You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψηφίστε τη μις «Σωστή Ελληνίδα» και τη μις «καραμπινάτη Ελλεηνίδα»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 285
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Whitey βρήκα μια φώτο σου σε σιτε γνωριμιών ρε.
έχεις χιούμορ ρε αλήτη πάντως......
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Και σε ρωτάω 3 ώρες να πεις από πού αποκαλύφθηκαν οι μαλακίες που λες και δε λες τίποτα.
καλά δεν είδες την απάντησή μου;
είδε όραμα.......
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
θες να βάλω αβατάρ τον κώλο της ΟΧΙΑΣ να ξεχαρμανιάσεις λίγο;επειδή η ίδια δεν γουστάρει (ή ζηλεύει;) τον πώλο της vickyfu!
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
θες να βάλω αβατάρ τον κώλο της ΟΧΙΑΣ να ξεχαρμανιάσεις λίγο;
Τι να ξεχαρμανιάσει ρε περσόνα;
Άστον στην πίκρα του.
Βρήκε σήμερα να παίξει με την ΟΧΙΑ κ τον περσόνα.
Προφανώς μερικοί άνθρωποι δεν έχουν ασχολίες στη ζωή τους άλλες.
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Είσαι για δέσιμο μα την παναγία.
Εγώ αγόρι μου έχω δει αμέτρητους κώλους στριπτηζούδων από πολύ μα πολύ κοντά. Δεν έχω ανάγκη να ζηλεύω τον κώλο κάποιας από το νετ. Αν θέλω να ζηλέψω έχω πιο κοντινούς κώλους.
Το πιασες;
Λοιπόν πάψε ν ασχολείσαι με τον περσόνα κι εμένα και ψάξε να βρεις να γαμήσεις προτού είναι πολύ αργά.
Ακου λέει έβαλα τον περσόνα να πει. Άρρωστε. Γιατί αν ήθελα να πω εγώ δεν έχω γλώσσα;
Και σε ρωτάω 3 ώρες να πεις από πού αποκαλύφθηκαν οι μαλακίες που λες και δε λες τίποτα.
Και ποια άποψή μου επέβαλα και σε ποιον; Βλέπεις φαντάσματα;
Η αγαμία σου χει διαλύσει τον εγκέφαλο.
Όσο περνάει η ώρα δικαιώνεις όλο και πιο πολύ τον τίτλο σου, της πιο "Ελλεηνίδας" εδώ μέσα!
Τι απ' όλα όσα λέω είναι ψέματα; Ότι είσαι κώλος και βρακί με τον "personanograta"; Ή ότι ο persona επιχείρησε επίτηδες να μειώσει και να πληγώσει τη vickyfu, με λόγια που προφανέστατα του είχες βάλει εσύ (γιατί μόνο μία γυναίκα ξέρει να πληγώνει πραγματικά μία άλλη) χαλώντας έτσι οι δυο σας ένα από τα συναρπαστικότερα events στο bourdela.com;
Και είσαι τόσο ανήθικη που ενώ τα έχεις κάνει όλα αυτά (όποιος θέλει να το ψάξει για να βγάλει δικό του συμπέρασμα ας πάει στο θέμα "Είμαι Ελλεηνίδα και χαίρομαι γι' αυτό...")και κάθεσαι και υποκρίνεσαι τώρα...
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Τι απ' όλα όσα λέω είναι ψέματα; Ότι είσαι κώλος και βρακί με τον "personanograta"; Ή ότι ο persona επιχείρησε επίτηδες να μειώσει και να πληγώσει τη vickyfu, με λόγια που προφανέστατα του είχες βάλει εσύ (γιατί μόνο μία γυναίκα ξέρει να πληγώνει πραγματικά μία άλλη) χαλώντας έτσι οι δυο σας ένα από τα συναρπαστικότερα events στο bourdela.com;
συνέχισε
πες κι άλλα
siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
Έβαλε το μέλος vickyfu μία αποκαλυπτική φωτογραφία του πώλου της (πρώτα φορά που είδα Ελληνίδα εδώ μέσα να κάνει κάτι τέτοιο, σίγουρα είναι πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα και για τόσο μεγάλο site) και της την έπεσε ο personanograta ότι είναι μικρόβυζη γυναίκα και άλλα απαράδεκτα. Επειδή όλοι σχεδόν σε αυτό το site ξέρουν ότι persona και "Οχιά" είναι πακέτο, προφανώς τα λόγια αυτά τα έβαλε η "Οχιά" στο στόμα του persona, επειδή η ίδια δεν γουστάρει (ή ζηλεύει;) τον πώλο της vickyfu! Αρμόζει αυτό ρε παιδιά στο site μας; Να συμπεριφέρεται έτσι ανήθικα μία γυναίκα, να πληγώνει μία άλλη και επιπλέον να προσπαθεί να επιβάλει πονηρά την άποψη σε όλους τους άντρες εδώ μέσα;
Προσπαθωντας να ειμαι αντικειμενικος, οντως διαβαζω το αλλο θρεντ μπας και βγαλω συμπερασμα (παντως στην 7 σελ. που ειμαι ως τωρα...δεν...)
Τωρα οσο γι'αυτο "Επειδή όλοι σχεδόν σε αυτό το site ξέρουν ότι persona και "Οχιά" είναι πακέτο" δεν εχω ιδεα, δε το ξερω, και να σου πω δε σημαινει και τιποτα..αποψη μου.
Ωστοσο αυτα: "προφανώς τα λόγια αυτά τα έβαλε η "Οχιά" στο στόμα του persona, επειδή η ίδια δεν γουστάρει (ή ζηλεύει;) τον πώλο της vickyfu!" μου φαινονται παντελως υποκειμενικα και δικα σου συμπερασματα. Δλδ, για παραδειγμα, αμα δε μου παρουσιασεις ενα πμ της Οχιας που να λεει στον αλλο, ξερω γω, γραψε οτι ειναι μικροβυζη γιατι ζηλευω το κωλο της, εγω πως θα σε πιστεψω; Το προφανεστατα δηλαδη πως βγαινει;;
Μπορει να βλεπω πολυ CSI δε ξερω αλλα μεχρι στιγμης εχεις μονο circumstantial evidence..
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 215
- Πόντοι
- 36
+1000Palie που η αγαμια σε εχει κανει αλλιως....Να σου πω στην αναγκη και το πληρωμενο καλο ειναι....γιατι δεν σπας τον κουμπαρα σου να πας μια βολτα στην Φυλης να ξεχαρμανιασεις λιγο απο το να δινεις εδω διαλεξεις και να κανεις διεθνεις εκλησεις για το φαινομενο της Ελεινιδας?
Φιλαρακο που ανοιξες αυτο το θρεντακι...με το συμπαθιο αλλα το χεις καψει απ την πολυ ... ελλατωσε την καλο θα σου κανει
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Όσο περνάει η ώρα δικαιώνεις όλο και πιο πολύ τον τίτλο σου, της πιο "Ελλεηνίδας" εδώ μέσα!
Και είσαι τόσο ανήθικη που ενώ τα έχεις κάνει όλα αυτά (όποιος θέλει να το ψάξει για να βγάλει δικό του συμπέρασμα ας πάει στο θέμα "Είμαι Ελλεηνίδα και χαίρομαι γι' αυτό...")και κάθεσαι και υποκρίνεσαι τώρα..
[youtube=425,350]3pfKovccrfE[/youtube]
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Οι μάσκες έπεσαν.....
Η ΟΧΙΑ είναι η Αλέξις και η βίκυφοργιου είναι η Λίντα Εβανς του μπουρδέλα τελεία κομ.......
Τέλος επεισοδίου.
Η ΟΧΙΑ είναι η Αλέξις και η βίκυφοργιου είναι η Λίντα Εβανς του μπουρδέλα τελεία κομ.......
Τέλος επεισοδίου.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μη μου πεις.... δεν έχεις παράπονο σήμερα......ρε παιδια λιγη σοβαροτητα
3 θεματα για τις ελλεινηδες ελεος πια. κι εσυ περσονα σαν μωρο στο χορο. ελπιζω οι κουνιες μου να ειναι ετοιμες
γέλασες αρκετά.........
στις κούνιες ψάχνω μαξιλαράκια για το κωλαράκι σου.....
θέλω μαλακά για να δείξουν καλύτερα τα μάγουλα.......
Χαρωπά τα δυό μου χέρια τα κτυπώ....
μη μου πεις.... δεν έχεις παράπονο σήμερα......
γέλασες αρκετά.........
στις κούνιες ψάχνω μαξιλαράκια για το κωλαράκι σου.....
θέλω μαλακά για να δείξουν καλύτερα τα μάγουλα.......
σα εχουν και φουντιτσες τα μαξιλαλακια;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ώπα;σα εχουν και φουντιτσες τα μαξιλαλακια;
τι φουντίτσες εννοάς;
μην ακουμπάς τα ευαίσθητα σημεία μου.......
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
μη μιλατε για φουντες και εχουνε φυγει και για διακοπες ολοι...ώπα;
τι φουντίτσες εννοάς;
Αλλιως σοκολατα μαγκες.
Να ανοιξω θρεντακι΄΄Οποιος εχει stuff...''
ώπα;
τι φουντίτσες εννοάς;
φουντιτσεεεεεεεεεεεεες παντουυυυυυυ σελω φουντιτσες
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πες τα άρχοντα....μη μιλατε για φουντες και εχουνε φυγει και για διακοπες ολοι...
Αλλιως σοκολατα μαγκες.
πες τα με λάκτα θα την βγάλουμε πάλι..............
μη μιλατε για φουντες και εχουνε φυγει και για διακοπες ολοι...
Αλλιως σοκολατα μαγκες.
οπα ρε μεγαλε το ξεφτιλισες εσυ. ;) σοκολατες σκατα ασπρα μαυρα θα μας παρουν με τις πετρες στο τελος
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 103
- Εμφανίσεις