Νέα

Ψηφίστε τη μις «Σωστή Ελληνίδα» και τη μις «καραμπινάτη Ελλεηνίδα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ξεκινάω αυτό το θέμα για ένα συγκεκριμένο λόγο.

Έχω σχεδόν ένα χρόνο εδώ μέσα και πρώτη φορά σήμερα (10/8/2008) είδα  κίνηση από Ελληνίδα υπέρβασης των υποκριτικών πλαισίων "ευπρεπισμού" της μέσης "Ελλεηνίδας" (το μέλος μας vickyfu έβαλε μία αποκαλυπτική φώτο του πώλου της στο θέμα "Είμαι Ελλεηνίδα και το χαίρομαι...).

Επειδή προσωπικά είμαι από καιρό δραστήριος σε amateurs sites του εξωτερικού, έχω φάει στη μάπα άπειρα νουνιά και πώλους από prive φώτο που μου στέλνουν κατά τα άλλα ευπρεπέστατες κυρίες της Ευρώπης και της Αμερικής (και τσατάρω κάποιες βραδυές μαζί τους που μου μιλάνε απίστευτα απελευθερωμένα, ενώ με 2 από αυτές έχω συναντηθεί όταν ήρθαν Ελλάδα)!

Και όμως, παρ' όλο που έγινε μία τόσο προχωρημένη κίνηση και εδώ σε ένα μεγάλο Ελληνικό site, κάποιοι μπήκαν και την είπαν κιόλας στην κοπέλα! Αυτοί οι κάποιοι τις κάνουν μετά τις γυναίκες μας Ελλεηνίδες και την πληρώνουμε  τη νύφη εμείς οι υπόλοιποι!

Και η χοντρή ανηθικότητα ήτανε ότι τον συγκεκριμένο κάποιο που μπήκε και μίλησε προσβλητικά απέναντι στη vickyfu (ότι είναι άβυζη κ.λ.π.) τον είχε βάλει τελικά - όπως αποκαλύφτηκε - γυναίκα, η "Οχιά", η οποία προφανώς αυτή ενοχλήθηκε περισσότερο από το γυμνό πώλο της vickyfu και της οποίας προφανώς κολητός είναι o "personanograta" (αλληλο-υποστηρίζονται απόλυτα οι δυο τους)!

Γι' αυτό και ανακηρύσσω πανηγυρικά τη 'Vickyfu" τη λιγότερο Ελλεηνίδα και την "Οχιά" (και δεν με νοιάζει αν είναι τσατσού της διεύθυνσης ή όχι) σαν την πιο "Ελλεηνίδα" στο site μας!

Η ψηφορία βέβαια είναι πάντα ανοιχτή!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Έχω σχεδόν ένα χρόνο εδώ μέσα και πρώτη φορά σήμερα (10/8/2008) είδα  κίνηση από Ελληνίδα υπέρβασης των υποκριτικών πλαισίων "ευπρεπισμού" της μέσης "Ελλεηνίδας" (το μέλος μας vickyfu έβαλε μία αποκαλυπτική φώτο του πώλου της στο θέμα "Είμαι Ελλεηνίδα και το χαίρομαι...).

Επειδή προσωπικά είμαι από καιρό δραστήριος σε amateurs sites του εξωτερικού, έχω φάει στη μάπα άπειρα νουνιά και πώλους από prive φώτο που μου στέλνουν κατά τα άλλα ευπρεπέστατες κυρίες της Ευρώπης και της Αμερικής (και τσατάρω κάποιες βραδυές μαζί τους που μου μιλάνε απίστευτα απελευθερωμένα, ενώ με 2 από αυτές έχω συναντηθεί όταν ήρθαν Ελλάδα)!

Και όμως, παρ' όλο που έγινε μία τόσο προχωρημένη κίνηση και εδώ σε ένα μεγάλο Ελληνικό site, κάποιοι μπήκαν και την είπαν κιόλας στην κοπέλα! Αυτοί οι κάποιοι τις κάνουν μετά τις γυναίκες μας Ελλεηνίδες και μετά την πληρώνουμε  τη νύφη εμείς οι υπόλοιποι!

Και η χοντρή ανηθικότητα ήτανε ότι τον συγκεκριμένο κάποιο που μπήκε και μίλησε προσβλητικά απέναντι στη vickyfu (ότι είναι άβυζη κ.λ.π.) τον είχε βάλει τελικά - όπως αποκαλύφτηκε - γυναίκα, η "Οχιά", η οποία προφανώς αυτή ενοχλήθηκε περισσότερο από το γυμνό πώλο της vickyfu και της οποίας προφανώς κολητός είναι o "personanograta" (αλληλο-υποστηρίζονται απόλυτα οι δυο τους)!

Γι' αυτό και ανακηρύσσω πανηγυρικά την "Οχιά" (και δεν με νοιάζει αν είναι τσατσού της διεύθυνσης ή όχι) σαν την πιο "Ελλεηνίδα" στο site μας!

Περσόνα κοίτα! Μας άνοιξαν ειδικό θρεντ.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Λοιπόν ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ να μας αποδείξεις πώς και από πού αποκαλύφθηκε αυτό που λες.
Για έλα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

προφανώε και δεν θα είχες δει κάποια από τα πρώτα ποστ μου. Ούτε θα είχες δει και το αβατάρ με τον κώλο της ΟΧΙΑΣ.
τράβα βάρα μια μαλακία τώρα με τη φωτό της λιγότερο ελλεινίδας και μην ξεχάσεις τη χωρίστρα.

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Χαιρετώ την ίδρυση θρεντ για τις προσωπικές σας αντιπαραθέσεις...

Ελπίζω να περιοριστείτε σε αυτό, να ανταλλάξετε τα χιλιάδες μηνύματά σας, ώστε να λασκάρουν και λίγο τα υπόλοιπα...

Ίσως έτσι σταματήσει να σέρνεται και το site...

Φιλικά πάντα :dancing:

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Όχι καλέ μου, δεν πρόκειται για προσωπική αντιπαράθεση!

Τους ανθρώπους αυτούς ούτε καν τους ξέρω ούτε ποτέ είχα αντιπαράθεση μαζί τους. Έχω όμως χρέος να καταγγείλω κάτι ανήθικο που έκαναν εδώ, όπως όλοι μας έχουμε χρέος να καταγγέλουμε οτιδήποτε ανήθικο συμβαίνει στην κοινωνία μας. Αλλιώς θα συνεχίσουμε αιώνια να κολυμπάμε στα σκατά!

Άλλωστε έχει πλάκα η ψηφοφορία και δεν περιορίζεται στα 2 συγκεκριμένα άτομα. Μπορεί οποιοσδήποτε να ψηφίσει όποια θέλει!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Τους ανθρώπους αυτούς ούτε καν τους ξέρω ούτε ποτέ είχα αντιαπράθεση μαζί τους. Έχω όμως χρέος να καταγγείλω κάτι ανήθικο που έκαναν εδώ, όπως όλοι μας έχουμε χρέος να καταγγέλουμε οτιδήποτε ανήθικο συμβαίνει στην κοινωνία μας. Αλλιώς θα συνεχίσουμε αιώνια να κολυμπάμε στα σκατά!

Άλλωστε έχει πλάκα η ψηφοφορία και δεν περιορίζεται στα 2 συγκεκριμένα άτομα. Μπορεί οποιοσδήποτε να ψηφίσει όποια θέλει!

ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας νορμάλ εγκέφαλος μπορεί να κατηγορεί κάποιον για ανηθικότητα σε άτομο που θέλει να εκτεθεί κατά τέτοιο τρόπο όπως αυτή που υπερασπίζεται.
Εάν θέλεις να γαμήσεις είναι θεμιτό. Εάν όντως το πιστεύεις είναι απλά ηλιθιο.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Τους ανθρώπους αυτούς ούτε καν τους ξέρω ούτε ποτέ είχα αντιαπράθεση μαζί τους. Έχω όμως χρέος να καταγγείλω κάτι ανήθικο που έκαναν εδώ, όπως όλοι μας έχουμε χρέος να καταγγέλουμε οτιδήποτε ανήθικο συμβαίνει στην κοινωνία μας. Αλλιώς θα συνεχίσουμε αιώνια να κολυμπάμε στα σκατά!

Ρε άνθρωπε ΠΑΣ ΚΑΛΑ;;;;;;;
Ο περσόνας έγραψε τη γνώμη του. Δικαίωμά του είναι!
Εγώ πάλι δεν έχω εκφέρει την άποψή μου γιατί δεν το θεωρώ απαραίτητο.
Είσαι καλά;;;;;;;;;
Και στην τελική είσαι τι είσαι εδώ πέρα; Εισαγγελέας;
Κοίτα ρε κάτι νούμερα.

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Γι' αυτό και ανακηρύσσω πανηγυρικά τη 'Vickyfu" τη λιγότερο Ελλεηνίδα και την "Οχιά" (και δεν με νοιάζει αν είναι τσατσού της διεύθυνσης ή όχι) σαν την πιο "Ελλεηνίδα" στο site μας!

+1

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ο γυμνός κώλος της κοπέλας ήταν ελάχιστα ανήθικος μπροστά στην ανηθικότητα που δείξατε εσείς οι δύο!

Ας αρχίσουμε να δακτυλοδείχνουμε κάποτε τους ανήθικους σε αυτή τη καταδιεφθαρμένη χώρα!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο γυμνός κώλος της κοπέλας ήταν ελάχιστα ανήθικος μπροστά στην ανηθικότητα που δείξατε εσείς οι δύο!

Ας αρχίσουμε να δακτυλοδείχνουμε κάποτε τους ανήθικους σε αυτή τη καταδιεφθαρμένη χώρα!

παραδίνομαι.......
ορισμένα πράγματα δεν πολεμούνται με τίποτα σ αυτόν τον κόσμο........ξέρουμε όλοι ποιά......

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Θα μου πεις μαθήματα ηθικής στο bourdela.com;

Βεβαίως κύριοι! Γιατί έξω στη ζωή υπάρχουν τελικά πολλοί/ές κυριλάτοι/ες πουτάνοι και πουτάνες, πολύ πιο βρώμικοι και ανήθικοι/ες από τις πουτάνες των μπουρδέλων - οι οποίες κάνουν και κοινωνικό έργο στην τελική!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Θα μου πεις μαθήματα ηθικής στο bourdela.com;

Βεβαίως κύριοι! Γιατί έξω στη ζωή υπάρχουν τελικά πολλοί/ές κυριλάτοι/ες πουτάνοι και πουτάνες, πολύ πιο βρώμικοι και ανήθικοι/ες από τις πουτάνες των μπουρδέλων - οι οποίες κάνουν και κοινωνικό έργο στην τελική!
είπες σήμερα και κάτι σωστό.

Επισκέπτης
Palie που η αγαμια σε εχει κανει αλλιως....Να σου πω στην αναγκη και το πληρωμενο καλο ειναι....γιατι δεν σπας τον κουμπαρα σου να πας μια βολτα στην Φυλης να ξεχαρμανιασεις λιγο απο το να δινεις εδω διαλεξεις και να κανεις διεθνεις εκλησεις για το φαινομενο της Ελεινιδας?

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Έβαλε το μέλος vickyfu μία αποκαλυπτική φωτογραφία του πώλου της (πρώτα φορά που είδα Ελληνίδα εδώ μέσα να κάνει κάτι τέτοιο, σίγουρα είναι πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα και για τόσο μεγάλο site) και της την έπεσε ο personanograta ότι είναι μικρόβυζη γυναίκα και άλλα απαράδεκτα. Επειδή όλοι σχεδόν σε αυτό το site ξέρουν ότι persona και "Οχιά" είναι πακέτο, προφανώς τα λόγια αυτά τα έβαλε η "Οχιά" στο στόμα του persona, επειδή η ίδια δεν γουστάρει (ή ζηλεύει;) τον πώλο της vickyfu! Αρμόζει αυτό ρε παιδιά στο site μας; Να συμπεριφέρεται έτσι ανήθικα μία γυναίκα, να πληγώνει μία άλλη και επιπλέον να προσπαθεί να επιβάλει πονηρά την άποψη σε όλους τους άντρες εδώ μέσα;

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Έβαλε το μέλος vickyfu μία αποκαλυπτική φωτογραφία του πώλου της (πρώτα φορά που είδα Ελληνίδα εδώ μέσα να κάνει κάτι τέτοιο, σίγουρα είναι πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα και για τόσο μεγάλο site) και της την έπεσε ο personanograta ότι είναι μικρόβυζη γυναίκα και άλλα απαράδεκτα. Επειδή όλοι σχεδόν σε αυτό το site ξέρουν ότι persona και "Οχιά" είναι πακέτο, προφανώς τα λόγια αυτά τα έβαλε η "Οχιά" στο στόμα του persona, επειδή η ίδια δεν γουστάρει (ή ζηλεύει;) τον πώλο της vickyfu! Αρμόζει αυτό ρε παιδιά στο site μας; Να συμπεριφέρεται έτσι ανήθικα μία γυναίκα, να πληγώνει μία άλλη και επιπλέον να προσπαθεί να επιβάλει πονηρά την άποψη σε όλους τους άντρες εδώ μέσα;

Είσαι για δέσιμο μα την παναγία.
Εγώ αγόρι μου έχω δει αμέτρητους κώλους στριπτηζούδων από πολύ μα πολύ κοντά. Δεν έχω ανάγκη να ζηλεύω τον κώλο κάποιας από το νετ. Αν θέλω να ζηλέψω έχω πιο κοντινούς κώλους.
Το πιασες;
Λοιπόν πάψε ν ασχολείσαι με τον περσόνα κι εμένα και ψάξε να βρεις να γαμήσεις προτού είναι πολύ αργά.
Ακου λέει έβαλα τον περσόνα να πει. Άρρωστε. Γιατί αν ήθελα να πω εγώ δεν έχω γλώσσα;
Και σε ρωτάω 3 ώρες να πεις από πού αποκαλύφθηκαν οι μαλακίες που λες και δε λες τίποτα.
Και ποια άποψή μου επέβαλα και σε ποιον; Βλέπεις φαντάσματα;
Η αγαμία σου χει διαλύσει τον εγκέφαλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom