόσμο και στην κοινωνία σηκώνουν από τις πρώτες τη σημαία του "καθωσπρεπισμού"!

ρε κιαρατά ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ...
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

μην το γαμαμε τελειως. υπαρχουν και καποια ορια. κι αλλες δεν δειχνουν κωλο αλλα ειναι μια χαρα. επειδη αυτη εδειξε θα την θεοποιησουμε αμεσως; δεν ξερω αλλα μηπως ειναι του χωρου;;;;; γτ εγω αμα ειχα φοτο μου στα 4 απο προσωπικη στιγμη μου με τον γκομενο μου δεν θα την εβγαζα στην φορα εστω κι απο σεβασμο προς εκεινον

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
μην το γαμαμε τελειως. υπαρχουν και καποια ορια. κι αλλες δεν δειχνουν κωλο αλλα ειναι μια χαρα. επειδη αυτη εδειξε θα την θεοποιησουμε αμεσως; δεν ξερω αλλα μηπως ειναι του χωρου;;;;; γτ εγω αμα ειχα φοτο μου στα 4 απο προσωπικη στιγμη μου με τον γκομενο μου δεν θα την εβγαζα στην φορα εστω κι απο σεβασμο προς εκεινον

πρόσεχε τι του λες αυτουνού γιατί θα δει κι άλλα οράματα και θα βγάλει κι εσένα στη σέντρα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
πρόσεχε τι του λες αυτουνού γιατί θα δει κι άλλα οράματα και θα βγάλει κι εσένα στη σέντρα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οχι ρε οχια δεν το δεχομαι. να δειξω κι εγω τον κωλο μου σε ολο το σαιτ τοτε. και τα τραβελια τους δειχνουν και η λιλα επισης τι θα γινει εκει θα ξεπεσουμε;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τι λες μωρή καθωςπρέπω υποκρίτρια;
τι λες στην πιτσιρίκα πας να μου την χαλάσεις κι αυτη.....
Η εύα είναι καλή κοπέλα.... Πιστεύει ότι θα μείνει έγγυος με λουλούδι.........

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Παλιε... κοφτον σου λεω.....
 Τον λουτσο ντε...
 Ακουμε που σου λεω...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οχι ρε οχια δεν το δεχομαι. να δειξω κι εγω τον κωλο μου σε ολο το σαιτ τοτε. και τα τραβελια τους δειχνουν και η λιλα επισης τι θα γινει εκει θα ξεπεσουμε;
ΦΕΥ!!!!!!!!!!!!!
κατάντια .... Αντίχριστοι θα πέσει φωτια και λαύρα να σας κάψει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom